reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Anika widzę zmianę avatorka - świetna ta fotka:-):-):-):-)

Asiu podziel się słoneczkiem, proszę.... proszę ....proszę ....błagam...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Przesyłam fotkę zrobioną w październiku zeszłego roku w Krakowie, nad Wisłą, ale mi tego brakujeeeeeeeeeee:zawstydzona/y::-:)tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ajnfd5.jpg

reklama
dzięks Iwon :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mi tez brakuje słonka, dziś mnie tylko wkurzyło bo od rana lekki romansik, promyczki te sprawy a jak się wygramoliłam z dzieckiem na spacer to się schowało za chmury, zaczął wiać zimny wiatr i tyle było z przyjemnego spacerku :-p a tak od rana kusiło..

Witajcie!

Byłam wczoraj, ale z pracy tylko zerknęłam, miałam straszny młyn, chyba najgorętszy dzień za mojej kadencji, po prostu w sam raz dla ciężarnej :baffled:
Makabra jakaś, chyba ludziska się zmówiły, żeby mnie zmordować, do tego zmiana cen, istna kołomyja.

Dziś też idę, zaraz wychodzę, tylko trawię obiadek przed kompem. Dziś jesteśmy razem z innym babsztylem, więc nie wpadnę.

Nie zdążę poczytać, ale mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Pa Dziubki:tak:

Ja już wróciłam. Słonka było sporo ale zimno jak nie wiem. Wróciłam i wciągłam jabłko. A teraz bedę tarmosić Antoniusza, bo się do nas przylansował:-):-):-)

Witam po weekendzie:-)

jakoś w weekendy mam ostatnio mało czasu żeby na BB zajrzeć:-( a poza tym mam taka ogólną niemoc, mam nadzieję, że szybko minie:tak:

Juluszka gratuluje obrony na 5, co dwie głowy to nie jedna:-D:-D:-D

Olivca w ciąży do dentysty najlepiej iść w II trymestrze, a jeżeli chodzi o znieczulenie to jak najbardziej dają, tylko takie specjalne bez adrenaliny, co by skurczów nie wywołać:tak:

Sylwia mój bejbisek na początku tez slabo o sobie dawał znać, niedośc ze ruchy poczułam późno, przynajmniej w porównaniu z Wami, to na początku tylko wieczorami jak się kladłam się ujawniał, teraz Julka jest bardziej aktywna:-)

Monia_Lipiec
super że urlopik udany i wyprawka na saksach zakupiona, no a przede wszystkim gratuluję dobrego samopoczucia, L4, no i chłopaczka:-)

Witajcie mamusie lipcowe, ja jestem jedną z was i może starsze bywalczynie pamietają, juz tu z wami pisałam na początku powstania wątku lipcowego. Niestety z powodu problemów ciążowych musiałam sobie zrobić przerwę komputerową, a potem jakoś się nie mogłam zdecydować na powrót, tzn. podczytywałam was czasami tylko pisać mi było głupio:zawstydzona/y:, ale teraz sie przemogłam i już was nie opuszczę:-). Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy lipcowe, te które pamiętam z pierwszych tygodni i te które dołączyły potem.

ja rowniez witam po weekendzie wszystkie mamusie;-)
u mnie tez przepiekne sloneczko ale strasznie mrrrrrrrrrroznie -18c:tak:
Imienniczko moja Monia lipiec 2009 : gratuluje udanego uropu i szczesliwego i bezpiecznego powrotu jak zarowno wspanialej wiadomosci CHLOPCZYKA:tak::happy:
Juliuszka : trzymam kciuki mocno :-)
Kingus : masz wsumie racje ale zawsze to juz jakas wiadomosc
CIUSZKI: a propo ich to rowniez zakupilam sobie pare chlopiecych rzeczy na weekend ale mocno trzymam rachuneczki w razie gdyby ,gdy decyzja by sie zmienila a dowiem sie za 3 tygodnie na 3d dokladnie:tak:
Dzisiaj na sniadanko zrobilam sobie twarozek ze szczypirkim i rzodkieweczka i do tego rogalik z maselkiem ale mialam straszna ochote od dluzszego czasu:tak:

Witam po weekendzie!
Jeszcze nic nie czytalam, przyszlam sie pozalic, zima mnie wykonczy, znowu nasypalo sniegu i mrozi jak u Moni.
Na nogach jestem od szostej, ale Madziula nie dala mi popisac, musialam czytac jej o Franklinie:happy:

reklama
Tomtom, super, ze wrcilas!!!:-)

Chyba teraz tez nie poklikam, Madzia wisi na mnie i jeczy. Niech sie wreszcie zacznie wiosna, to dzieciaki beda mogly sie wyszalec.

Do góry