reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam ciężarówki :)
U mnie jakiś dół się ciągnie, nie mam zupełnie siły i praktycznie cały weekend przeleżałam w łóżku. Jutro do pracy :((( więc tym bardziej marnie się czuję.

(...)myślę o tym, ze jutro mamy widzenie z dzidzią na USG z nagraniem (może poznać płeć mej fasolki!).
Anika trzymam kciuki za wizytę i żeby dzidziuś pokazał co tam chowa :)

(...) Fajnie było posiedzieć w domu ten tydzień i odpocząć, odstresować się.
Oj Izabel ja już ledwo ciągnę i mam nadzieję, że zafunduję sobie w końcu taki tydzień (ale niestety jeszcze nie ten)

(...) Mnie natomiast zaniepokoiło to, że mam strasznie wrażliwe dziąsła i przy dzisiejszym porannym myciu ząbków miałam sama krew w ustach!!!
U mnie to samo Iwon - aż czasami boję się myć zęby, dentysta mi zalecił robić płukanki z szałwii, żeby uniknąć ewentualnych zapaleń dziąseł.

ainszka witaj :)

Jak ja wam zazdroszczę że możecie spać w dzień ja jakoś nie mogę

słonce a ja bym chciała czasem aktywniej spędzić wolny dzień, a taka jestem zmulona, że tylko śpię z przerwami na jedzonko.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie!

Witam się wieczorową porą,

Anika
nieźle dałaś czadu w piątek, do pruszcza mam rzut beretem więc zdradź gdzie te lody sprzedają:-D:-D:-D powodzenia jutro na USG:-)

u nas weekend minął w ekspresowym tempie, nawet nie zdąrzyłam do Was zajrzeć, tu zakupy, tu znajomi, teście wspadli, no i już niedziala wieczór.

krwotoki z nosa na razie mnie nie dokuczają, ale mam popękane naczynka, natomiast dziąsła to już zupełnie inna historia....

Uszanowanie Kobitki!wpadłam sie tylko przywitac ,cały dzien byłm na powietrzu..pojechałam ze znajonmymi na małą wycieczke w koncu se porzadnie dotleniłąm moj M własnie do mnie lecie wiec jestem podekscytowana:-Dczasem dobze jest zatesknic:tak: jutro do szkoły wiec pedze pod prysznic i powoli sie bede kładła pozdrawiam was mamuski i do nastepnego:-)
ps a propo krawien zatkanego nosa czy kataru)jest to całkiem normalne(odpowiada za to ktorys z hormonow) -w drugim trymestrze- a przeczytałąm o tym na naszej stronce;-)

Mnie kiedyś na krwawiące dziąsła lekarka poleciła Lacalut active i o dziwo nawet działało. Potem zrobiłam sobie przerwę.... Ale cos mi się wydaje że będę musiała powrócić do tej pasty.

no i znowu moje kochane pocieszycielki pocieszenie znalazłam u Was. Też się ostatnio niepokoiłam moim potwornym krwawieniem z dziąseł - ale naprawdę potwornym. Krwawią mi dziąsła podczas mycia zębów i w dodatku potwornie stresowała i denerwowała mnie w TV reklama gdzie ktoś najpierw podczas mycia pluł krwią a później... zębami. Każdorazowo przy tej reklamie dostawałam bólu brzucha ze strachu... brrrr...
A żeby bylo mało to ostatnio jak stara baba odkrawam wszystkie skórki z chleba bo ciągle mam pokiereszowane i krwawiące podniebienie - przy zjedzeniu czegokolwiek twardszego/ostrzejszego historia się powtarza. Odchodziłam już od zmysłów bo myślałam że tylko ja tak mam ale skoro to powszechniejsze to... kamień spadł mi z serca.
A tak poza tym to miałam dziś dzień kompletnego lenistwa - obiadek u rodziców, polegiwanie przed kominkiem... czyli ogólne 'nicnierobienie' - oby takich chwil jak najwięcej :tak:i w dodatku kilka razy usłyszałam, że bardzo ładnie wyglądam więc odrobinkę się podbudowałam.:sorry2:

reklama
HEJECZKA KOSIANE CIĘŻAROWECZKI TE "STARE" I TE "NOWE" ;-)
MY DZIŚ CAŁY DZIONECZEK NA BIG LENIUSZKU POMIJAJĄC TRZY ZWARIOWANE SPACERKI Z PSIAKAMI :rolleyes::rolleyes::rolleyes: W BIALUTKIM ŚNIEŻKU. PIERWSZY RAZ MIAŁAM, AŻ TAKIEGO LENIA. NIC NIE ZROBIŁAM PRZEZ CAŁY DZIONEK TYLKO PRZEWRACAŁAM SIĘ Z BOKU NA BOK WYMYŚLAJĄC CO BYM ZJADŁA :zawstydzona/y:
Anika_79 ŚCISKAMY KCIUKI ZA JUTRZEJSZY ... UPS DZISIEJSZY DZIONEK NIECH MALUSZEK POKARZE CO TAM ZA SKARB MIĘDZY NÓŻKAMI KRYJE :-)

A TERAZ MAM PYTANKO DO PRAKTYKUJĄCYCH CIĘŻAÓWECZEK MOŻE SIĘ KIDYŚ Z CZYMŚ TAKIM SPOTKAŁYŚCIE ( MAM JUŻ DOŚĆ LEKARZY:no: OD POBIERAŃ KRWI MOJE RĘCE WYGLADAJĄ GORZEJ NIŻ U NARKOMANKI Z 10-LETNIM STARZEM CAŁE W WYLEWACH ) WIEĆ MOŻE WY MI COSIK PORADZICIE ...
OD DWÓCH TYGODNI BOLI MNIE LEWA RĘKA DOKŁADNIE DŁOŃ I NADGARSTEK (O NIC NIE PRZYWALIŁAM) MIĘDZY KOSTKAMI PALCA WSKAZUJĄCEGO I "FAKULCA" WYSKOCZYŁA MI GULA JAK BY NA ŻYLE ... MAM KŁOPOT Z ZACISKANIEM TEJ REKI JAK I Z PODNOSZENIEM CIĘŻKAWYCH PRZEDMIOTÓW ... JEST TAKA SPORO SŁABSZA ... CZY POWINNAM IŚĆ Z TYM DO JAKIEGOŚ SPECJALISTY ... JEŻELI TAK TO DO JAKIEGO ?????
BUZIACZKI ORAZ SPOKOJNYCH SENKÓW :tak:

Do góry