reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

O! To muszę sobie kupić Rooibos.
Ja specjalnie sobie kawki nie wzięłam, żeby się ograniczać, ale zapach zaatakował mnie sam, więc aż mnie skręca. Niestety nie mam od kogo pożyczyć, wszyscy fusiarkę piją, a ja tylko rozpuszczalną lubię, albo z ekspresu. Mogłabym iść do kawiarni kupić, ale tam taka niestympatyczna osóbka dziś jest, że wolę się męczyć :-p

reklama
Witam się serdecznie i przesyłam moc uścisków:wink:

I dla mogących wielka kawusie z dużym mleczkiem:-)

2h34jd3.jpg

hejaa dziewczyny, ale sie usmialam:-D:-D
Anika ty to masz talent:-):-)
akurat zajadalam sniadanko:zawstydzona/y: przed kompem i nadrabialam zaleglosci na bb a tu co??
szok totalny, smiechowy a jakze...:-p:-p skonczylo sie na tym ze prawie sie udusilam polskim chlebkiem... a on dla mnie to teraz rarytas... dostalam wczoraj od brata:tak:
humor mi sie o tyle poprawil, ze caly czas sie smieje, a kot patrzy na mnie jak na niedorozwoj:-p:-p
Anika jak noc minela???;-);-):-D:-D:-D:-D

witam sobotnio

niezła produkcja;-) no ale to normalne na tym wątku

Ela
ja też mam milion wątpliwości, w końcu to pierwsze dziecko ale myślę że damy radę zwłaszcza że mamy tu doświadczone mamy które mam nadzieję będą mnie ratować w opałach;-)
Olcia
nie wiem czy wciaganie brzucha szkodzi, ja sie oduczyłam bo wcześniej też miałam taki nawyk
a co do ciuszków to raczej często jest tak że rodzice dają ciuchy dzieci znajomym czy rodzinie i robi się to za darmo, ktoś jak chce sprzedać to daje je do komisu czy na allegro, teraz ty dostaniesz coś od kogoś a potem możesz swoje ofiarować komuś następnemu
a goteczka ma rację jeśli nie chcesz za darmo to kup coś jej dziecku
Fela
fajny pomysł:-D
Anika
twoje teksty są naprawdę super, warto dla nich wpaść tu choć na chwilę:-)
gdybyśmy miały z tobą spędzić popołudnie to byśmy sie chyba posikały ze śmiechu:-D:-D:-D

Nie wiem co pisać, bo wszystko teraz wydaje mi się nudne-Anika wpędzasz mnie w kompleksy:-):-):-)
mam to samo:zawstydzona/y:
a synkiem się nie martw mój siostrzeniec bawił się ze starszą siostrą w rodzenie dzieci i wrócił do samochodów, więc nie martw się;-)
alija
ja kupuje ma jak mama i podoba mi się bo są tam artykuły zarówno o ciąży jak i opiece nad niemowlęciem

Fajnie się siedzi, ale trzeba się zabrać za jakąś pracę w końcu, bo jak przyjdzie zmienniczka, to będzie narzekać, że nic nie zrobione :-p
Pa pa!!!!!!!!!

Anika chyba nie zdołała się oddalić :-)

reklama
Hej Dziewczyny!

Witam w ostatni dzień stycznia. Jak się cieszę. bo to znaczy że wiosna już blisko. Kocham wiosnę :-) Widzę, że humorki dopisują i bardzo dobrze. :-D Będziemy miały radosne dzieciaczki.
My się jeszcze feriujemy u rodzinki, wiec napiszę dość skąpo.
Robaczek na pewno dacie sobie radę z dzidzią a w razie czego zawsze możesz na nas liczyć.:-) Dla mnie to była wielka frajda jak okazało się,. że dobrze sobie radzę z Mikołajem, potrafię mu pomóc, rozwiązać problem.
Kawkę pijam dość często, ale tylko puszczalską z mlekiem.Bo jakby nie kawa to musiałabym lecieć na tabletkach, więc wyrzutów nie mam :-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki :-)

Do góry