reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

ach sylwia ale Ci zazdroszcze.... tez bym tak chciala. tez mam nadzieje ze przed porodem jeszcze wyciagne gdzies na pare dni mojego m. moze sie uda...

reklama
Sylwia ja też chcę w góry ale kiedy teraz pojadę? W ogóle podoba mi się pod Berlinem Tropical Island. Może o tym słyszałyście? A mój żon pracuję w Berlinie. Pomarzyć dobra rzecz, nawet nie zaproponuję, żebym pojechała z nim. Ale jak już bym była w Berlinie to musiała bym odwiedzić Ikeie, bo kocham ją. W zeszłym roku byłam w Dortmundzie i szalałam tam jak opętana. Większość mebli i całych akcesoriów ogólnie do całego domu jest w moim stylu. Jakby czytali mi w myślach. A tak siedzę na wsi i bąki zbijam.

BeataZ jesteś wielka dzięki.Nie wiem kiedy się za to wezmę ale ważne, że wiem jak.
Robaczek nie strzelaj do siebie szkoda by było:-) witaj w klubie ja też mam to cholerstwo.Lekarz przepisał mi Gyno-Femidazol tabletki "dowcipne" i mam to sobie aplikować o zgrozo 15 dni:szok:Jak będziesz po wizycie napisz co i jak i co Ci przepisał.
A tak swoją drogą czy takie leki nie szkodzą dzidzi?Szczególnie kiedy trzeba brać je tak długo martwię sie trochę:sad:

Sylwia ja za dwa tygodnie jadę w Sudety :-) tez się nie mogę doczekać - raz wyrwę się z domu, odpocznę bo ostatnio miałam trochę "wrażeń", spotkamy się dawno nie widzianymi a bardzo czadowymi ludziskami i cała się trzęsę na ten wyjazd :tak: no i Tymek będzie miał kompana bo mają synka w tym samym wieku (przy okazji to poznałam ich dzięki forum - lipcówki 2006 i tak się trzymamy do dziś :-))

dziewczyny dobra pepsi to połowa sukcesu ;-) nacieszcie się nią teraz bo przy karmieniu to dopiero będzie zakazów żywieniowych, hehe ja bite 4 miesiące jadłam głównie gotowany ryż, gotowane pulpety lub gotowanego kurczaka z gotową bądź dla odmiany tarta marchewką i suche pieczywo bo na wszystko inne moje dziecko reagowało:
1. wysypką, swędzeniem = płaczem
2. kolką, zagazowaniem, zatwardzeniem = płaczem

eee kicha co nie? :eek:

Anika jak fajnie:-) Powiem szczerze, że kiedyś nie wierzyłam, że przez internet można zawrzec tak wartościowe znajomosci:-) Teraz też wiem że można:tak:
Ja w zakopanem spotkam się z dwiema kuzynkami:tak: i bardzo się z tego powodu cieszę:tak: Oprócz tego odwiedzimy babcię mojego męża, Ona strasznie za Marcelkiem stęskniona więc też siedzi jak na szpilkach:-D

Anika Sylwia życzę Wam super udanych wyjazdów :)
A teraz już się żegnam na dzisiaj, bo mi już śpiąco baaardzo :) Dobrej nocki :) I do jutra !

Sylwia zapowiada się fajny wyjazd :-) co do kontaktów z forum to nie z każdą mamą mam taki dobry kontakt, to kwestia dogrania charakterów, upodobań i choć wszystkie dziewczyny z lipcówek 2006 (oraz 2009:)) lubię to bliższe znajomości nawiązałam z 5 mamami, odwiedzamy się nawzajem (tylko jedna z nich mieszka w mojej okolicy), planujemy właśnie wspólne urlopy, długie weekendy a w między czasie zostają Nam pogaduchy przez neta.

Anika i Sylwia tylko Wam pozazdraszczac wyjazdu w góry;-);-);-) uwielbiam góry, a szczególnie Tatry, zarówno polskie jak i słowackie, ale innymi gorkami też nie pogardzę, ale u nas na razie o urlopie nie ma mowy, może wyrwiemy sie gdzies pod koniec kwietnia, ale raczej nie w góry, bo ja wole bardziej ekstremalny trasy niż dolina chochołowska i kościeliska:-)

reklama
Ale narobiłyście mi ochoty na wyjazd w góry. :-) Przez 7 lat z rzędu jeździłam w Pieniny, ale ostatnie 2 latka wakacje spędzałam nad morzem. :cool2: I tęsknie za górami. :-(
Mam nadzieję, że wybierzemy się z M. choć na jakiś tydzień przed porodem. Może w kwietniu się uda....Mam troszkę znajomych w tamtych terenach.... Tam się tak cudownie odpoczywa w tych górach. :-):-):-)

Do góry