reklama
Robaczku ja w piątek byłam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, mieliśmy ćwiczenia z fizjoterapeutą i byłam nieźle zszkowana po zabawach z tą wielką piłką. Naprawdę jak sie na niej siedzi i rusza do przodu, tyłu i na boki to kości miednicy i kręgosłupa są odciążone, wszystkie napięte mięśnie się pięknie rozluźniają, dla mnie rewelka! I bardzo polecają właśńie przy bólach kręgosłupa. Pani mówiła że zazwyczaj przyszłe mamusie przez brzuszek przyjmują nieprawidłową postawę, radziła żeby nawet podczas oglądania tv z pół godziny dziennie posiedziec na tej piłce i wpływa to prawie jak pływanie. Ja byłam po tych zajęciach wniebozięta i od razu pojechałam do sklepu sobie taką kupić.
A ja juz dzis uciekam od komputera.. trzeba zrobic porzadek w domu i prasowanie -bleee najgorsza czynnosc na swiecie!!!! Wole juz toalete czyscic , niz pracowac!!! No, ale coz obiecalam "chłopowi", a jutro wraca do domu na 4 dni, wiec chyba zrobie mu niespodzianke hehe :-) :-) :-) Buziaki i udanego popoludnia!!!!
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Byłam na dworze i to nawet sporo i stwierdzam, że pomimo słoneczka to chłodno było. Głupio tak samej spacerować no ale co zrobić.
Ja też bym chciała Stopi, żeby te idiotyczne sny się pokończyły, bo czasem się przerażona budzę. A i dziękuję za apel.
Ja też bym chciała Stopi, żeby te idiotyczne sny się pokończyły, bo czasem się przerażona budzę. A i dziękuję za apel.
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziewcyzny czy kobiety w ciazy moga jesc propolki i syrop homeopatyczny DROSETUX ?
Można Kasiurek i propolki i drosetuxdziewcyzny czy kobiety w ciazy moga jesc propolki i syrop homeopatyczny DROSETUX ?
fela_76
cześć mamuśki!
...a ja dzisiaj walcze z wilczym apetytem....przekroczyłam już 60 kg i mąż nazywa mnie kuleczką
...a co do snów...to ja bym wolała żeby nic mi się nie śniło bo naogół nie są miłe..dziś śniła mi się śmierć bliskiej osoby..brrr...
...a ja dzisiaj walcze z wilczym apetytem....przekroczyłam już 60 kg i mąż nazywa mnie kuleczką
...a co do snów...to ja bym wolała żeby nic mi się nie śniło bo naogół nie są miłe..dziś śniła mi się śmierć bliskiej osoby..brrr...
Kasiurek1983
dziekuje slicznie :]Można Kasiurek i propolki i drosetux
cześć mamuśki!
hyht ja dobilam do 80 kilo i powiedzialam mojej połoznej ze od tej wizyty nie chce słyszec ile wazne bo sie tylko denerwuje.
Ale moi zjaomi mowia ze oprocz cyckow i brzucha to jaos nie widza zebym przytyla -tylko pytanie czy sa mili czy mówia prawde?
reklama