reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
BeataZ możesz mi opisać krok po kroku jak wstawiłaś suwaczek?Od czego zaczęłaś itd.Bo ja ciemna masa jestem:zawstydzona/y:
Współczuję Wam dziewczynki ja też mdłości miałam może ze dwa tygodnie, a teraz spokój cisza nic mi nie jest czuję się tak dobrze, że czasem się zastanawiam czy na pewno w ciąży jestem:-D

Witam z wieczora. Przed chwilą miałam bliskie spotkanie z pawiem mojego synka...hmmm niezbyt miłe przeżycie... hehe od tego kaszlu mu się wymskneło niestety, no nic, ważne że już dobrze.
Anika i co przyjęli Cię do lekarza? Chyba nie co? ale nie doczytałam nigdzie..
Rany ale macie sny, mi się nic nie śni od jakiegoś czasu na szczęście bo jak już jest jakiś sen to właśnie z takich głupich hehe
Ja tam o seksie w ogóle nie marzę, nie myślę i nie chce mi się hehe. Oczywiście czasami mężowi dam poszaleć ale naprawdę robię to tylko dla niego bo zupełnie mi to zwisa.heh
Oj mój synuś to mi ostatnio taką aferę u fryzjera zrobił że skończyło się na tym,że ścinałam mu sama włosy.
Padam na twarz, chore dziecko to koszmar;-)lecę go ululać. Buziaki miłej nocki

w sumie to bardziej jak na chorobowym ale jest limit tych dni wiec staram sie isc do pracy jak tylko moge. Dzis czuje sie ciut lepiej, pewnie w przyszlym tygodniu wroce do pracy

Witam dziewczynki. wreszcie przebrnełam przez posty...
przez to wasze pisanie o coli wyslalam wlasnie mojego m do sklepu taka mam ochote na nia. a poza tym cos mnie glowa znow zaczyna pobolewac to moze pomoze...
dzis byłam z moja mama na pokazie poscieli wełnianej. super ta posciel wygladala ale ceny kosmiczne... ach....

BeataZ możesz mi opisać krok po kroku jak wstawiłaś suwaczek?Od czego zaczęłaś itd.Bo ja ciemna masa jestem:zawstydzona/y:
Współczuję Wam dziewczynki ja też mdłości miałam może ze dwa tygodnie, a teraz spokój cisza nic mi nie jest czuję się tak dobrze, że czasem się zastanawiam czy na pewno w ciąży jestem:-D

Mój suwaczek był ze strony Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06..
1. Wejdź na tę stronę
2. Kliknij na Baby days ticker
3. Zaznacz Expecting a baby
4. Select baby's due-date, czyli zaznacz, na kiedy masz przewidziany termin porodu
5. Select time zone, czyli zaznacz strefę czasową - ja wybrałam czas dla środkowej Europy czyli UTC +1.00
6. Wybierz sobie jak ma wyglądać twój suwaczek-jaka linijka i jaki znacznik, jakie tło (przezroczyste lub białe)
7. View changes, czyli zobacz, jak wygląda Twój suwaczek, jeśli wszystko ok to zaznacz Remember my details
8. Następnie pod spodem masz trzy ramki z adresem twojego suwaczka. Wybierz BBCODE i skopiuj go. Uwaga! Widoczne są dwie linijki, cały adres ma trzy linijki - skopiuj cały!!
9. Wklej skopiowany adres w swoim poście i gotowe. Ładowanie trwa chwilkę, więc nie łam się, jeśli nie pokazuje się od razu. Poczekaj troszkę, a zaraz go ujrzysz. Powodzenia!

Suwaczek możesz wklejać do każdego posta "ręcznie"(zapamiętać adres i za każdym razem go wklejać), albo, tak jak ja, wkleić jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres:

U góry strony masz różową tabelkę z napisami PANEL UZYTKOWNIKA, FAQ ,LISTA UŻYTKOWNIKÓW.....
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleic adres suwaczka w okienko jak przy pisaniu postu
3. Zjechać na sam dół i kliknąć wyślij

powinno ci sie udac jak mi sie udalo:-)

jejku zamiast kliknąć w odpowiedź, kliknęłam w ostrzeżenie dla Dosia, ale chyba nic nie poszło :szok:
pomyłka!!!!!!!

A u mnie mdłości jakby osłabły, mam nadzieję, że odchodzą w niepamięć:tak:

ja mam mdlosci i inne okropne objawy...hmmm chyba wszystko co jest mozliwe. Ale na szczescie jem normalnie a tu nic...brzuszek plaski a ja nie przytylam:no:
jestem bardzo szczupla bo 162 cm i 50 kg i wkurza mnie to ze wszyscy sie smieja ze niewygladam jakbym byla w ciazy, a ja tak bym chciala byc jak kulka:-) moze dlatego ze zawsze ciezko mi przytyc a jem duzo(mam dobra przemiane materii) a nie lubie swojego ciala. Mam nadzieje ze niedlugo moj brzusio sie powiekszy i bede sie wszystkich chwalic:-)

reklama
Beatko powiększy się na 100% i zapewne już niedługo zaczniesz zauważać coraz więcej krągłości :)
...a tak przy okazji szacunek za tą instrukcję! Jest suuuper! Na pewno wielu ciężarówkom się przyda :)

Do góry