reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Co do moich snow to ciagle budze sie rano podniecona:zawstydzona/y:, ale jesli chodzi o real to od kiedy jestem w ciazy nie specjalnie mi sie chce....na szczescie M nic nie mowi:-)
a jesli chodzi o cole albo gazowane napoje to potem moj brzuch chce eksplodowac, nie ma mowy- teraz tylko soczki i niegazowana woda, niestety moj M kontroluje wszystko co jem i pije i strasznie mnie to denerwuje.
ostatnio zabronil mi pic miete bo stwierdzil ze pewnie to szkodzi.:-D
ps. czy ktos pomoze jak wstawic suwaczek?

reklama
Sorki ale mnie dzis nie bedzie jestem padnieta po spacerze po miescie a pozniej wizyta u mamy bo ojciec moj poszedł dzis do szpitala na jakis zabieg

Beato nie mogę Ci pomóc, bo ja mam murzynkę od tego typu rzeczy. Wiem, że w ustawieniach, zmień sygnature czy coś takiego?

Moje dziecko się chyba szaleju napiło czy coś? Przez cały dzień daje znać o sobie, że jest. A wcześniej to tylko wieczorami się odzywało.
Mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowsze? Życzę dużo zdrówka.

:szok::szok::szok: tak mniej więcej wyglądam po przeczytaniu wszystkiego w tym temacie, a nie było mnie 4 dni uuufffffffff.Wszystkim chorowitkom małym i dużym życzę powrotu do zdrowia, wszystkim rozleniwionym energii, przepracowanym dystansu, bo praca to ważna rzecz ale teraz priorytet to dzieciaczki, jubilatkom i solenizantkom spełnienia marzeń.Witam nowe Mamy:-) A wszystkie dziewczynki, które pominęłam przepraszam ale taka lektura to nie lada wyzwanie.
Jeśli chodzi o sny to trochę mi ulżyło, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak.Odkąd jestem w ciąży to seks zszedł na dalszy plan za to w snach.....:zawstydzona/y:ho ho ho tam się dopiero dzieje no i takie niby orgazmy mam-dziwne to jest:confused2: Za to mój mąż jak już dojdzie do czegoś między nami ma obawy, że zrobi krzywdę dziecku jak mu tłumaczę, że nie ma sie czego obawiać to przytakuje ale lęk nie mija.I jak tu chłopu dogodzić?Nie ma seksu-źle, jest seks-też nie dobrze eechhhh.Zresztą co ja się dziwię po Usg tak się biedny przejął, że w nocy na pogotowie jechaliśmy z bólem żołądka.:tak:

witam wszystkie lipcowe mamusie! ja mam termin na 31 lipiec ale tak stwierdzono na usg a przedtem byl 2.08 wiec mysle ze z usg jest dokladniejszy wiec sie do was dopisuje.
jutro zaczynam 13 tydzien:tak:
a oto oja kruszynka, jej pierwsze zdjecie (juz jest w ramce) caly czas mam w glowie jak sie wiergala i machala raczka( nawet na zdjeciu widac cudne 5 maluckich paluszkow)

Śliczne te paluszki! :)

Kurcze, ja mdłości miałam w jeden dzień, ale w ciąży z Filipem :)

to szczesciara z ciebie:-) ja mecze sie i mecze i nie ma poprawy:-(
niedlugo sie przeprowadzamy z M (za 2, 3 tyg) i nie wiem jak dam rade urzadzic nowe mieszkanko jak ja nawet z lozka nie wychodze. Tak bardzo chce wrocic do pracy i znow odwiedzac znajomych itd.
ale WARTO sie meczyc by bo potem miec przy sobie malenkie cudo:-) nie moge sie doczekac

reklama
mam nadzieje bo w pracy zaczynaja sie juz denerwowac ze mnie ciagle nie ma. A tu w UK nie ma zwolnien lekarskich:no:

Do góry