reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
E nie będę się wypowiadać na temat mojej wagi, bo by Wam szczęki poopadały. Powiem tylko tyle, że jak tak dobrze pójdzie to setkę przekroczę i to z palcem w d...e.

moze to marne pocieszenie ale moj przytyl w ciazy juz 15 kilo :] czyli idziemy łeb w łeb

Ps bo on mowi ze my w ciazy chodzimy, skzoda ze to ja bede miala skurcze parte a nie on ;p

No mój też troszkę przykoksował ale nie dużo. Zawsze był chudzielec a teraz ok 90 kg waży no ale do tego jest wysoki. Fajne takie barki mu się szerokie zrobiły i taki męski się zrobił. Tzn tak było miesiąc temu a teraz jak wygląda to nie wiem?

Kasiurek masz miśka w domu:-):-):-) ja zawsze o takim marzyłam. Żebym miała się do czego przytulic i w ogóle a tu mam miśka ale z anoreksją:-):-):-)

Mój też był chudzielec jak się poznaliśmy. Tak samo ja dosłownie 57 kg żywej wagi a teraz laweta pierwsza klasa( chodzi o mnie)

reklama
Do góry