reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja, chociaz wlasciwie powinnam slodko spac, ale musialam sie napic, a przy okazji wciagnelam kiwi:zawstydzona/y: U mnie 2.26 w nocy:happy:

Kochanus, widzisz ja trafiam w kalwiaturke o takich dziwnym porach, bo dzieli nas 7 godzin:-)

Asienko, nie denerwuj sie kochana, najlepiej zrobisz jak wezmiesz przyklad z Aniki i zabierzesz sie gdzies na pyszny obiadek:-D A tak swojo droga to kielbaska bym nie pogardzila, albo tymi kluskami, mniam!

Liste podpisalam, wiec zmykam do lozka, bo jak mnie mezul tu zlapie, to ciezki moj los:angry:

reklama
Serdecznie witamy kosiane "Lipcóweczki" z kawusią i miseczką płatków kukurydzianych na mleczku :-) U nas pogoda do d..y :szok: mokro, szaro, buro i ponuro ... dobrze, że moje psiaki jeszcze śpiom to mam troszkę luzu ;-)
Chorowitki nowa dostawka zdrówka leci :-) a dla smutaskow uśmieszek na usta :-)
Miłego dzionka :-):tak::-)

Czesc lipcóweczki.
ja tez sie melduje. juz po sniadanku, ( znów kanapeczki z ogórkiem)
wczoraj cisza na forum straszna. Iwon gdzie ty sie wczoraj podziewałas???
a u mnie cisza, jezeli chodzi o kopniaczki dzidzi. kopac zaczelo co prawda tak delikatnie a teraz cisza. jakos tak mi dziwnie.
buziaczki dla wszystkich

... I właśnie wtedy stwierdził, że mam nadżerkę i zrobił mi za miesiąc zabieg-bolało jak nie wiem. A później jak poszłam do innego ginekologa to pow mi, że kobietą przed ciąż nie powinno się usuwać, że raczej po porodzie się wszystko normuję:baffled::baffled:
Asiu - ja tez miałam usuwana przed ciązą, po byłam u innego lekarza i stwierdził ponownie nadżerkę argumentujac tym ze czasem przy porodzie sie odnawia. Znow usunął a jak bylam u niego latem to znow powiedział ze cos sie rozwineło. Miałam iśc na kolejne wymrazanie ale nie zdązyłam wiec czeka mnie 3 zabieg po urodzeniu. Na szczescie tym razem ma byc gratisowy - bo przy poprzednim obiecał mi ze jak sie znow odnowi to w ramach gwarancji usunie :happy: i mam nadzieje ze bedzie słowny. pozdrawiam i czytam dalej

Witam Was kochane laseczki.:-)

Pies mnie skoro świt obudził (o 8:30:-D:-D:-D) bo na spacer wyjść chciał a teraz jak już jest po to się po Pana przytulił i se śpią na całego. A ja co?? Starta garów do mycia,:szok: trzeba cosik posprzątać bo dziś urządzamy imprezkę ostatkowo-imieninową mego M. :tak:

Iwon gdzie ty sie wczoraj podziewałas???

Dosiu dziś mnie niestety tez nie będzie. Wykorzystuje fakt że mój luby w domku na chwilkę siedzi. :-D:-D

Ale tak na marginesie, podziwiam kobiety i małżeństwa żyjące na odległość!!! Na maxa!!!
Mój cały weekend miał nocki a co za tym idzie nie widzieliśmy się za wiele, bo wiadomo po pracy śpi, potem zjada jakiś późny obiad, chwila luzu i za chwile znowu wychodzi do roboty. A ostatnio wraca z pracy zmęczony jak mucha tak więc też go nie chcę zamęczać.....
Niejako on jest tym, który utrzymuje rodzinę przecież!;-)
Ale dążę do tego że po tym weekendzie byłam tak stęskniona za Nim, że szok!!!!:tak::no::happy::-)

to korzystaj kochana poki mozesz.
niestety tez wiem co oznaczaja nocki. przed ciaza pracowalam na zmiany. tzw. 4- brygadówka. źle to znosilam ale przepracowalam tak ponad 3 lata. najgorsze jest to ze nie wiem teraz jak sobie poradze po urodzeniu dzidzi. powrót do takeigo systemu bedzie dla mnie koszmarem.

Witam sie i ja :-) Za oknem szaro i ponuro :-( a pies mnie meczy bo sie bawic chce :-p Ja drugi dzien z kolei wstaje w nie najlepszym humorze :zawstydzona/y: jakos wszystko mnie tylko drazni i nic pozatym. Wczoraj jak mi ojciec do garow dolecial i poprawil po mnie zupe to juz nie jadlam bo bylam zla :wściekła/y: Specjalnie robilam dla siebie drugi obiad :tak: Normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje :no::zawstydzona/y: Do tego wszystkiego sny mam tez nieciekawe z wszystkimi sie w nich kloce :-(

reklama
Witajcie dziewczynki, jestem i ja....
Dzisiaj całkiem wczesnie jak na mnie, ale nie ma że wstawać sie chciało, musze przysiąść do papierów z pracy a chce mi sie :no::no::szok: .......
Troszke nadrobiłam coście tu nasmarowały przez ten czas co nie pisałam:-D no i oczywiście wygralyście - bo nie przeskocze wszystkiego a nawet jak przeczytam to i tak zapomnę...
Matylda ale super, ze byliście w Libercu... a jeszcze lepsze wrażenia sauny, chciałabym zobaczyć mine mojego M w takiej sytuacji, haha padłabym chyba ze śmiechu..
Magduśka tort miiiiistrzoooowskiiii, zamawiam na swoje urodziny haha:-p:rofl2:
Anika no to Ci muzykalne dziecko rośnie, nie ma co ;-)
AsiaJan kochana spokojnie, nie denerwuj sie tak swoim mężulem, dla nich trzeba miec dwa razy więcej wyrozumiałości i zrozumienia w końcu to faceci, pamiętaj o tym :tak:
Goteczko wracaj szybko do zdrówka;-) bo coś przydługo Cie trzyma.....:no:

Postaram sie do Was zaglądać dzisiaj częściej, a przynajmnie dopóki szanowny M nie wróci z pracy...
miłego dzionka

Do góry