reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam sie niedzielnie,

u mnie od rana przyplyw energii - nastawilam pranie, ide prasowac :)

Izabell - a skad wiesz ze to cos z pecherzem? Moja sunia jak "popusci" np. ze szczescia to spoko ale jak piesek to jest smrod ze mnie odrzuca - myslisz ze to pecherz?

Goteczka - ja tez nie lubilam popludniowych drzemek i nawet mialam po nich bol glowy ale teraz jestem pierwsza - godzinka spania i jestem na nogach do 23, co wczesniej bylo nie do pomyslenia :-) Czy minie? Tak, jak sie dziecie urodzi bo nie bedzie na to czasu przez jakis czas ;-)

Juluszka - trzymam kciuki - dasz rade! My Matki Polki to w ciazy chodzimy, sprzatamy, gotujemy, dzieci zabawiamy i jeszcze bronimy sie na piatki :tak:

Co do krwawiacych dziasel to na szczescie nie mam tego ale jak ostatnio bylam na kontroli u dentysty to powiedziala ze jak sie pojawi to podobno sa jakies masci wzmacniajace dziasla. No i zeby uzywac past sensitive i plynow do plukania. Ale jako ze mnie to nie dotyczylo to jakos nie zanotowalam tego specjalnie :zawstydzona/y:

Dobra, zmykam prasowac a potem lektura - dzis na tapecie "Jak mowic by dzieci nas sluchaly i jak sluchac by dzieci do nas mowily" - dla mnie bomba i polecam, mysle ze mozna dziecie pieknie nauczyc inteligencji emocjonalnej (bo tej w przeciewienstwie do "zwyklej" inteligencji mozna sie uczyc ;-)

reklama
witam sie i ja dzisiaj:tak:
w piatek pracowalam do 23:szok: wczoraj do 22.30:crazy: a dzisiaj wolne mam na szczescie, to sobie odpukam:-D:-D na obiadek do rodzicow, teraz tylko musze sprzatnac chate, pranko jakies i hulaj duszooooo;-);-);-);-)
wiec pewnie sie wieczorkiem odezwe:-p:-p:-p:-pheehe

WItam :]
mnie tez troche nie bylo ale wrocilam :]
i to z bolem gardła ma ktos jakis domowy sposob na bolace gardlo ? -jednak jedzenie lodów na dworze to nie był idealny pomysł :(
a teraz lece ogarnac mieszkanko bo dzis ma przyjsc klient do kupienia naszej bryki oraz tescie na obiad :|

na obiadek do rodzicow
O tak nie ma nic lepszego niż niedzielkowy obiadk u rodziców:) Ale Ci dobrze Natalia, moi sa za daleko... Ale dziś mam labę bo mój w pracy więc nie trzeba gotować.
wiem ze to niedziela i są ciekawsze tematy ale skoro jesteśmy przy dentystach czy wiecie może czy możńa stosować to zastrzykowe znieczulenie będąc w ciąży? Bo ja jakbym mogła to nawet do przeglądu zastrzyk bym brała...a chyb musze się wybrać.
U nas dzisiaj piękna pogoda-a jak na irlandię to trzeba korzystać:) Wiosnę prawdziwą mamy:) A jak tam u was, już cieplej?

Witam sie i ja po krotkiej nieobecnosci :-) Oczywiscie siedze w szkole i pilnie sie ucze ;-) Ach te zaoczne szkoly :-)
Asiu tez mi krwawia dziasla i troche sie boje ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy bo jeszcze jestem za moda na protze :-D
Zycze milego dnia wszystkim Lipcoweczka :tak:

elo dziołchy :-)

dzięki za rady, ma gastrolit i lacidofil, zapodałam po śniadanku i zobaczymy ile się utrzyma - póki co nic mnie nie świdruje więc są szanse.
Nie wiem co z niedzielą zrobić, słonko za oknem ale zimno, jednak mnie ciągnie na jakąś wycieczkę :-)
Pracusiom współczuję, zwłaszcza jak trzeba dygać do roboty w weekendy - masakroza! i podziwiam za wytrwałość!!

Witam w niedzielny poranek:)
Mój mąż właśnie poszedł sobie na siłownie a ja gotuje rosół...bo mam straszną ochotę na gotowane skrzydło z indyka i z ziemniaczkami:) Pychota:)
Dziś też się wybieram na spacerek z mężem, już zaplanował godzinny spacer po Parku. A ja akurat dziś nie mam ochoty na spacerki:) Tylko bym spała:p

Witam sie i ja:-) :-)Zaraz ponadrabiam zaległosci... Wczoraj wsiąknęłam w Sklepach Dziecięcych , a pozniej u przyjaciółki. Ona ma slicznego, przysojnego 6- miesiecznego mężczyzne. Rosnie jak na drozdzach!!! No i dostałam wózek w spadku po jej syneczku :-) Miłej niedzieli !!!

Witam Laseczki:-):-):-)

Ja tylko na chwilkę. Widzę ze zaczynacie produkcję, dobrzeeee:tak::tak:
Będę miała więcej do nadrobienia.:-D

Spadam do kuchni bo dziś kluseczki śląskie, wołowinka i modra kapustka. Mój ukochany, ulubiony zestaw obiadowy. Już mi się chce jeść......

Całuski

reklama
IZA – głowa do góry !! Zycze duzo siły i uśmiechu na buzi!!! To takie humorki ciązowe. Ja taki etap miałam przez jakies 3 tyg , ze potrafiłam ryczec z byle czego, lub tez bez powodu!!! IWON – kartka rewelacyjna !!!NUINIA – gratuluje wytrwałości w zapisywaniu ilości zuzytych pampersów..,mh mi to by cierpliowsci nie starczylo w liczeniu ehehehJULUCiza:) – głowa do góry !! Zycze duzo siły i uśmiechu na buzi!!! To takie humorki ciązowe. Ja taki etap miałam przez jakies 3 tyg , ze potrafiłam ryczec z byle czego…IWON – kartka rewelacyjna !!!NUINIA – gratuluje wytrwałości w zapisywaniu ilości zuzytych pampersów..,mh mi to by cierpliowsci nie starczylo w liczeniu ehehehJULUSZKA - trzymam mocno kciuki, bedzie dobrze!!!! :-)

Do góry