reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dosia mnie tez czeka powrot do pracy "wielozmianowej", w dodatku musze dojezdzac ok 40 minut w jedna strone... I jeszcze znalezienie dobrej i taniej opiekunki, ktora nie zabierze mi calej pensji... Staram sie o tym poki co nie myslec....
Heidi to hormony. Kazda z nas ma takie jazdy - mniejsze lub wieksze. Przejdzie :tak:

reklama
Matylda ale mnie to dobija jeszcze bardziej do tego ta pogoda i mam mega lenia na wszystko :zawstydzona/y: Najchetniej nawet z lozka bym nie wychodzila ale obiad musze zrobic i psiakiem sie zajac :-(
Dobra lece szykowac obiadek zajrze pozniej. Milego dnia laseczki :tak::-)

Ja to przynajmniej wiem, że po urodzeniu dziecka i urlopie macierzyńskim będę musiała sobie pracy poszukać...
Mam niezły komfort niee??:-D:-D:-D

Witam wtorkowo. Właśnie wciągnęłam śledzia. Kiedyś nigdy nie zjadłabym go o tak wczesnej porze.

Robaczku cieszę się, że już jesteście w domu.

Goteczka zdrówka życzę. Lekarz, jak czytam, bardzo „sympatyczny” Ci się trafił.

Ja też robię się coraz grubsza i zaczynam szybciej tyć. Zbliżam się do 5 kg na plusie:zawstydzona/y:.

Ja mam nadzieję, że praca będzie na mnie czekać. Takie przynajmniej zapewnienie dostałam od kierownika, ale wiadomo, że nad kierownikiem jest jeszcze dyro i prezes. W sumie to chyba nie mam najgorzej. Praca na jedną zmianę od 7 do 15.

Kasiurek to masz dokładnie taką samą sytuacje jak ja w pierwszej ciąży. Broniłam się w 8 miesiącu. Po pół roku siedzenia z małą zaczęłam szukać pracy i od 7 miesiąca życia małej pracuję.

Ostatnia edycja:
Witam się wtorkowo :-)
Podobnie jak Wy nie moge sie doczekac juz wiosny, wkoncu zrobi sie slicznie zielono, to nasza pierwsza wiosna w nowym domu, wiec tym bardziej jestem zniecierpliwiona. Co do pracy to pracuje u tesciow, wiec mysle, ze bede miala gdzie wrocic :-)
Iwon, a Ty napewno znajdziesz po urlopie jakas fajna pracke! :-)
A ja bylam dzisiaj u gina u dzidzi wszystko ok i dowiedzialam sie, ze bedzie SYNUŚ :-)))))
Pozdrawiam

reklama
Do góry