reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

ASIA - ale Ty to masz sny!!!! Prosze , aby dzisiejszej nocy Twoj sen był przepiekny!!!!!!!! Apeluje o to !!! :-) :-) :-) A u mnie sloneczko za okienkiem :-)

reklama
witam po obiednio
lacidofil pomógł, brzuszek nie boli, jedzenie zostaje na swoim miejscu ;-)
Spacer super udany, słonko cudnie świeci choć powietrze mroźne. Wybraliśmy się do parku Oliwskiego pokarmić kaczuchy, ku uciesze Tymka który wołał kwak kwak i taś taś hehe

Ostatnia edycja:
Robaczku ja w piątek byłam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, mieliśmy ćwiczenia z fizjoterapeutą i byłam nieźle zszkowana po zabawach z tą wielką piłką. Naprawdę jak sie na niej siedzi i rusza do przodu, tyłu i na boki to kości miednicy i kręgosłupa są odciążone, wszystkie napięte mięśnie się pięknie rozluźniają, dla mnie rewelka! I bardzo polecają właśńie przy bólach kręgosłupa. Pani mówiła że zazwyczaj przyszłe mamusie przez brzuszek przyjmują nieprawidłową postawę, radziła żeby nawet podczas oglądania tv z pół godziny dziennie posiedziec na tej piłce i wpływa to prawie jak pływanie. Ja byłam po tych zajęciach wniebozięta i od razu pojechałam do sklepu sobie taką kupić.

A ja juz dzis uciekam od komputera.. trzeba zrobic porzadek w domu i prasowanie -bleee najgorsza czynnosc na swiecie!!!! Wole juz toalete czyscic , niz pracowac!!! No, ale coz obiecalam "chłopowi", a jutro wraca do domu na 4 dni, wiec chyba zrobie mu niespodzianke hehe :-) :-) :-) Buziaki i udanego popoludnia!!!!

Byłam na dworze i to nawet sporo i stwierdzam, że pomimo słoneczka to chłodno było. Głupio tak samej spacerować no ale co zrobić.
Ja też bym chciała Stopi, żeby te idiotyczne sny się pokończyły, bo czasem się przerażona budzę. A i dziękuję za apel.

cześć mamuśki!
...a ja dzisiaj walcze z wilczym apetytem....przekroczyłam już 60 kg i mąż nazywa mnie kuleczką:)
...a co do snów...to ja bym wolała żeby nic mi się nie śniło bo naogół nie są miłe..dziś śniła mi się śmierć bliskiej osoby..brrr...

Można Kasiurek i propolki i drosetux:happy::happy::happy:
dziekuje slicznie :]
cześć mamuśki!
...a ja dzisiaj walcze z wilczym apetytem....przekroczyłam już 60 kg i mąż nazywa mnie kuleczką:)
...a co do snów...to ja bym wolała żeby nic mi się nie śniło bo naogół nie są miłe..dziś śniła mi się śmierć bliskiej osoby..brrr...

hyht ja dobilam do 80 kilo i powiedzialam mojej połoznej ze od tej wizyty nie chce słyszec ile wazne bo sie tylko denerwuje.
Ale moi zjaomi mowia ze oprocz cyckow i brzucha to jaos nie widza zebym przytyla -tylko pytanie czy sa mili czy mówia prawde?

reklama
Do góry