Monia_lipiec2009
Lipcowe mamy'09
Witam wszystkie lipcóweczki te stare i nowe oczywiście :-)
Melduje się iż wróciliśmy cało i szczęścliwie z urlopiku w Irlandii u teściów :-) Wybaczcie ale nawet nie spróbuję nadrobić tego co napisałyście przez prawie dwa tygodnie . Obkupiliśmy siebie i maleństwo oczywiście. Wydałam ok 60 futów na ciuszki od 0 do 9 mc niektóre. Muszę dokupić tylko trochę pajacyków, koszulek i czapeczki Nawet nie wiecie jaką frajde miałam kupując takie ciuszki i na takich okazjach.
Moje teściowa wręcz powiedziała że już wystarczy a ja swoje i szalałam
Teraz przyszedł czas na nowinki: otórz po
1) czuję już ruchy maleństwa w samolocie w drodze powrotnej całą drogę szalał, może zostanie pilotem :-):-)
2) będziemy mieli synka
3) wróciłam na L4 i tak już zostanę do końca :-)
4) odzyskałam radość życia WIOSNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz będę miała dużo czasu dla was i naszych przyszłych pociech.
Melduje się iż wróciliśmy cało i szczęścliwie z urlopiku w Irlandii u teściów :-) Wybaczcie ale nawet nie spróbuję nadrobić tego co napisałyście przez prawie dwa tygodnie . Obkupiliśmy siebie i maleństwo oczywiście. Wydałam ok 60 futów na ciuszki od 0 do 9 mc niektóre. Muszę dokupić tylko trochę pajacyków, koszulek i czapeczki Nawet nie wiecie jaką frajde miałam kupując takie ciuszki i na takich okazjach.
Moje teściowa wręcz powiedziała że już wystarczy a ja swoje i szalałam
Teraz przyszedł czas na nowinki: otórz po
1) czuję już ruchy maleństwa w samolocie w drodze powrotnej całą drogę szalał, może zostanie pilotem :-):-)
2) będziemy mieli synka
3) wróciłam na L4 i tak już zostanę do końca :-)
4) odzyskałam radość życia WIOSNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz będę miała dużo czasu dla was i naszych przyszłych pociech.