reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Przepraszam za powyzsza wiadomosc - ale ja mam dzis problemy z forum ,albo z kompem u rodzicow i podwojnie mi wiadomosc wyskoczyla hehe

reklama
Witam się i ja w niedzielne przed południe
Ja mam dziś dużo energii wczoraj zrobiłam sobie wychodne o 18 wróciliśmy od Piotrka babci (bo byliśmy powiedzieć o ślubie) i zaraz córka zasnęła a o 19 zaczynała się impreza integracyjna:-D:-D:-Dw mojej firmie (jak co roku) chociaż mnie się niechciało iść ale że to było w pizzerni a od pewnego czasu chodziła za mna to czemu nie skorzystać z darmowego żarełka wiec o 19:30 juz byłam na miejscu a wróciłam o 23 i chyba to było mi potrzebne bo dostałam pałera do zycia
I już rosołek zrobiony surówka zrobiona tylko jeszcze ziemniaczki i kotlety usmażyć

hej

Juluszka
trzymam kciuki ale jestem pewna że wszystko pójdzie super:-)

teletubisie są fajne i chyba każde małe dziecko je lubi

mi humor raczej dopisuje ale nie daje rady coś dłużej robić bo mnie brzuch pobolewa od stania i plecy, nie mogę za długo chodzić ani stać bo potem muszę się położyć, wczoraj miałam moment że mi się tak brzuch napiął dziwnie.. to był moment za chwilę wszystko puściło.. wiem ze tak się może napinac przy ruchach dziecka ale raczej jak ono jest duże a teraz to nie wiem skąd to się wzięło....
dobrze że minęło..

dziś padła moja kolej na gotowanie obiadu dobrze że mi mama pomogła, bo taki obiad 2-daniowy dla 8 osób zrobić to trzeba trochę czasu.... a z mamą poszło mi szybciej...

miłej niedzieli

Witam dziewczynki w niedzielne przedpołudnie.
olivka nie wiem jeszcze jak jest z tym znieczuleniem u dentysty, ale napisze ci w czwartek bo akurat mam wizyte i tez do tej pory bez znieczulenia nie dawalam sobie nic zrobic.
a tak to dzis wyleguje sie jeszcze w lózeczku, korzystam z obecnosci mezusia który zajmuje sie wszystkim. dostalam ksiazki od zanajomej które mnie z nudów wciagnely takze uciekam do lektury.
pozdrawiam

Witam się i ja.
Ostatnio dentystka robiła mi dwa zęby i nie miałam znieczulenia. Pow jej, że jestem w ciąży a ona do mnie, że jej to nie przeszkadza chyba, że ja jestem wrażliwa.
Dziś śniło mi się, że moja córka urodziła się z sześcioma paluszkami u rączek i nóg-koszmar. I od jakiś 3 dni słabo czuję ruchy albo wcale. Nie wiem co się dzieję, przecież miejsca jeszcze ma a tak mało grasuję? Trochę się boję-w środę powiem lekarzowi.

:szok: To tylko ja nie lubię teletubisiów czy jak to się tam odmienia.... :crazy: Są okropne:-p

Asiu
Ty to masz sny dosłownie zabójcze. Co jeden to lepszy....:-):-)

Dosiu co czytasz??:confused: Pochwal się nam tutaj szybciutko:):-):confused::-)

Ale spokój? Pewnie wszystkie na spacerki wyruszyły? Ja też już za chwilkę spadam, bo taka ładna pogoda, że aż żal w domu siedzieć.

U nas słoneczko jakoś za chmurki poszło i jakaś mgła się utworzyła nad górami.:-( Ale spacerek obowiązkowy będzie, w końcu z pieskiem trzeba iść:tak::tak:

O rany, ale mnie tez zamgliło.:szok: Chyba mi się przez moment monitor zaczął kręcić w oczach:szok:

reklama
U mnie sloneczko gdzies za chmurkami schowane :-( wczoraj ladni swiecilo a dzisiaj jak rano jechalam na wyklady to deszczyk padal :-(ale spacerek tak sobie zrobie :tak::-)

Do góry