reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie niedzielnie,
Izabell - a skad wiesz ze to cos z pecherzem? Moja sunia jak "popusci" np. ze szczescia to spoko ale jak piesek to jest smrod ze mnie odrzuca - myslisz ze to pecherz?
No niestety potwierdzone przez weterynarz ale ie powiem co dokładnie najpierw podejrzewali że to kamień później zapalenie a jeszcze inna coś innego pies miał usg robione specjalne maści i inne takie, klika porad i jak zachorowała tak już to się ciągnie
bo jeszcze nie trafiliśmy na dobrego specjalistę a było ich już chyba 5 :baffled::nerd: a i dodam jeszcze że jak sika to jest zawsze krew w moczu, a co ważne pies miał i badania krwi i moczu no ale jak widać takich dziwnych weterynarzy mamy :nerd:którzy tylko kasę wyciągali a psa nie wyleczyli a była zdrowa :tak:

A tak w ogóle to byliśmy dziś na spacerze super pogodo wróciliśmy obiad ja tak się na jadłam że musiała pospać i spałam 3 godz :baffled: a teraz w nocy spać nie będę :dry:
A moja mam pozwoliła już sobie zrobić wypad na ciucholandy i kupiła kilka ślicznych praktycznie nie używanych ciuszków szt po1 zł, pamiętam jak Kacper też miał część rzeczy używanych a część kupionych nowych te nowe nie wszystkie ale niektóre bardzo szybko traciły swój wygląd w sensie że się rozciągały lub spierały i dziwnie wyglądały a te używane były nie do zdarcia :tak:

reklama
Bo te ciuszki z ciucholandów zazwyczaj są firmowe przynajmniej w większości przypadków. Ja mojej siostrze dużo rzeczy kupowałam i na prawdę jest z nich zadowolona także ja pewnie tez będę buszować, bo na prawdę warto.

Izabell - bardzo mi zal Twojego pieska :-( No i tego ze nie moga mu pomoc. Moj na szczescie nie sika z krwia ale smrod jest okropny, faktycznie przejade sie z tym do veta - dzieki za info!

Ja tez kupilam sobie taka duza pilke do siedzenia i cwiczenia - podobno super na porod bo takie delikatne podskakiwania na niej sprawiaja ze sie dziecie uklada w kanal rodny :-):-):-) Tak czy owak ja zamowilam przez net i czekam na dostawe:tak:

Ja też dzisiaj nabyłam kilka sukienusiek:tak: Śliczniaste bardzo:-)

Dziewczyny mam pytanko do Was:sorry2: Jak częśto czujecie ruchy Waszych maluszków?? Czy to jest co jakiś czas czy może raz dziennie??? Ja zaczęłam się trochę martwic:-( Malutka kopnęła mnie dzisiaj z 2 razy:baffled: W nocy spac nie mogłam, zaczęłam ją zaczepiac, zmieniałam pozycję żeby zachęcic ją do ruchu no i na szczęście dostałam kuksańca i mogłam spokojnie zasnąc.

Ja przytyłam w sumie 6 kg, bo przed ciążą ważyłam 57 a teraz ważę prawie 63 na 173 cm wzrostu to przybieram w normie. Mi lekarka powiedziała, ważne by się zdrowo odżywiać i nie patrzeć na wagę bo ona póki co będzie szla w górę aż do porodu. Najważniejsze by dziecina rozwijała się zdrowo!

No i przesyłam Wam fajny link do piosenki jaką śpiewam mojemu brzuszkowi ( oczywiście jak mąż nie słyszy bo miałby niezły ubaw- bo kiepska ze mnie piosenkarka).

YouTube - Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka

Cześc Dziewczyny! Obroniłam się.... na 5 :-) hurrrrrrraaaaaa!!!!! Mam z głowy.
Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki!Strasznie mi miło za taką dużą ilość słów wsparcia!!! strasznie aktywne jesteście na tym forum, czytania miałam, a czytania, ale to fajne jest, gorzej jak sie pisze a pozniej przed kilka dni ani jednej odpowiedzi.

Pieska też mam, znajdę, już nie jest młody, pęcherz ma co prawda zdrowy, ale stawy wysiadają, jak go tak bardziej boli, to sobie tak obgryza opuszki, że musimy mu bandażować przed każdym spacerem... a teraz się zakochał, siedzi w domu, wyje patrząc przez okno, trzęsie się, piszczy. masakra. A na kastrację juz za poźno.

Co do dziąseł, to też ostatnio mi puchna i krwawią. Nie jakoś drastycznie,ale wygodne i przyjemne to nie jest. :-(

Strasznie stersujący ten weekend był dla mnie, musze dziś trochę odpocząć, bo jutro do pracy :-(
Trzymajcie sie cieplutko;-), spijcie słodko, inech tylko ładne sny sie śnią lub w ogole!

Cześc Dziewczyny! Obroniłam się.... na 5 :-) hurrrrrrraaaaaa!!!!!

juluszka super, gratulacjeeeee. :-):-):-)

35ldtnk.jpg

reklama
Bo te ciuszki z ciucholandów zazwyczaj są firmowe przynajmniej w większości przypadków. Ja mojej siostrze dużo rzeczy kupowałam i na prawdę jest z nich zadowolona także ja pewnie tez będę buszować, bo na prawdę warto.

Dokładnie! zgadzam się z w 100% - niedaleko mnie jest taki lump "Kubuś" i tam to można przepaść, zaginąć na dłuugie godziny! Masę rzeczy kupiłam tam Tymkowi i większość poszła dalej do kumpeli jak mój wyrósł, bo one dalej wyglądały bardzo dobrze. Owszem kupuje mu też nówki rzecz jasna, staram się te markowe bo w gruncie rzeczy dużo ceną się nie różnią od tych "straganiarskich" zwłaszcza jak się wie kiedy są obniżki ;-) a jakość o niebo lepsza! połowa rzeczy rosła razem z Nim

Ja też dzisiaj nabyłam kilka sukienusiek:tak: Śliczniaste bardzo:-)

Dziewczyny mam pytanko do Was:sorry2: Jak częśto czujecie ruchy Waszych maluszków?? Czy to jest co jakiś czas czy może raz dziennie??? Ja zaczęłam się trochę martwic:-( Malutka kopnęła mnie dzisiaj z 2 razy:baffled: W nocy spac nie mogłam, zaczęłam ją zaczepiac, zmieniałam pozycję żeby zachęcic ją do ruchu no i na szczęście dostałam kuksańca i mogłam spokojnie zasnąc.

ja tez chce kupować sukienki łeeeee!!! :zawstydzona/y: moja dzidzia też ma okresy ciszy, swego czasu kopała/kopał raz na dwa dni. Teraz się trochę bardziej to moje bejbiko rozkręciło. Humorzaste i już ;-)

Cześc Dziewczyny! Obroniłam się.... na 5 :-) hurrrrrrraaaaaa!!!!! Mam z głowy.

Gratulacje!!!

Do góry