reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Juluszka ja również trzymam mocno kciukasy:-):-):-)
Ej dziewczyny robi się Wam coś dziwnego z dziąsłami? Bo ja jak myję zęby i wystarczy, że się pacnę w buzie i mam potok krwi dosłownie masakra. Boję się, że jak tak dalej pójdzie to mi zęby wylecą a dentystka pow mi, że na dziąsła nic nie poradzi:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
a wy baby jeszcze nie śpita? to zupełnie jak mój młodociany co drze się z góry że nie będzie spał, a ja mu na to będziesz i tak do siebie krzyczymy :-D
Łoś pojechał odebrać moich rodziców z imienin a ja mam znowu rewolucje żołądkowe, drugi dzień i aż mówiąc dosadnie, tyłek piecze :-p

Anika kup sobie gasrtrolit mi lekarz przepisał i pomaga jak nie wiem, bo ja często miewam te stany co Ty.

Anika, jelitówkę załapałaś? Bo taka zwykła sraczusia to przeszłaby po 1 dniu:zawstydzona/y:
Spróbuj się wzmocnić probiotykami, lacidofil albo trilac, a najlepiej enterol.
Gastrolit zapobiega odwodnieniu ale smakuje parszywnie :baffled::baffled:

Hej kobitki poczytałam troszku i widzę, że dziś panował nastrój wielce ospały:-)
Ja dziś nie zamierzam narzekać na brak wrażeń. Pół dnia spędziłam w pracy chociaż miało być wolne....;-)No ale cóż bywa i tak...
Pogoda dziś dopisywała, po wiosennym piątku poranna tragedia i załamanie z powodu śniegu.... ale nadejszło słoneczko i było nawet milusio:-D:-D
Jutro niestety też do pracy na trochę zaleciec trzeba.... ale damy radę. Pozdrawiam serdeczniasto i życzę CUUUUDOWNEJ NIEDZIELI!!!!!!!!:tak:;-)

Witam w niedzielny poranek. U mnie odwrotnie jeśli chodzi o energię. Ospałość mi minęła i tryskam optymizmem. Wczoraj wysprzątałam z rodzinką mieszkanko na błysk, a później delektowałam się tą czystością;-). No i wreszcie zrobiłam sałatkę jarzynową, chodziła za mną od środy.
Dziś idę z córką do Figlolandii na urodzinki kolegi z przedszkola.

witam Was dwupaczki niedzielnie!
Ja niedzielne przedpołudnie także spędzam w pracy ale za to popołudnie mam bardzo na luzie bo idziemy na obiadek do mojej mamy więc odpada mi krzątanie się po kuchni.
Jeżeli chodzi o energię - to mam lepsze i gorsze dni - nieraz (szczególnie w I części dnia) jestem zdolna góry przenosić a nieraz (głównie popoludniami i wieczorami) jestem totalnym 'kapciem' energetycznym i wystarczy że wyciągnę się na kanapie, a od razu nieprzytomnie wręcz zasypiam. Mam nadzieję, że to minie?! - bo nigdy nie uznawałam takich 'popołudniowych drzemek'.

AsiuJan - jeżeli chodzi o krwawiące dziąsła to nie jesteś sama. U mnie też nie są to drobne krwawienia a nieraz naprawdę pokaźne 'krwotoki'. Doszło do tego że bojąc się skaleczyć sobie podniebienie czy dziąsło chlebem, odkrawam bardziej przypieczone skórki - bo w przeciwnym razie później to już w ogóle 'best Niagara' jest. Też mam nadzieję, że to minie?!
...i z takimi nadziejami sobie żyję ;-) - licząc też po cichu że w końcu minie mi pochorobowa 'głuchota' bo nadal ze słuchem w jednym uchu u mnie kiepsko.

reklama
Witam
Ja ja myślałam że będę pierwsza :-p
Syn niestety pospać nie dał i o 7 zameldował się u nas w łóżku :baffled:
A teraz po śniadaniu zażyczył jajecznicę siedzi i bajki ogląda, a ja układam plan jak tu mężna z łózka zwlec aby na spacer przed obiadem wyjść.
Chyba mu powiem że pies na podwórko chce to od razu się zerwie na równe nogi (pies ma coś z pęcherzem i lepiej wyjść na podwórko niż sprzątać jej cuchnący mocz brrrrr) a ja szybko łóżko mu pościelę :dry:
Plan uknuty więc idę wdrążyć go w życie :rofl2:

Do góry