reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Wstałam! Ledwo się budziłam tak się dobrze spało-jak zwykle mój strój wyjściowy piżama
MamusiaM to chyba pojechała do Irlandii albo Anglii 'odwiedzić stare śmieci' tak mi się coś kojarzy.
A co się dzieję z Catahriną? Też coś się nie odzywa?
U nas pogoda-boska muszę to chyba wykorzystać. Życzę miłego dnia.

reklama
Heidi,ja też kocham słońce...już niedługo będziemy się nim cieszyć.a tym czasem głowa do góry :tak: ;-):tak:.....
Monia,witam i również gratuluje kopniaczków, no i synka....je jeszcze muszę wytrzymać do jutra do wieczora i mam nadzieję że to moje maleństwo w końcu pokaże co tam ma między nóżkami ,bo jak tak długo można trzymać mamusię w niecierpliwości ,wrrrrrrrr,ciuszki już mam prawie kompletne,chomikowałam po córci :-),tylko jeszcze musze wiedzieć co będzie !!!!
A wiecie coooo....robie dzisiaj na odiadek mizeryjkę :-),tylko nie wiem co do niej sobie jeszcze zaserwować ,bo jakoś mi ostatnio nic nie podchodzi.....;-)

Asiu,jadę do Ciebie :-) korzystaj ze słoneczka :tak:,bo u mnie się już powoli chmurkuje a rano było pięknie...a my niedaleko siebie mieszkamy....

Jak miło do was wrócić . Wielkie dzięki za gratulcję i miłe powitanie po urlopie :-)

W końcu mam siły do prasowania itp. Trzeba pomału szykować mieszkanko na przyjście synka.

U mnie od rana piekna pogoda. Mam nadzieję że tak zostanie do końca dnia. Dziś idziemy z mężulkiem i znajomym małżeństwem uczcić urodzinki mojego staruszka hehehe Dziś kończy 27 lat jedno co mu wyszło to spłodzenie synka :-D

Monia Lipiec ostatnio myślalam o Tobie:tak: Zastanawiałam się gdzie się podziałas:confused: Super, że tak dobrze się czujesz no i gratuluję chłopca:-)

U nas też taka piękna pogoda:-) Słoneczko tak daje że aż musiałam roletę spóścic bo monitora nie widziałam. Ogórkowa się gotuje a jak Marcel wstanie to ruszamy na spacerek.

Witam wszystkie lipcoweczki :-)

Ale naprodukowalyscie przez weekend... Wprawdzie was podgladalam jednym okiem bo zawsze mi cos przeszkadzalo, ale z takiej wyrywkowej wiedzy calkiem sie pogubilam :-)

A ja mam dzisiaj swietny humor :-) Wstalam i jakos tak wszystko mi sie chce i w miare nic mnie nie boli - co po ostatnich paru dniach jest wybawieniem :-) Wszystkim, ktore tego potrzebuja przesylam zarazki szczescia i ide cos pozytecznego zrobic z moja energia (czyt. poweekendowe sprzatanko ;))

Monia gratuluje dobrych wiesci

Heidi zarazki z dedykacja dla ciebie :-D

Pisała już w innym wątku, że będę miała na 90% drugą córeczkę :tak: A to jej imię. Wybraliśmy je jak jeszcze drugie dziecko było odległą przyszłością :tak::-D
Imie takie jak twoje :rofl2: Jesteś z niego zadowolona ?? :-):-)

a owszem ale na imię mam Ania, Anika to mój nick i ksywka - znajomi mnie tak nazywali odkąd pamiętam :-) dawno nie wchodziłam na watek z imionkami :-)

reklama
Witam wszystkie lipcóweczki te stare i nowe oczywiście :-)
Teraz przyszedł czas na nowinki: otórz po
1) czuję już ruchy maleństwa :-D:-D:-D w samolocie w drodze powrotnej całą drogę szalał, może zostanie pilotem :-):-)
2) będziemy mieli synka :-D
3) wróciłam na L4 i tak już zostanę do końca :-)
4) odzyskałam radość życia WIOSNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz będę miała dużo czasu dla was i naszych przyszłych pociech.:tak:
Gratuluję udanego urlopu, ruchów dziecka, oraz poznania płeci ;-):-D

Ehhh siedzi teraz w sklepie taka maruda znajomy pracownika i zamiast rozmawiać krzyczy mam ochotę mu powiedziec że by się przymkną :baffled::nerd:

A ja też niemam żadnych małych ubrań po synku, mam za to większy rozmiar więc już nie bede rozdawać. Zawsze coś bedzie. Tylko jak okaże się dzieczynaka to też tylko niektóre ubranka bo mam wyobrażnie że dziewcznka to zawsze w jakiś śliczynych rózowiótkich sukieneczkach :tak:.

Do góry