reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No mi te zestawy się strasznie podobają. Takie cudowności ale te kobitki co licytują
to szaleją, tak podbijają ceny, że czasem chyba chyba serio się nie opłaca choć wiem, że markowe i w ogóle ale zawsze używane więc wiadomo, że mogły by być tańsze. No ale jak się ktoś uprze to pewnie cena nie gra roli.

reklama
No no teraz to złotówka tania jak barszcz.... To inni do nas na zakupy zaczną zjeżdżać.

Asiu ja najdroższy taki w sumie spory zestaw widziałam za tysiąc zł.

No to trochę kasy jest! Ja widziałam za ponad 300 zł i licytacja trwała. Fakt było z 10 ciuszków i wszystkie markowe ale do jakiej sumy by to jeszcze doszło? Nienawidzę licytacji, bo nerwy mnie zaraz ponoszą:-):-):-)

To ten za tysiaka to był zestaw składający się chyba z 50 ciuszków od rozmiaru 56 do 68. No ale tak czy inaczej ciut drogi jak dla mnie i nie wszystko mi się podobało.

WOW to faktycznie ceny sobie windują:szok::szok:
Ja właśnie zabieram się do porządkowania rzeczy po Marcelku i mam zamiar wystawic na ebay'u ale jestem pewna że w życiu nikt mi nie zapłaci 60Ł za 10ciuszków:szok:

A wiecie jak to wygląda??
Tutaj jest coś takiego ja carboot sale. To jest taki targ gdzie ludzie wwyprzedają co chcą ze swoich domów.
Ja właśnie tam kupiłam całą wyprawkę dla Marcela za grosze, ddo tego jeszcze zabawki i inne duperelki.
A ceny mają tam śmieszne. Za rzeczy właśnie z Nexta itd można kupic za 50p za sztukę czyli za 50szt płacisz jedynie 25Ł.
A potem cwaniary mogą sprzedac zestaw za 1000:szok:

No ja bym taki zestawik kupiła nawet dałabym 300 zł, o ciuszki super. Ale z drugiej strony myślę, ze nie warto kupować zestawów gdzie są tylko małe rozmiary ale jak jest taki zróżnicowany to fajny. Teraz jak Dawid wróci to muszę kupić pościel. pieluszki takie fajne terowe i kocyk. Wszystko z Kubusiem. Muszę powoli chomikować to później będzie mniej wydatków.

Ja mam znajomą w Anglii, która ostatnio u mnie była i tak sobie myślę czy jej nie poprosić, żeby mi pokupowała takie różne rzeczy? Też dostanę od koleżanek po córeczkach ale niektóre ciuszki to na pewno będą do niczego, bo moja Hania będzie czwartym dzieckiem, które by w tym chodziło. Moja siostra ma jako 3 większość ciuszków i niektóre wyglądają jak psu z d...y wyjęte:crazy::crazy::crazy:

reklama
Ja już wiem na pewno że te najmniejsze rozmiary będę kupować na sztuki. Albo ew. w paczkach po 3-5 sztuk. Nie wiadomo jaki dzidziuś będzie duży przy porodzie...:confused: A tego niestety nie jestem w stanie przewidzieć.:-)

Dobra Kobiety kochane, ja się urywam. Mąż po pracy przyleciał.....:-):-)
Jutro pewnie tez mnie ciut mniej będzie....;-):tak:;-)

Pozdrawiam, życząc słodkich snów.:-D

Do góry