reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobra spadam Kobietki kochane:-)

Idę na babskie spotkanko :-D:-D Wieczorem mam nadzieje, że przeczytam dobre wiadomości po dzisiejszych wizytach:tak:

hey dziewczynki ja rowniesz sie z wami witam goraco i serdecznie w ten u mnie niestety pomury wtorek:-(zimno ciemno padajaco:baffled:poprostu ponuro, pogoda perekcyjna na ogladanie filmow i spanie :tak:
dziewczynki ni mowcie mi ze jak przechodzicie kolo tych sklepow z tymi malutkim ciuszkami tak pieknymi to poprostu nie mozna obok nich przejsc nawet jak sie nie zna plci :happy:zolciutki albo zielonkawy albo nawet cremowy poprostu super ja sie zawsze skuszam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:no coz
Stopi 69 :tak wiem zaczynam na to wszysko patrzec zupelnie inaczej, kazda ciaza jest inna i ma rozne objawy.
A co to tych slodkosci czy kwasnosci to rzeczywiscie nie ma chyba roznicy czy dziewczynka czy chlopczyk po prostu USG i nic wiecej ;-)
Byla dzisiaj na badaniach kontrolnych z moim synkiem bo wczesnie rano, wyobrascie sobie gdy lekarz przykladal maszynke do brzuszka zeby posluchac jak co miesiac bicia seduszka baby, podglosnil troszke glosnik, wiec bylo slychac na caly pokuj bicie .A patryk wtety WOW baby doslownie az zesmy sie z lekarzem sie usmieli. Taki maly 2-latek i taka reakcja, chyb poraz pierwszy doszlo do niego ze mama naprawde bedzie miala dzidziusia - poprostu go usluszal

Ostatnia edycja:
Hej kobitki:-) Witam się i ja wtorkowo.
Jakoś nieźle minął mi dzionek po 3 dniach leserowania nad morzem:-)
A jeszcze miło bo wypłata, chociaż szkoda,że jakiejś podwyzki nie dali...:-p
Ale nic to, wydaje mi się, że moje dziecię to pół dnia się kręciło dzisiaj. Delikatnie ale jednak czułam, szczególnie jak jechałam autkiem i zapinałam pasy. Poczytałam ten wątek:) nadrobione 4dni:-D
Monia to musiało być super jak taki młodziaszek usłyszał bicie serduszka swojego rodzeństwa:tak:
Zmykam poczytać inne wątki i będe na czuwaniu:-D:-D:-D
A u nas jakiś snieg z deszczem z góry.... ale mam nadzieję że już niedługo :sorry2:

hejka
...cos kiepsko sie czuje. Zołądek mnie boli, prawy bok coś pobolewa a na dodatek dzidzia upatrzyła sobie mój pęcherz i wali ile sie da. To chyba za kare,że go dwa dni z rzędu pozwoliłam męczyć głowicą z USG która go uciskała to tu to tam. Przez to, ze ,mam nisko macice biegam do toalety tak samo czesto jak na poczatku ciązy. Musze jutro ginki zapytać, czy to normalne i czy nie grozi to jakimiś komplikacjami, że tak nisko jest. Z kazdym dniem dzidzia bedzie wieksza i cięższa, więc jeszcze bardziej bedzie ciążyć i troche sie tym martwie.
...u mnie na południu pogoda w kratke, raz swieciło słońce za chwile padał śnieg lub deszcz...

witam Was popołudniowo!
...ale mam dziś senny dzień:baffled: - norrrmalnie tylko przysiądę a już przysypiam a ciśnienie w normie 58/120 i tętno 103! (jak tak dalej pójdzie to będe miała tętno jak nasz synuś :-).

Byłam dziś rano na badaniach i sporo krwi mi utoczyli bo aż 9 badań miałam na skierowaniu no i... ta paskudelna glukoza - ciekawe co mi wyjdzie? Po wypiciu tego świństwa tak mnie zmuliło że myślałam że zakończy się zwrotką ale ostatecznie ... dałam radę!

Czy wiecie drogie Panie że dziś międzynarodowy dzień mężczyzny? - ja z tej okazji zapodałam mężusiowi piwo pszeniczne (bo takowe lubi) - niech wie, że o nim pamiętam . A tak a propos piwa... wczoraj mój małż też popijał piwko (które też dostał w prezencie ode mnie... - kurcze jaka ja dobra żona jestem????) i napiłam się od niego łyka. Dosłownie jednego łyka i wtedy... nasz synuś dostał takiego szaleństwa że normalnie... myślałam że akrobata tam jakiś siedzi. I w dodatku dziś po raz pierwszy w nocy obudziły mnie kopniaczki. Leżałam na boku i poczułam takie śmieszne i dość mocne stukanie w boku. Hmmm... chyba się dziecięciu nudziło? - ale to bardzo przyjemne uczucie :-). Aaaa.. no i jak wyprawiłam się po to piwko dla małża to przechodziłam koło sklepu z dzieciowymi rzeczami i dla Szymusia..... kupiłam kocyk - śliczny błękitny i super mięciutki. Niech będzie też że to na dzień faceta :-D.

Hej kobitki:-) Witam się i ja wtorkowo.
Jakoś nieźle minął mi dzionek po 3 dniach leserowania nad morzem:-)
A jeszcze miło bo wypłata, chociaż szkoda,że jakiejś podwyzki nie dali...:-p
Ale nic to, wydaje mi się, że moje dziecię to pół dnia się kręciło dzisiaj. Delikatnie ale jednak czułam, szczególnie jak jechałam autkiem i zapinałam pasy. Poczytałam ten wątek:) nadrobione 4dni:-D
Monia to musiało być super jak taki młodziaszek usłyszał bicie serduszka swojego rodzeństwa:tak:
Zmykam poczytać inne wątki i będe na czuwaniu:-D:-D:-D
A u nas jakiś snieg z deszczem z góry.... ale mam nadzieję że już niedługo :sorry2:
tak bylo naprawde milo :tak:
goteczka dziekujemy za przypomnienie o dniu mezczyzn trzeba w takim razie coe bombelkowegoz procentami kupic dla Mr. M;-)a dal synusia autkowego bo jest na etapie samochodow:tak:

Ech...spakowana, nareszcie :zawstydzona/y:
ale tak mi dzis sie dzidzia wyprostowala w brzuszku ze az pod zebrami poczulam :szok::szok: nie bylo to przyjemne tak do konca.....:-(
Co do farbowania wlosow to wlasnie jade do polski i mam zamiar isc do fryzjera, od poczatku ciazy nie robilam farby, czyli moj odrost od pazdziernika jest GIGANTYCZNY:szok:!! Ja mam dlugie wlosy ale mam ochote na drastyczne cięcie :-p wiec chyba sie zdecyduje, bo dlugie wlosy sa przynajmniej dla mnie baaardzo meczace:-(...
Dziekuje Serdecznie za Wielkie Powitanie....az milo....:-):-):-):-):-)
Jezeli chodzi o wyprawke, to ja mam tylko dwa pajacyki bo dostalam od kolezanki i tyle....:nerd: sama niewiem czy juz musze sie o to martwic?:confused:
Narazie mam zamiar opychac sie pysznymi polskimi drozdzowkami u babci:-D:-D na wakacjach w Polsce...hehe...

reklama
Do góry