reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Musze sobie "przepracowac" swoj porod jeszcze raz, poczuc w sobie pierwotna sile i isc rodzic :-D

tylko poczekaj z tą wyprawą na porodówkę do lipca:sorry:

Ja mam jedynie takie dni... Tzw. gorsze.:-( Wtedy bym przeleżała w łóżku z podusią i słuchawkami w uszach.:crazy:

wiem, że jesteś jeszcze przed etapem "teletubisiowym" ale tak czy owak powiem tak jak one- tuliiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :-D:-D;-);-);-);-);-)

reklama
cześć dziewczyny! no ja pitole, a miałyście być krejzolki, a tu co za humory!!! Wiosna nadciąga, brzuszki ładnie rosną- tylko się cieszyć!!!!
Ja dziś zdałam egzamin koncowy na studiach podyplomowych,a jutro mam obronę... Trzymajcie kciuki, Kochane!!!
Nie wytrzymałam i dziś kupiłam po egzaminie swojemu malcowi już pierwszą kieckę. Takie malutkie to ubranko jest, takie słodkie!!!
Jutro do Was zajrzę i powiem jak po obronie! Taki kamień mi z serca spadnie!A Wy macie jutro się cieszyć super pogodą i odpoczywać: spacerować lub spać, jak kto woli. Jutro na buziach same uśmiechy i nic poza tym!!

juluszka to powodzenia jutro zycze. kciukasy zacisniete.
e mamo ale mnie rozczulilas tym teletubisiowym pozdrowieniem. gdy córka mojej kuzynki była mala to non stop ogladala teletubisie a ja razem z nia. obie znalysmy wszystkie odcinki na pamiec.
a ja dzis dzionek z mezusiem spedzilam. zrobil mi obiadek, kolacyjke i nawet zagral ze mna w karty choc wiem ze tego nie lubi. ach szkoda ze weekend tak szybko mija.

e mamo ale mnie rozczulilas tym teletubisiowym pozdrowieniem. gdy córka mojej kuzynki była mala to non stop ogladala teletubisie a ja razem z nia. obie znalysmy wszystkie odcinki na pamiec.

Dosia u nas to był hicior gdzieś przez rok, a do dziś młoda śpi z pluszową Lalą i Po, przywiezionymi z Zakopanego:-D
Można czepiać tej bajki ale wszystkie małe dzieci ją uwielbiają i koniec.:tak:;-)

mi ta bajka zawsze sie podobala i uwazam ze nie ma w niej nic co moze bulwersowac. a to fakt, dzieci ja uwielbiaja. najbardziej lubie sloneczko... ten smiech jest niezapomniany... :-) :-)

Ej ja lubię tego zboczka i to tego zawsze ma tę gustowną torebeczkę jak by go lansował Pajacyków:-):-):-)

E piosenka Piaska ta co w Hit-Generator leciała jest świetna-zakochałam się i zaraz ją ściągnę:-):-)

reklama
dobra dziewczynki. zaleglosci przeczytalam nadrobilam to teraz czas na patulki.
do jutra kochane. milych snów zycze...

Do góry