reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Sylwia ja też chcę w góry ale kiedy teraz pojadę? W ogóle podoba mi się pod Berlinem Tropical Island. Może o tym słyszałyście? A mój żon pracuję w Berlinie. Pomarzyć dobra rzecz, nawet nie zaproponuję, żebym pojechała z nim. Ale jak już bym była w Berlinie to musiała bym odwiedzić Ikeie, bo kocham ją. W zeszłym roku byłam w Dortmundzie i szalałam tam jak opętana. Większość mebli i całych akcesoriów ogólnie do całego domu jest w moim stylu. Jakby czytali mi w myślach. A tak siedzę na wsi i bąki zbijam.
BeataZ jesteś wielka dzięki.Nie wiem kiedy się za to wezmę ale ważne, że wiem jak.
Robaczek nie strzelaj do siebie szkoda by było:-) witaj w klubie ja też mam to cholerstwo.Lekarz przepisał mi Gyno-Femidazol tabletki "dowcipne" i mam to sobie aplikować o zgrozo 15 dniJak będziesz po wizycie napisz co i jak i co Ci przepisał.
A tak swoją drogą czy takie leki nie szkodzą dzidzi?Szczególnie kiedy trzeba brać je tak długo martwię sie trochę
Robaczek nie strzelaj do siebie szkoda by było:-) witaj w klubie ja też mam to cholerstwo.Lekarz przepisał mi Gyno-Femidazol tabletki "dowcipne" i mam to sobie aplikować o zgrozo 15 dniJak będziesz po wizycie napisz co i jak i co Ci przepisał.
A tak swoją drogą czy takie leki nie szkodzą dzidzi?Szczególnie kiedy trzeba brać je tak długo martwię sie trochę
Sylwia ja za dwa tygodnie jadę w Sudety :-) tez się nie mogę doczekać - raz wyrwę się z domu, odpocznę bo ostatnio miałam trochę "wrażeń", spotkamy się dawno nie widzianymi a bardzo czadowymi ludziskami i cała się trzęsę na ten wyjazd no i Tymek będzie miał kompana bo mają synka w tym samym wieku (przy okazji to poznałam ich dzięki forum - lipcówki 2006 i tak się trzymamy do dziś :-))
dziewczyny dobra pepsi to połowa sukcesu ;-) nacieszcie się nią teraz bo przy karmieniu to dopiero będzie zakazów żywieniowych, hehe ja bite 4 miesiące jadłam głównie gotowany ryż, gotowane pulpety lub gotowanego kurczaka z gotową bądź dla odmiany tarta marchewką i suche pieczywo bo na wszystko inne moje dziecko reagowało:
1. wysypką, swędzeniem = płaczem
2. kolką, zagazowaniem, zatwardzeniem = płaczem
eee kicha co nie?
1. wysypką, swędzeniem = płaczem
2. kolką, zagazowaniem, zatwardzeniem = płaczem
eee kicha co nie?
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Anika jak fajnie:-) Powiem szczerze, że kiedyś nie wierzyłam, że przez internet można zawrzec tak wartościowe znajomosci:-) Teraz też wiem że można
Ja w zakopanem spotkam się z dwiema kuzynkami i bardzo się z tego powodu cieszę Oprócz tego odwiedzimy babcię mojego męża, Ona strasznie za Marcelkiem stęskniona więc też siedzi jak na szpilkach
Ja w zakopanem spotkam się z dwiema kuzynkami i bardzo się z tego powodu cieszę Oprócz tego odwiedzimy babcię mojego męża, Ona strasznie za Marcelkiem stęskniona więc też siedzi jak na szpilkach
Sylwia zapowiada się fajny wyjazd :-) co do kontaktów z forum to nie z każdą mamą mam taki dobry kontakt, to kwestia dogrania charakterów, upodobań i choć wszystkie dziewczyny z lipcówek 2006 (oraz 2009) lubię to bliższe znajomości nawiązałam z 5 mamami, odwiedzamy się nawzajem (tylko jedna z nich mieszka w mojej okolicy), planujemy właśnie wspólne urlopy, długie weekendy a w między czasie zostają Nam pogaduchy przez neta.
Anika i Sylwia tylko Wam pozazdraszczac wyjazdu w góry;-);-);-) uwielbiam góry, a szczególnie Tatry, zarówno polskie jak i słowackie, ale innymi gorkami też nie pogardzę, ale u nas na razie o urlopie nie ma mowy, może wyrwiemy sie gdzies pod koniec kwietnia, ale raczej nie w góry, bo ja wole bardziej ekstremalny trasy niż dolina chochołowska i kościeliska:-)
reklama
Ale narobiłyście mi ochoty na wyjazd w góry. :-) Przez 7 lat z rzędu jeździłam w Pieniny, ale ostatnie 2 latka wakacje spędzałam nad morzem. I tęsknie za górami. :-(
Mam nadzieję, że wybierzemy się z M. choć na jakiś tydzień przed porodem. Może w kwietniu się uda....Mam troszkę znajomych w tamtych terenach.... Tam się tak cudownie odpoczywa w tych górach. :-):-):-)
Mam nadzieję, że wybierzemy się z M. choć na jakiś tydzień przed porodem. Może w kwietniu się uda....Mam troszkę znajomych w tamtych terenach.... Tam się tak cudownie odpoczywa w tych górach. :-):-):-)