matylda1405
Lipcowe mamy'09
e-mamo biore od poczatku ciazy - poczatkowo Prenatal Complex a teraz Prenatal Classic. Boje sie na wlasna reke brac cos innego - te polecil mi lekarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e-mamo biore od poczatku ciazy - poczatkowo Prenatal Complex a teraz Prenatal Classic. Boje sie na wlasna reke brac cos innego - te polecil mi lekarz.
muszę się ogarnąć bo nadal w pidżamie siedzę a do sklepu po jadło trzeba wyruszyć, może na znak buntu oleje obiad i sprzatanie niech się chłop sam o siebie martwi![]()
e-mamo Ale masz boskie lozko - tez chce takie!!!!
Moje jak tylko otworze oko wola do mnie: "Wstawaj leniu!!! Co ty sobie myslisz???!!! Do pracy nie chodzisz! nic nie robisz! nic ci sie nie chce!!! tylko od rana do nocy internet!!!! Gdzie idziesz??!!! Wracaj mi tu zaraz - trzeba mnie poscielic!!! Chcesz zostawic mnie w takim stanie na caly dzien!!!!"
Chyba je sprzedam i kupie podobne do Twojego![]()
Sylwia, chyba nic tak dobrze nie nawilża skóry jak zwykła oliwka,a przy tym jest bezpieczna dla maluszka
widzę, że wiele z lipcowych dzieciaczków będzie poliglotami:-):-):-)
NIE ZNAM PŁCI :-(
muszę się ogarnąć bo nadal w pidżamie siedzę a do sklepu po jadło trzeba wyruszyć, może na znak buntu oleje obiad i sprzatanie niech się chłop sam o siebie martwi![]()