reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Anika zdróweczka dla synka i powodzenia w pracy
Monia może skoro się tak źle czułaś wczoraj po wizycie w pracy to wyluzuj troszkę, to pewnie miłe że sobie bez Ciebie nie dają rady, sama decyduj na ile możesz sobie pozwolić
Znów zapomniałam co mialam jeszcze napisać.
U nas troszku lepiej, już przynajmniej dzis mi Michaś nie gorączkuje uff. Oby tak dalej
Miłego dnia dziewczyny

reklama
witam się i ja:-):-):-)
widzę, że wsrod waszych pociech choróbska się szerzą, więc Magduśka i Anika zdrówka dla Michasia i Tymka

Anika powodzonka w pracy, tylko jeszcze dziś tam musisz iść a potem masz spokój co najmniej do połowy lutego;-)

mnie dzis od samego rańca głowa boli, nie wiem od czego:-(

wybieram się na małe zakupki bo lodówka pustkami świeci no i musze przetestowac nowe autko, wczoraj je odebraliśmy

witam i ja. dziewczynki czy pamietacie ze dzis DZIEN BABCI???
to takie male przypomnienie dla zapominalskich.
ja zaraz zaczne sie zbierac do swojej babusi. juz kupilam jej ulubione ptasie mleczko.
wczoraj z mezusiem zrobilismy przememblowanie w pokoju i zaczelismy myslec jak urzadzimy pokoj dla dzidziusia. stoi jeden pusty i nadal czeka. choc moj mezus urzadzil sobie w nim silownie i za nic nie chce z niej zrezygnowac. twierdzi ze zakupy zaczniemy w czerwcu zeby mogl jak najdluzej korzystac z tego zelastwa. ci faceci to czasem w ogle nie mysla...

U mnie cała osada oblodzona doszczętnie, wyprawiłam się po świeże pieczywo a czułam się jakbym zdobyła biegun północny. Od płotu do płotu lodowisko!

Witam się i ja z rana:-)
Pierwszy raz po odpaleniu kompa nie miałam miliona postów do przeczytania:-D:-D Znaczy to, że wszystkie ładnie w nocy spały:tak::-D

Anika dużo zdrówka dla Synka:-) Dla Michałka Maguśki oczywiście też:tak: Niech szybko wracaja do formy i zaczną broic:-D

Pasadenka witaj:-)

Ja jadę dzisiaj spotkac się z koleżankami mamami z Bradford, tez tutaj na BB sie poznałyśmy:tak: Jedziemy na kulki, dzieci pobiegają, wyszaleja się a my kawkę popijemy i pogadamy sobie:-)

My dzień Babci zaliczyliśmy wczoraj:-) Ach, a jutro juz mam fryzjera:-) ale sie cieszę, wreszcie do porządku mnie doprowadzi:-)

Miłego dnia dla Wszystkich:-)

Witam i ja z rana

Kochanus - swinia jestem i zapomnialam podziekowac za namiar na stronke z prezentami - dziekuje, dokladnie o cos takiego mi chodzilo :)))

Anika - popieram dziewczyny, siedz w domu, rob piergi i ciesz sie ze wiosna idzie ;))) Daruj sobie Olke - jak to powiedzial Jack Nicholson w "lepiej byc nie moze" - NIE POTRZEBUJEMY CUDZEJ SZAJBY, MAMY WLASNA :)))

Robaczek_25 i inne dzieczyny - dziekuje za pozytywny feedback na temat postow - ja nie jestem madra tylko wyedukowana a to niestety roznica ;)))

U mnie dzis kiszka na calego - mam dzis na 16 kontrole, dwa dni bylo super a dzis od rana znow plamie jak glupia :((( Juz mialam nadzieje ze piatek uda mi sie poprowadzic zajecia z radzenia sobie ze stresem a tu czuje ze mi znow kaze lezec :( Do tego wszystkiego dzis pierwszy raz mam dzien babci bez mojej ukochanej babci - zmarla 11 lipca 2008 a ja trzy miesiace pozniej, z kosmosu bylam w ciazy i 11 lipca 2009 mam termin porodu, czujecie? Maz ma focha, stwierdzil ze bedzie caly dzien spal... Ech, czasami sa takie dni ze tylko wyc sie chce.

Najwazniejsze ze jutro wstanie nowy dzien...

P.S. Snilo mi sie ze trzymalam w reku swojego miesiecznego synka i on mial wszystkie zabki(piekne, biale, rowne). Uwaga - moja mama w pokoju obok miala ten sam sen!!! Tlumaczenie snu psychoanalityczne mowi ze obawiam sie o inteligencje dziecka (czy bedzie wystarczajaco madre), a sennik ze czekaja mnie dobra materialne - pedze wiec sprawdzic totka, moze babcia w dzien babci zrobi mi prezent ;)))

Valija psychoanaliza nam się teraz przyda jak nigdy:-D:-D:-D
nie forsuj się tak i nie wyrywaj do pracy, bo dzidziuś teraz najważniejszy, ja też na początku udawałam siłaczkę, ale lekarka bardzo szybko ostudziła moje zapędy i wysłała mnie na L4

Magduska, Anika zdrowka dla szkrabow, miejmy nadzieje ze nic powaznego sie nie wykluje.

Valija Pasadenka chyba jeszcze sie nie witalam, wiec witajcie

Valija pamietam ze w 1 ciazy czesto mialam takie sny ale myslalam ze to cos niekorzystnego, wiec nie sprawdzalam bo nie chcialam sobie niczego wkrecac

reklama
witam sie i ja dzisiaj:-D
swietnie ze mamy nowe mamuski:-):-)
w wiekszym gronie zawsze razniej:-D:-D:-D
a ja dzisiaj do pracy nie poszlam, nie dosc ze mam niskie cisnienie, to to na zewnatrz tez baardzo niskie i ledwo na nogach sie trzymam:baffled::baffled: wole zostac w dmou niz gdzies sie rozbijac:sorry:

zdowka dla maluchow zycze, wytrwalosci dla rodzicow:-D:-D:-D:-D
i ogolnie milego dnia zyczeeee:-):-):-)

Do góry