Baby, ledwo żywa, nie uszłam cało z opresji! dwie michy lodów popchnięte barszczem poszły się p****ć (dosłownie
) Mapiszon (czyt. Pan Mąż) dopiął swego po czym burcząc mi do ucha i harcząc zasnął, fetor otumanił również syna mego bo spało dziecie niewinne do 8 minut 30! Ledwo dupiszcze z łoża zwlekłam a widzę ponownie lubość w oczach starego, zaczął mu się okres godowy czy jakie licho? Lubość przegoniłam wymówką nie złomną że głowa ma migrenową dziś się okazuje ;-)
powiem jedno, BILETU NIE ODDAM - Asia kto nie był niech staje do walki, rzucam Ci wyzwanie niczym rękawice i baczę czy podniesiesz ;-)
dość już bełkotu mego, zaraz koleżanka z dziećmi swemi wpadnie, huragan z Nimi bo szkodniki z nich niebywałe a po tem wprowadzę się w trans co by znieść towarzystwo babsztyla teściową zwanego!
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
powiem jedno, BILETU NIE ODDAM - Asia kto nie był niech staje do walki, rzucam Ci wyzwanie niczym rękawice i baczę czy podniesiesz ;-)
dość już bełkotu mego, zaraz koleżanka z dziećmi swemi wpadnie, huragan z Nimi bo szkodniki z nich niebywałe a po tem wprowadzę się w trans co by znieść towarzystwo babsztyla teściową zwanego!