reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Asiu będzie dobrze zobaczysz
robaczku mam nadzieję że specyfiki pomogą na Twą dolegliwość, prawda taka że jak raz się przypałęta to potem wraca co chwile. Ja w tej ciąży (tfu tfu!) mam spokój ale w pierwszej ciąży przy upałach to miałam podobne problemy.

jeny jak czytam o Waszych spaniowych wyczynach to Wam zazdroszczę, u mnie przymusowa pobudka rano (do nie dawna 5.50 dzwonił budzik) teraz zamiast budzika mam małego słowika który raczej lubi wstawać wcześnie ... 7 to u Nas max. Czasem w weekend mąż się zlituje i jeden dzień da pospać do 9-tej ale nazajutrz żąda rewanżu :wściekła/y: Młodzież zasypia w okolicach godziny 21-ej i dopiero wtedy jest laba dla mamy. Gdyby nie to, ze Tymek lubi sie bawić w pokoju gdzie stoi komputer to pewnie nie miałabym okazji tak dużo się udzielać, a tak korzystam z tego że się zajmie zabawą i zerkam sobie na BB ;-) I tak mam teraz łatwiej bo nie pracuje więc mogę sprzątanie, gotowanie rozłożyć w czasie a nie robić na akord a Tymuś im starszy tym więcej zabaw sobie sam wynajduje, chwilami nawet nie chce mojego udziału (ale tylko chwilami :laugh2:)

reklama
agorana ja wlasnie nie chce wizyty bo nie chce sluchac tego gadania. moj maz jest rozwodnikiem i nie mam ochoty sluchac umoralniania i gadania ze kosciol nie popiera takich zwiazków i tak dalej.
mamo helenki trzymaj sie. moze jutro bedzie lepiej. mnie tez plecy dzis bolaly ale polezalam i juz mi przeszlo.
Witaj wśród kobiet mających mężów z odzysku he he he.

olcia2009 widze że nasze suwaczki odmierzają ten sam czas :-D
Super:-)Chociaż ja już się gubię z tymi tygodniami, każdy kalkulator wylicza inaczej.Macie jakieś sprawdzone sposoby na te wyliczanki?

oki, idę odmoczyć smoka w wannie i samej się doprowadzić do porządku bo na 20-tą się zapowiedzieli znajomi na bronxa :-) no tak oni bronxa a mi zostało popatrzeć, a muszę się przyznać że mam ochotę na zimnego redsa!

do jutra!

kochanus a gdzie mieszkasz może się uda:-) Mam jeszcze z budyniem+ marmoladka na całej powierzchni:-p odlot.Widzę, że też jesteś kociara ja mam dwie kotki, które ostatnio robią mi pobudkę o 3 w nocy:szok:Przyzwyczaiły się bo mój M wstaje tak do tyrki ,więc i ja mam alarm.

witam Was już weekendowo
ja dziś od popołudnia cała w nerwach bo mnie brzuch pobolewa - tak trochę jak przed okresem. Też miewacie takie bóle?

Olcia to chyba taka kocia godzina, dziś pierwszą pobudkę mialam wlasnie o 3;)
Goteczka też mnie czasem łapią takie bóle, ide wtedy do łożka na pol godziny, "na wszelki wypadek" i przechodzi:)

U mnie już jest godzina na kocie spanie obie na swoich miejscach, nic dziwnego, że o 3 są już wyspane.
A tak z innej beczki co trzeba zrobic żeby dostać sie do danej grupy?Weszłam w swój profil i odkryłam takie "cóś" ale nie ma mnie tam, gdzie bym chciała:-(

reklama
Witam późna porą

Dziś czuję się jak umarlak - dosłownie. Głowa mnie boli od momentu wstania rano, pół dnia przeleżałam a następne pół przespałam. Obudziłam się po 18 i stwierdziłam, że jeść mi się chce!!!!

Teraz nadrabiam zaległości dzisiejszego dnia w czytaniu....

Dosia wracając do tematu księży.... W zeszłym roku księdza nie przyjęliśmy bo ja byłam w pracy a mąż nie był jeszcze mężem. W tym roku jakoś sie udało i o dziwo trafiliśmy na fajnego księżulka. Wpisał M. w ewidencje kościoła i zapytał grzecznie o ślub. To odpowiedzieliśmy, że tylko cywilny! Nie zdziwił się i nie "krzyczał"....
"A są jakieś przeciwwskazania??"
Odp. "Tak"
"Czasem tak się życie układa ale najważniejsze że jesteście szczęśliwi"

Powiem Wam, że już dawno nie spotkałam się z tak miłym i wyrozumiałym księdzem.

Do góry