Witam wszystkie mamuski,
a ja mam cudowny humor bo w koncu wczoraj bylam w pracy i mialam takiego pozytywnego kopa ze hej
Groszek mi dal troche swojej energii i razem dalismy rade
AsiaJan - mam nadzieje ze z babcia bedzie ok. Pytasz o sensy zycia, dobra i zla i obawiam sie ze zadna z nas nie zna odpowiedzi na te pytania
Mnie przekonuje madrosc ludowa mojej matki - gdy zapytalam dlaczego Bog zabral kochana babcie a zostawil druga babcie suke ktora sie swietnia ma (kojarzycie nowa reklame Ikei, "to przeciez twoj tron"? to dokladnie taka jest moja druga babacia). I moja mam powiedziala mi ze Bog zabiera dobrych ludzi by ich nagrodzic za godne zycie a tych zlych zostawia by mieli szanse sie poprawic
Infantylne aczkolwiek mnie robi dobrze wiec to kupuje
Co do ksiezy to mnie wywali z liceum katolickiego wiec jestem na bakier a jeszcze moj maz jest protestantem wiec koscielnego nie mamy. Ale jak chodzil ksiadz po koledzie (przyjelam bo kupilismy z mezem dom na wsi i nie chcialam by ludzie gadali) to powiedzial ze jak chcemy koscielny to on pomoze a dzieciaka oczywiscie ze ochrzci - niby wies a jednak ksiadz cywilizowany
Co do wypytywania sasiadow to wyobrazcie sobie ze moj dzielnicowy regularnie wypytuje sasiadow o mojego meza bo on jest obcokrajowcem wiec teoretycznie jest zagrozeniem dla pokoju w naszej wsi
)) No wiec z mezem raz w tygodniu robimy spacer po naszym ogrodze sciskajac sie, goniac i zrywaja kwiatki - ubaw mamy po pachy
Ufff, zmykam ogarnac po obiedzie - obiecuje ze techniki relakasacyjne napisze jeszcze w ten weekend
Usciski
P.S.