reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

To ja już nie wiem na czym to polega?? :confused::baffled::confused:
Bo ja od początku chodzę do prywatnego i za każda wizytę bierze 80 zł. I w tej cenie oczywiście tez miałam badanie usg. W sumie tylko raz zapłaciłam 100 zł przy badaniu w 12tc. A teraz przy połówkowym co byłam pewna że zapłacę więcej skasowała tylko te 80 zł.

w szczecinie ceny podobne, chociaż moja ginka za wizytę bierze tylko 40 a za usg 20
teraz tez w piątek 13. mam kontrole w związku z rozwarciem, może tez zrobi od razu połówkowe
tylko na 3d będę musiała wyłożyć większą kasę, bo ona nie ma tak dobrego sprzętu

reklama
:-Dw polskiej przychodni mi mowia ze mam 20 tc a w irlandzkim szpitalu mi mowia ze mam 22 tc, wiec juz sama niewiem bo ostatni okres mialam 4 pazdziernika :D...
a teraz jak to napisalas to przyznaje sie bez bicia ze zgupialam :D haha:-D

Witaj Nathi jesteśmy w podobnych terminach. Ja ostatni okres miałam 2 października ale od początku wszystkie badania wykazują że termin mam na końcówkę lipca. Samolotem akurat do Dublina leciałam 19 lutego, a do Polski wracałam 24. Jedyne co mi przeszkadzało to wiercący się na maksa synuś w brzusiu. Lekarz się śmiał że zotanie pilotem Czas pokarze:-D

No wlasnie dziewczyny...bo ja sie zgubilam tak jak Nathi.
Skoro w czwartek zaczyna mi sie 20 tydzien to ktory to miesiac?? bo kazdy mi mowi inaczej i nie wiem juz sama..:confused:

Witam sie w nowym tygodniu,

w Krakowie zimno, pada i bez sensu. Jak wracalam do domu to zaczal walic grad i mowie "babuniu, zabierz ten grad i pozwol nam z Groszkiem dojechac bezpiecznie na nasza wioche" i... tak, przestalo padac. Zaczynam wierzyc ze moj mlody ma prywatnego Aniola Stroza (ma sie rodzic w pierwsza rocznice smierci babuni wiec wiemy kim jest ow tajemnicy aniol ;-) I mowcie co chcecie ale ja to wierze :-)

Anika - pojechalas z ta krowka! I teraz krowka mi nie daje spokoju - dzieki :-D

Fela - gratuluje synka :tak: Ja za usg 3/4D tez place 200 zl :baffled:

Nathi - Witaj, ja tez rodze 11 lipca :tak:

Co do obraczki to ja na szczescie nadal nosze bo mi nic nie puchnie. Swoja droga dla tych ktore beda wybieraly obraczki polecam z tytanu - my jestesmy super zadowoleni i mamy ten model - Adam Hadry

wklejam dla zagubionych :-)
1 miesiąc - 1-4 tygodzień,
2 miesiąc - 5-8 tygodzień,
3 miesiąc - 9-13 tydzień,
4 miesiąc - 14-17 tydzień,
5 miesiąc - 18-22 tydzień,
6 miesiąc - 23-27 tydzień,
7 miesiąc - 28-31 tydzień,
8 miesiąc - 32-35 tydzień,
9 miesiąc - 36-40 tydzień.

reklama
Do góry