reklama
dziendobry
moj syncio zaraz pewnie sie obudzi, wiec chcialam tylko zyczyc milego dzionka a dla dziewczyn, ktore pracuja wytrwalosci . Nie wiem czy dzisiaj jeszcze bede na bb bo moze pojedziemy do znajomych. Jesli mnie nie bedzie to milego weekendu
moj syncio zaraz pewnie sie obudzi, wiec chcialam tylko zyczyc milego dzionka a dla dziewczyn, ktore pracuja wytrwalosci . Nie wiem czy dzisiaj jeszcze bede na bb bo moze pojedziemy do znajomych. Jesli mnie nie bedzie to milego weekendu
no właśnie, lekarze zalecaja przyjmowanie kwasu foliowego jeszcze przed zajściem w ciąże, ja bralam od końca lipca, i w szczeg,olnosci w I trymestrze, a to z uwagi na rozwój cewy nerwowej u dzieci (ukladu nerwowego), też słyszalam, że niedobór jest bardzo niebezpieczny
Mama Helenki
i Aniki :D
Przez cała pierwsza ciąże brałam kwas foliowy i na szczęści problemów z układem oddechowym , moje dziecię nie ma :-)
W tej ciąży szyb ko skończyła z folikiem bo strasznie się po nim czułam wystąpiło większość złych objawów z ulotki :-( Tak czy inaczej czasu nie cofnę... Pozostaje pytanie, czy zażywanie kwasu foliowego czyni więcej dobrego czy złego??
W tej ciąży szyb ko skończyła z folikiem bo strasznie się po nim czułam wystąpiło większość złych objawów z ulotki :-( Tak czy inaczej czasu nie cofnę... Pozostaje pytanie, czy zażywanie kwasu foliowego czyni więcej dobrego czy złego??
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-):-):-):-)
Piszecie, że Wasi mężowie psioczą Wam do ucha jak jedziecie samochodem:-) To wyobraźcie sobie, mój mąż był moim instruktorem Nawet nie wiem ile razy z lekcji wracałam z płaczem, albo zostawiałam go w samochodzie i szłąm sobie na piechotę No ale jakoś nam się udało i nauczył mnie jeździc
Kinga12 wspólczuję dolegliwości:-( Mi mdłości ustały chyba w 10 tygodniu i jak do tej pory jest super. Raz tylko wymotowałam po myciu zębów
Piszecie, że Wasi mężowie psioczą Wam do ucha jak jedziecie samochodem:-) To wyobraźcie sobie, mój mąż był moim instruktorem Nawet nie wiem ile razy z lekcji wracałam z płaczem, albo zostawiałam go w samochodzie i szłąm sobie na piechotę No ale jakoś nam się udało i nauczył mnie jeździc
Kinga12 wspólczuję dolegliwości:-( Mi mdłości ustały chyba w 10 tygodniu i jak do tej pory jest super. Raz tylko wymotowałam po myciu zębów
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Izabell oj powim Ci, że ciężko było ale jakoś to przetrwaliśmy Wydaje mi się, że on dla swoich kursantów jest łagodniejszy, takie ma usposobienie Tylko wiesz jak jest, to czego nie poiwedziałby komu innemu mi powiedział bez wahania, ale też ja strasznie mu pyskowałam Jakbym miała lekcje z obcym to ugryzłabym się w język a tak rzucałam się jak coś było nie tak i awantura gotowa
Męża za instruktora... no ładnie :-). Ja miałam chyba ze trzech instruktorów jak uczyłam się jeździć. Ostatnim był mój teść, wtedy przyszły, ba nawet nie było pewne, ze nim zostanie, bo o ile dobrze pamiętam, wtedy jeszcze mój mąż był bardziej moim kolegą .
reklama
witam sie i ja:-)
na bb bylam do polnocy i bylamna biezaco a teraz wchodze i co widze??
4 stronki do nadrobienia
ja do pracy lece na 16 i nie iwem jak wytrzymam do 23
wiecie co??
od poczatku ciazy mam strasznie zapryszczona brode:----(
i w srode bratowa dala mi taki krem, ale kazala na cala twarz posmarowac...
no i wczoraj wyszla mi taka reakcja alergiczna plamy na calej buzi, a broda?? jak nowa, tylko przeszlo na rewszte twarzy
a dzisiaj mam tak podpuchniete oczy ze na lewe to nie widze prawie
i co ja mam zrobic?? ludziom sie tak w pracy pokazac??
na bb bylam do polnocy i bylamna biezaco a teraz wchodze i co widze??
4 stronki do nadrobienia
ja do pracy lece na 16 i nie iwem jak wytrzymam do 23
wiecie co??
od poczatku ciazy mam strasznie zapryszczona brode:----(
i w srode bratowa dala mi taki krem, ale kazala na cala twarz posmarowac...
no i wczoraj wyszla mi taka reakcja alergiczna plamy na calej buzi, a broda?? jak nowa, tylko przeszlo na rewszte twarzy
a dzisiaj mam tak podpuchniete oczy ze na lewe to nie widze prawie
i co ja mam zrobic?? ludziom sie tak w pracy pokazac??