reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobranoc dziewczynki
Ide spać, może się uda. Pisanie papierów do pracy tak mnie rozkręciło, że spać się nie chce a tu po 6 trzeba wstać:tak:
Asia jutro a w zasadzie dziś będzie lepszy dzień:-) Spojrzysz na wszystko świeżym okiem i z wypoczętym umysłem;-)
PAPAPA życzę słodkich snów Wam i dzidziusiom:tak::-D

No i udało się nadrobić zaległości :tak:;-):tak:
Serdecznie witamy nowe "Lipcóweczki" :-);-):-)
Kosiane chorowitki zdrowka !!! zdrówka !!! i jeszcze raz zdrówka !!! :tak::-):tak:
Teraz pozostaje pobuszować jeszcze troszkę w neciku i uciekać palulu :-);-):-)

dziękuję za miłe przywitanie
nawet nie wiecie jak tęskniłam za BB podczas pobytu w szpitalu, niestety nie miałam możliwości tu zajrzeć, nie dość że komputer wielki jak szafa to jeszcze internet ma kabelek:-(

witam wszystkie nowe Lipcóweczki:-)

Asiu
takiemu przystojniakowi to ja bym się na pewno dała poderwać:-D

dziewczyny nawet nie mówcie o wadze bo po tym leżeniu i jedzeniu w szpitalu na pewno mam kilka kg na plus, na następnej wizycie będzie wstyd jak cholercia:zawstydzona/y:

niedługo muszę zmykać bo wybieram się do szpitala po wypis, bo oczywiście wczoraj miał być dopiero po południu wiec oczywiste było ze nie czekałam a takie zimno że nie chce mi sie ruszać z domu, no i ledwo dopinam kurtki, niech ta wiosna już przyjdzie bo nie mam w czym chodzić

dzień doberek

ja od rana w nastroju nieprzysiadalnym, synuś o 7 godziny ciąga mnie po mieszkaniu - mama to, mama siamto i nikt broń Boże nie może mnie wyręczyć. Nawet nocnika sobie nie da podać - musi mama. Teraz tez trzyma mnie za rękaw :happy:
Z tym co mu ślubowałam nie gadam, niech zmądrzeje to może zmienię zdanie :-p
Idę się ubrać i do sklepu, w lodówce światło i pingwiny.

młody zaczął śpiewać wlazł kotek na płotek - słodko zniekształca słowa, a jak nie pamięta to se wstawia coś w zamian :-D słodki z niego upierdliwiec :-)

Dzień dobry
Ja nawet mam dziś nawet dobry humor bo i ja i córka się wyspałyśmy wypije kawkę i zmykamy do mojej koleżanki nie widziałyśmy się z pół roku

dziewczyny nawet nie mówcie o wadze bo po tym leżeniu i jedzeniu w szpitalu na pewno mam kilka kg na plus, na następnej wizycie będzie wstyd jak cholercia:zawstydzona/y:

Robaczku a w ktorym szpitalu tak dobrze karmia? Bo znajac polskie realia to jakis ewenement :-D Ty sie raczej martw czy za bardzo nie schudlas! Chociaz nie powinnas, bo jadlam troche za Ciebie :-D

reklama
witam sie i ja:)
Goteczka- ja zawsze dobijam resztki kaszlu coca-colą. Zwłaszcza jak mi się nie chce zrywać. Pomaga.

O wejściu na wage jakos nawet nie chce mysleć, ostatnio było 8 na plus. W I ciązy w sumie 22 na plus, ale ssanie cyca przez małego ssaka sprawiło, że w pół roku doszłam do swojej wagi a potem ważyłam jeszcze mniej niż przed ciążą. No ale to było 10 lat temu, jeszcze wtedy dużo rzeczy mi się chciało...a teraz już mniej...chyba skorzystam z rady tego lekarza, zamiast jeśc zaczne sie oblizywać. A swoja droga ciekawe co by NFZ powiedziało jakbys Goteczka powiadomiła ich, że lekarz odmówił Ci prowadzenia ciąży. Póki co nie ma obwoiązku zgłaszania się do lekarza w określonym czasie.a on jest od tego, zeby Cie przyjąc jak przepraszam za wyrażenie dupa od s...nia.

Mój tata miał kiedyś problem dostania skierowania do urologa od lekarza I kontaktu. zapytał pani doktor czy w takim razie ma zadzwonić do NFZ-u i zapytac jaka jest procedura uzyskiwania skierowania. nie musze chyba mówić , jak szybciutko dostał skierowanie. Swoja droga wczoraj w TV podali, ze pod względem jakości świadczen medycznych jsteśmy na szarym końcu Unii. dla przykładu w "zachodniej" Unii uleczalnośc nowotworów to 60 % w Polsce 20-30%. No ale jak ma byc lepiej jak u nas raka diagnozuja w stadium terminalnym bo wcześniej nie można dorposic sie o badania. Mój teść przez 9 msc był leczony na rwe kulszową.Kiedy lekarz nie miał juz pomysłów wysłał go na rezonans- wynik nowotwór płuca z przerzutami na kręgosłup. Teraz leci na chemii.
Ahh...rozpisałam się sorki.

Do góry