reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziewcyzny widze ze kazda z nas chyba dobija do 80 chyba ten typ tak ma :] ale macie racje bedzie tak ze jak sloneczko zasiweci zaczniemy chodzic wiecej i sie ruszac:]
Kasiurek1983
Asia co sie stało ? ze tak psioczysz na chłopa swego
gabiaz
Jakoś nastroje królują niezbyt;-)
Ale kobietki nie marwcie się wszystko będzie dobrze
Goteczko w końcu minie ten niedosłuch i juz wszystko powróci do normy, a swoją drogą to musiało być paskudne zapalenie.A do kg nie ma co się przejmować, przecież już od lipca będą leciały w dół:-)
Asia proszę mi się przestać denerwować i to natychmiast przecież juz nasze nastroje odczuwają nasze dzieciaczki. Pomyś o córci:-)
Głowy do góry i pomyslcie, że wkrótce będzie wiosna, zacznie się wszystko zielenić i będzie cudnie.... a My będziemy już bliżej niż dalej rozwiązania i ogólnie będzie super
Muszę się pozytywnie nastroić przed jutrzejszą podróżą autkiem służbowym bo 2 godz w seicento to dla mnie podróż baaaardzo długa
Ale kobietki nie marwcie się wszystko będzie dobrze
Goteczko w końcu minie ten niedosłuch i juz wszystko powróci do normy, a swoją drogą to musiało być paskudne zapalenie.A do kg nie ma co się przejmować, przecież już od lipca będą leciały w dół:-)
Asia proszę mi się przestać denerwować i to natychmiast przecież juz nasze nastroje odczuwają nasze dzieciaczki. Pomyś o córci:-)
Głowy do góry i pomyslcie, że wkrótce będzie wiosna, zacznie się wszystko zielenić i będzie cudnie.... a My będziemy już bliżej niż dalej rozwiązania i ogólnie będzie super
Muszę się pozytywnie nastroić przed jutrzejszą podróżą autkiem służbowym bo 2 godz w seicento to dla mnie podróż baaaardzo długa
M
MALENSTWO 33
Gość
Ja córcie uśpiłam to mogę sobie posiedzieć z wami troszkę właśnie wtrząchnęłam 2 kanapeczki z serem żółtym i pomidorkiem:-):-):-):-):-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
Goteczko ale cie te chorubstwo dlugo trzyma. mam nadzieje ze bedzie juz lepiej. a lekarzami nie ma co sie przejmowac.
Asia nie denerwuj sie. na takie nastroje najlepsza jest przyjaciółka-czekolada.
polecam, przeze mnie sposób wypróbowany i sprawdzony.
ja juz pomidorki zjadlam, wykapalam sie, mezus poszedl na basen...
a ja co prawda nie mam zlego humorku ale jakos czekoladka milka tak ladnie sie do mnie usmiechala ze musialam jej spróbowac...
Asia nie denerwuj sie. na takie nastroje najlepsza jest przyjaciółka-czekolada.
polecam, przeze mnie sposób wypróbowany i sprawdzony.
ja juz pomidorki zjadlam, wykapalam sie, mezus poszedl na basen...
a ja co prawda nie mam zlego humorku ale jakos czekoladka milka tak ladnie sie do mnie usmiechala ze musialam jej spróbowac...
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam Ja też z chęcią bym się do Was przyłączyła. Przegladałam sobie Wasze wypowiedzi i mnie wciągnęło - ponoć nic bardziej nie łączy niż wspólne radości i problemy
To od razu pochwalę się, że byłam dziś na USG i będę miała synka - najprawdopodobniej Franka :-)
Witam nowe mamusie lipcowe ;-)Witam
Jestem nowa na tym forum i chciałam się dopisać do listy szczęśliwych kobitek, które będą rodzić w lipcu 2009. Do tej pory miałam termin na 06.07.2009, lecz dziś doktor powiedział że chyba jednak będzie to 05.07.2009 :-)
Już się nie mogę doczekać!! :-)
A ja dziś tez mam jakiś taki nerwowy dzień najpierw lekarz a później mąż. A teraz jeszcze mały zalewa mnie potokiem pytań - mała gaduła ;-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja mam taki wiśielczy humor, że bez siekiery nie podchodź! Normalnie mój mąż to okaz debilizmu i w ogóle brakuję mi już sił i nerw, żeby o nim pisać. Po prostu biorę rozwód-szukam dobrego prawnika;-);-);-);-) czekolada Dosiu nie sprawdziła się niestety. Wpierdzieliłam pętko kiełbasy na ciepło z musztardą. Jak się bawić to się bawić:-):-):-)
reklama
kochanus
Jasiowa mamusia:)
100 lat mnie tu nie było, wszystkiego w życiu nadrobić nie zdążę, ale chociaż przez ostatnie dwa dni przebrnęłam...to wcale nie tak mało, 20 stron nasmarowałyście!
Taak...20 było jak zaczęłam czytać, a wy wciąż piszecie i piszecie
Widzę,że niedzielne tematy miały mocne zabarwienie erotyczne
Ksiurek, ja jestem teraz w 19 tyg. i wydaje mi się,że poczułam pierwsze lekkie kopniaczki, mniej więcej na linii brzuch-wzgórek Wenus,po lewej stronie
Kinga, jakim cudem Ty trafiasz w klawiature o 4 nad ranem?!
Matylda, uśmiałam się:-) Niezłą Twój mąż miał rozrywkę:-)
Magduśka, marnujesz isę w domu-tort cudo. Na urodziny mojego chyba zamówię u Ciebie, bo wygląda baaardzo apetycznie
Impresja, odpoczywaj jeszcze,żeby choróbsko nie wróciło. Z tą nadżerką mam taki sam problem jak Ty- mój poprzedni lekarz nie widział problemu, a w ciąży nawet plamienia przez to cholerstwo dostałam...
Andzioszka,Ulatoja witamy wśród lipcowych mamusiek:-)
Milenaaa, gratuluję synusia!:-) widzę,że dużo chłopców w lipcu przyjdzie na świat
Goteczka, o leczeniu zatruć colą to słyszałam,ale kaszlu?! Ale grunt,że pomaga. Wracaj do zdrowia;*
A ten lekarz...grr...każda kobieta jest inna, organizm wie co robi- jedna przez całą ciąże musi przytyć 12 kg, inna 22! Nie masz się czym dołować.
Asiu, który to już Twój rozwód w dziejach forum? Nie denerwuj się tak, bo to nic nie pomoże...wiesz przecież,że on to robi dla Waszego dobra, które mężczyzna trochę inaczej rozumie- dzidziuś w drodze, teraz jeszcze ten nieszczęsny dom i drzewo. Cierpliwości;*
Mam "szczescie", że mój mąż kocha klasykę, więc w domu mogę skomponować dowolny repertuar:-) Słoń na ucho mi nadepnął i nie doceniam większości wspaniałych utworów,ale czego się dla dziecka nie robi...
Moja kochana babcia narobiła mi dzisiaj kluseczków śląskich z sosikiem, poprawiłam to jeszcze faworkami i mam wrażenie,że nie mogę w pełni oddychać. W czwartek wizyta u gin i ważenie, jestem przerażona-ważę już prawie tyle, co mój mąż
Taak...20 było jak zaczęłam czytać, a wy wciąż piszecie i piszecie
Widzę,że niedzielne tematy miały mocne zabarwienie erotyczne
Ksiurek, ja jestem teraz w 19 tyg. i wydaje mi się,że poczułam pierwsze lekkie kopniaczki, mniej więcej na linii brzuch-wzgórek Wenus,po lewej stronie
Kinga, jakim cudem Ty trafiasz w klawiature o 4 nad ranem?!
Matylda, uśmiałam się:-) Niezłą Twój mąż miał rozrywkę:-)
Magduśka, marnujesz isę w domu-tort cudo. Na urodziny mojego chyba zamówię u Ciebie, bo wygląda baaardzo apetycznie
Impresja, odpoczywaj jeszcze,żeby choróbsko nie wróciło. Z tą nadżerką mam taki sam problem jak Ty- mój poprzedni lekarz nie widział problemu, a w ciąży nawet plamienia przez to cholerstwo dostałam...
Andzioszka,Ulatoja witamy wśród lipcowych mamusiek:-)
Milenaaa, gratuluję synusia!:-) widzę,że dużo chłopców w lipcu przyjdzie na świat
Goteczka, o leczeniu zatruć colą to słyszałam,ale kaszlu?! Ale grunt,że pomaga. Wracaj do zdrowia;*
A ten lekarz...grr...każda kobieta jest inna, organizm wie co robi- jedna przez całą ciąże musi przytyć 12 kg, inna 22! Nie masz się czym dołować.
Asiu, który to już Twój rozwód w dziejach forum? Nie denerwuj się tak, bo to nic nie pomoże...wiesz przecież,że on to robi dla Waszego dobra, które mężczyzna trochę inaczej rozumie- dzidziuś w drodze, teraz jeszcze ten nieszczęsny dom i drzewo. Cierpliwości;*
Mam "szczescie", że mój mąż kocha klasykę, więc w domu mogę skomponować dowolny repertuar:-) Słoń na ucho mi nadepnął i nie doceniam większości wspaniałych utworów,ale czego się dla dziecka nie robi...
Moja kochana babcia narobiła mi dzisiaj kluseczków śląskich z sosikiem, poprawiłam to jeszcze faworkami i mam wrażenie,że nie mogę w pełni oddychać. W czwartek wizyta u gin i ważenie, jestem przerażona-ważę już prawie tyle, co mój mąż