reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

przeczytałam gdzieś ostatnio że ruchy dzidzi wzmaga jak pooddycha się przez pół minuty - minutę 'przeponowo' czyli mówiąc wprost tak.... brzuchem. Wtedy dzidzia lepiej się dotlenia, dodatkowo chcąc nie chcąc pobudzamy ją do ruchu i ...rusza się :blink: - u mnie to się sprawdzało

a u mnie niestety dziś nie ma mowy o lenistwie... siedzę w pracy do 18 tej ....buuuu

reklama
Hmm...dzisiaj poczułam takie delikatne "ukłucia", zastanawiam się czy to może być moje maleństwo ?:) Goteczka niedziela w pracy? wspolczuje...
Ja sie dziś słodko obijam, moj kochany zabrał mnie na nalesniki, potem troszki zwiedzania sklepw...mmm...to,co tygryski lubią najbardziej;)

Ja przesiedziałam u koleżanki. Z Dawidem jestem pokłócona i wykrzyczałam mu, że albo wraca albo koniec ale w dupie mnie ma i ja jego też... na prawdę szkoda słów i nerw.
Goteczka wybrałaś takie samo imię dla chłopca jak my. Ale nie wiem jeszcze kto we mnie siedzi. Niedziela nudna jak nie wiem.

Witam
Ja wczoraj na mojego Piotra się w kurzyłam za to ze jak ja dzwonie to on nie odbiera, no ale już się pogodziliśmy jakoś nie potrafię się na niego długo gniewać.
U nas w związku to częściej ja się obrażam :dry:albo on niema powodów aby na mnie się obrazić:dry:.
Jutro do pacy ale się nie chce.

Witam Babeczki:-) Trzeba przyznać, że tempo macie niesamowite.Jeśli chodzi o witaminy to ja na razie biorę tylko Folik, jutro idę do gina z wynikami badań, więc go spytam ale podejrzewam, że coś mi zaleci, bo moje wyniki krwi są dalekie od ideału,a w moczu widoczne ślady białka co mnie poważnie zaniepokoiło:-( U mnie na ruchy za wcześnie(12 tydzień) jednak przyznam, że już się doczekać nie mogę to musi być super uczucie.W przeciwieństwie do niektórych z Was spać mogę non stop:tak: gdyby nie obowiązki domowe nie wychodziłabym z łóżka no chyba, że siusiu, bo sikam co chwila-w dzień i w nocy no i jem jak smok:szok: na dzień dzisiejszy przypominam krówkę, a przed porodem będę jak Wal Błękitny.Jednak sama sobie jestem winna, bo upasłam się już przed ciążą-skutki siedzenia w domu i nadmiernego apetytu, na który nigdy nie narzekałam.Kończę te smęty życzę miłej nocki i lekkiego poniedziałku.Buźka

Mnie dzis sie udzieliły sie te nerwy i ciche dni na faceta .wykrzyczalam sie na niego chyba za caly tydzien nawet nie patrzalam na to ze Wiki urzadzila sobie drzemke .
Pozdrawiam i zycze spokojnego poniedzialku

Ja się dziś pochwaliłam, że senności mi przeszły i właśnie wstałam po godzinnej drzemce z wilczym apetytem :-p;-) Dziś u mnie rządzi paprykarz szczeciński, mmmm:-p
Jeśli chodzi o relacje z moim małżowym to odpukać jak na razie wszystko jest ok.
Ale często jest tak, że słowa napisane na BB stają się samoprzepowiadającą wyrocznią. Jak się coś pochwali to zaraz to się wali:szok:
No mam nadzieję, że sobie niczego tutaj nie wykrakałam:shocked2::sorry2::tak:;-);-)

Oj tak, tempo niesamowite, po dwóch dniach to ja już nie mam jak nadrobić - brak czasu... :-( U mnie spanie w dowolnym mijescu i o dowolnej porze się skończyło, za to zaczęłosię jedzenie wszytskiego i non-stop + nastroje ciążowe etap kolejny: irytacja... Wrrr nie lubię siebie w tych momentach...

a ja Wam się przyznam, że jestem dużo mniej nerwowa niż przed ciążą :) niewiele mnie nie złości, raczej się nie irytuję i jakoś tak wszystko spokojniej przyjmuję... mam wrażenie jakbym zwolniła tempo :)

reklama
Ale często jest tak, że słowa napisane na BB stają się samoprzepowiadającą wyrocznią. Jak się coś pochwali to zaraz to się wali:szok:
;-)

Wiesz, że ja mam to samo:szok::szok: Czasami mam wrazenie, że moje dziecko czyta co napisałam i potem robi mi psikusy:-D:-D

Ale ja miałam dzisiaj nudny dzień:wściekła/y::wściekła/y: Rany, dobrze że już się kończy. Jutro pojadę sobie do rodziców na cały dzień to sobie troszkę poleniu****ę:tak:

Do góry