reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Anika_79 z tego co wiem to chyba po 28-30 tyg trzeba miec zaswiadczenie od lekarza ze nie ma przeciw wskazan na lot
A tak po zatym witam wszystkich po weekendzie wypijam kawke i zmykam do miasta rozejrzec sie za materialem na sukienke

thx słońce :-) doczytałam w necie że ogólnie do 36 tygodnia można podróżować, choć najlepszy jest II trymestr na takie wyprawy.
Powodzenia w poszukiwaniach :-)

reklama
witam:-)
Juluszka
gratulacje!!!!!!!!!!!!:-)
Sylwia
w ruchach ci nie pomogę bo ja to chyba dopiero zaczęłam coś czuć i to nie jestem pewna czy to na pewno ruchy, bo czuję to rzadko i delikatnie...
jeśli wogóle czujesz ruchy to się chyba nie powinnaś niepokoić, nawet jeśli są rzadkie, w końcu dziecko jest jeszcze malutkie i może stad są rzadkie a moze jak pisze Anika jest humorzaste;-)
Iwon
u nas można kupić knyszę ale wygląda inaczej, ma mnóstwo różnego rodzaju warzyw i jak jest kurczak czy łosoś to jest w kawałeczkach, strasznie to lubię ale można dostać tylko w jednym miejscu i to w takim beznadziejnym że nigdy nie jest po drodze...
no i włosów nie ma... mnie aż na wymioty zbiera jak zobaczę gdzieś włos...:baffled:

Hej dziewczyny. Odebrałam wczoraj wyniki krzywej cukrowej i są super:-).
Wczorajsze urodziny to dla mnie mały horror:baffled:. Dzieci w salonie zabaw od groma, głośno, duszno. Ledwo wysiedziałam te dwie godziny, ale dziecko super zadowolone:tak:.

Co do teletubisiów to kiedyś uważałam, że to ogłupiająca bajka. Zmieniłam zdanie jak mała zaczęła je namiętnie oglądać;-).

Fela chyba się przyłącze do walki z apetytem. Właśnie dobiłam do 75 kg. Przez 4 pierwsze miesiące ciąży przytyłam 3 kg i przez 5-ty też 3 kg. Jak tak dalej pójdzie to skończę na 90 kg:zawstydzona/y:.

Sylwia ja czuję dzidziusia kilka razy dziennie, ale reguły nie ma. Zwykle jak jestem w ruchu to jest cisza, ale jak siądę na dłużej do daje o sobie znać. To na pewno zależy od dziecko, więc spokojnie.

Juluszka gratuluję obrony. Brawo za piątkę.

AsiaJan nie przesadzaj z tym odchudzaniem, żebyś Hani nie zaszkodziła;-).

Ja ciuszków jeszcze nie kupuję, bo mam trochę po Uli, trochę dostałam od szwagierki. Najpierw chcę zrobić bilans, żeby nie kupować niepotrzebnie. Ale ten bilans to chyba zrobię dopiero na zwolnieniu, bo teraz to mi zwyczajnie czasu brak.

Ja tak właśnie stwierdziłam, że Olivia może poprostu śpioch jest (po mamusi) i rusza się tylko rano i wieczorem:-) Dzisiaj rano tak dała mi popalic że juz nie miałam watpliwości czy wszytsko z Nią ok:-D
Dziękuję Wam za odpowiedzi i pomoc:-)

Anika ostatnio sprawdzałam w wizzair. Na ich stronie jest napisane, że do 34tc można latac:tak: ale nie wiem jak jest w innych liniach:-)

ja się pozbywałam ubranek na bieżąco i mam tylko te na 86/92 cm i tylko na chlopca (wciąż się łudzę że mam w brzuniu córkę :-D)

Czesc dziewczynki :-)

Weekend nie zaglądałam a naprodukowane....normalnie jedziecie hurtowo :-D....ale spokojnie nadrobię :tak:. U mnie trzeci dzień słoneczko,wiec zara się szykuje i spadam na spacerek i jakieś zakupki,trzeba korzystać bo na popołudniu zapowiadają już deszcze :wściekła/y:....pozdrawiam :-)

reklama
ja się pozbywałam ubranek na bieżąco i mam tylko te na 86/92 cm i tylko na chlopca (wciąż się łudzę że mam w brzuniu córkę :-D)

A ja chomikowałam, jak się okazało słusznie :-D:-D

W przyszłym tygodniu jedziemy po komodę i jak mi coś odbije to znaczę przeglądać zapasy :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Muszę się zorientować, co mam a co trzeba dokupić. Ale raczej niewiele, będę dokupywać, przynajmniej na początku :sorry2:

Do góry