izabell96
Lipcowe mamy'09
No niestety potwierdzone przez weterynarz ale ie powiem co dokładnie najpierw podejrzewali że to kamień później zapalenie a jeszcze inna coś innego pies miał usg robione specjalne maści i inne takie, klika porad i jak zachorowała tak już to się ciągnieWitam sie niedzielnie,
Izabell - a skad wiesz ze to cos z pecherzem? Moja sunia jak "popusci" np. ze szczescia to spoko ale jak piesek to jest smrod ze mnie odrzuca - myslisz ze to pecherz?
bo jeszcze nie trafiliśmy na dobrego specjalistę a było ich już chyba 5 a i dodam jeszcze że jak sika to jest zawsze krew w moczu, a co ważne pies miał i badania krwi i moczu no ale jak widać takich dziwnych weterynarzy mamy którzy tylko kasę wyciągali a psa nie wyleczyli a była zdrowa
A tak w ogóle to byliśmy dziś na spacerze super pogodo wróciliśmy obiad ja tak się na jadłam że musiała pospać i spałam 3 godz a teraz w nocy spać nie będę A moja mam pozwoliła już sobie zrobić wypad na ciucholandy i kupiła kilka ślicznych praktycznie nie używanych ciuszków szt po1 zł, pamiętam jak Kacper też miał część rzeczy używanych a część kupionych nowych te nowe nie wszystkie ale niektóre bardzo szybko traciły swój wygląd w sensie że się rozciągały lub spierały i dziwnie wyglądały a te używane były nie do zdarcia