reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

U Nas niestety ta cena to norma jak za 3D, a jak dzwoniłam po prywatnych przychodniach to za 2d zawołali 160zł. Ostatecznie za zwykłe badanie 2d zapłaciłam 100 zł i tez uważam nie mało to było.

To ja już nie wiem na czym to polega?? :confused::baffled::confused:
Bo ja od początku chodzę do prywatnego i za każda wizytę bierze 80 zł. I w tej cenie oczywiście tez miałam badanie usg. W sumie tylko raz zapłaciłam 100 zł przy badaniu w 12tc. A teraz przy połówkowym co byłam pewna że zapłacę więcej skasowała tylko te 80 zł.

reklama
W końcu znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć
Obrączki kupione buty dla chłopa kupione jutro jadę w końcu po materiał sukienka będzie niebieska lub zielona tylko zastanawiam się jakie buty sobie kupić czy tego samego koloru czy białe lub kremowe może wy mi doradzicie

Jeszcze do tego jutro mam wizytę u mojego szalonego lekarza może w końcu da mi skierowanie na USG:-):-):-):-)

Witam serdecznie,
jestem tu nowa i termin mam na 11 Lipca, bardzo sie cieszę ze znalazlam takie fajne forum :-D
obecnie mieszkamy z narzeczonym w Dublinie i to bedzie nasze pierwsze dzieciątko:tak:
Zostatniego usg na 80% wynika ze to bedzie synek<jupi> i bardzo sie cieszymy
Buziaczki wielkie

dziweczyny jakos dziwnie sie zaczelam czuc juz jestem w 6 miesiacu prawie a dopiero od dwoch dni dostalam takich mocnych mdlosci z ranca -nie powinno to sie zaczac na poczatku ????:baffled::confused::confused:ale takie silne jest to uczucie ze dopiero poraz pierwszy w zyciu chyba poczulam ze jestem naprawde w ciazy mowiac o dolegliwosciach, nigdy ich nie mialam nawet z pierwsza ciaze - dziwne:rofl2::confused:wiem ze na to nie ma reguly
Witaj Monia,
ja zaczelam 5 miesiac a od dwoch czy trzech dni mam jakies zawroty glowy i mdlosci czasem tez :) oczywiscie moje pierwsze 3 miechy byly pelne "rozrywek" o ktorych wole zapomniec, ale ostatnio czulam sie super. tydzien temu zdecydowalam ze pojade na jakis czas do Polski, bo mieszkamy w Dublinie, i chyba jak sobie pomysle o tym locie a ze mam chorobe lokomocyjna, to chyba od tego mam te mdlosci :-D...

witaj Nathi :-) rozgość się u Nas :-)
Iwon niestety w 3-mieście się cholery cenią, jak chcesz mieć usg na dobrym sprzęcie to trzeba bulić :nerd:
Słonko przygotowania pełną parą :-) z racji użytkowości i przełamania monotonności koloru doradzam buty i akcesoria w kolorze wspomnianego beżu, większa szansa że ich jeszcze użyjesz a wszystko zielone byłoby nudne, troszkę mdłe

Małżon się dokształca na angielskim, młody ogląda dobranockę a ja się snuję po domu trochę jak ćma, coś chce ale nie wiem co :-D może krówkę ciągutkę???

Witaj Monia,
ja zaczelam 5 miesiac a od dwoch czy trzech dni mam jakies zawroty glowy i mdlosci czasem tez :) oczywiscie moje pierwsze 3 miechy byly pelne "rozrywek" o ktorych wole zapomniec, ale ostatnio czulam sie super. tydzien temu zdecydowalam ze pojade na jakis czas do Polski, bo mieszkamy w Dublinie, i chyba jak sobie pomysle o tym locie a ze mam chorobe lokomocyjna, to chyba od tego mam te mdlosci :-D...
wiatm rowniez Cie w naszym gronie lipcowek:tak:;-):-)i goraco pozdrawiam
z lotem to nie wiem ale tylko moge sobie wyobrazic bo nigdy nie latalam podczas ciazy:no:, napewno mdlosci zmiana cisnienia :baffled:

Witaj Nathi na forum :-)
A ja mam wszystkie badania i usg za darmo :tak: Tylko nie wiem ile bedzie kosztowac 3d - musze sie dowiedziec...
cos mnie glowa boli i stracilam apetyt.ciekawa jestem czy to normalne w tym okresie ciazy...pierwsze 3 miesiace nie mialam ani nudnosci ani zawrotow glowy ale za to teraz...no i w piatek dowiem sie czy synus czy coreczka:-) wedzialabym juz 2 tyg temu ale mi sie dupeczka odwrocil i nie bylo nic widac (jakis wstydliwy;-) )
pozdrawiam wszystkie mamusie :-D

reklama
slonce1 ja mialam do cywilnego wlasnie zielona sukienke i bezowe butki, ktore zostaly jeszcze potem wykorzystane wiec nie zaluje i wydaje mi sie ze wygladalo to calkiem niezle (mam nadzieje ze inni tez tak mysleli hihi) :-)

anika_79 ja przed chwilka pozarlam kroweczke :-) ale niestety nie byla ciagnaca :wściekła/y: a teraz koncze mandarynki z puszki, bo chyba dzisiaj taka pogoda ze tylko chodze i podjadam :-)

nathi witaj :-) tylko wydaje mi sie ze jak termin masz na 11 lipca to tez zaczelas 6-ty miesiac, albo konczysz 5-ty czy sie myle? pozdrawiam i milego pisania

impresja gratuluje coreczki

fela gratuluje synusia

Do góry