reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
A ja siedzę sama jak palec i buszuje po allegro ale jakoś nic mi się nie podoba. Hanna Montana się wierci, zaczepia mnie chyba będę musiała wstać i coś zjeść, bo głodzilla się odzywa. Mam ochotę na spagetti ale poczekam na ślubnego, bo też lubi a mi najwyżej język w d...e ucieknie.

Hej Tomtom:-)
My tutaj długo się zastanawiałyśmy co z Tobą się dzieje i martwiłyśmy się ale na szczęście wreszcie jesteś a raczej jesteście:-) Super:blink:

cześć
a ja walcze z bólem głowy za pomca kafki...oby pomogło. Chyba cisnienie niskie..
Ja mam postanowienie, ze ciuszki zaczne kupowac dopiero ok 7 msc. Mam sporo odłozonych ale nie odmówie sobie przyjemności dokupienia nowych. Nieśmiało podgladałam wózki na allegro. Mam wprawdzie wózek po siostrzenicy, jeżdziła w nim może 1 miesiąc, potem siostra stwierdziła ze w mieście taki wózek jest niewygodny i kupiła inny, ale nie wykluczam ze może sie skusze..wiadomo moda inna:)...wózek po synku oddałam do domu dziecka coby mój M nie wpadł na pomysł, żeby z niego korzystać:)
....a tak poza tym to płaszcze tyłek bo jak chodze to brzuch robi mi sie strasznie twadry a no spy nie chce nadużywać. Też tak macie podczas chodzenia?
...a jeszcze cos o dentyście. W I ciązy musialam leczyc zęba. Oczywiscie miałam znieczulenia, byłam chyba w 6 mc. Lekarz powierdział ze jak coś zacznie sie dziac to mam go szarpnąć za fartuch. Jak skończył biedak był cały mokry z nerwów, a ja na luzaka:)

Fela jednym slowem dentysta chcial sie sam wykonczyc ;-) Ja jak dlugo pochodze to tez mam twardy brzuch i troche pobolewa ale jak odpoczne to przechodzi

Asia, za mna tez cos chodzi, a obiad dopiero sie robi. Bedzie rosolek i zapiekanka, chcialam Wam pokazac przepis, ale pewnie cos naprawiaja, bo strona sie teraz nie otwiera.

dzięki Heidi- może to zatem nic strasznego.
a ja na obiadek wciągnęłam pyszna lazanie zrobiona przez mojego M...z marynowanym czosnkiem...pychotka

Fela ja mysle ze to poprostu ze zmeczenia :tak: Jakby nie patrzec to mamy juz spory ciezarek do noszenia ;-)
Jak tak czytam to zaczynam sie robic glodna :tak: znowu :-D

Dzięki za miłe powitanie dziewczyny. Trochę przeszliśmy (opisałam na wątku po wizycie u gina), ale juz z wami jesteśmy, a z nami pessar. Niestety, bo lepiej gdyby był niepotrzebny i na szczęście bo dzięki niemu mój chłopczyk jest teraz chroniony. Jest ktoś inny z pessarem??

reklama
Hej kobitki witam się jak zwykle na końcu:-)
Ja po pracy i po wyprawieniu w podróż siorki z maleńką- ale będę tęsknić za tą Maleńką Majką.... Ale dam radę, niedługo święta i się znowu ujrzymy.
Dzisiaj u nas piękne słońce:-D:-D:-D jak przez ostatnie 3 dni. Ale troszkę przymrozek schładzał myśli o wiośnie. Ale już niedługo się pojawi Pani Wiosna i będzie cudownie:tak:

Do góry