reklama
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Sylwia gratulacje ja sama miałam iść na prawko ale jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to mnie zapał opuścił. Jeżeli chodzi o nasz termin to każdy komu mówię kiedy rodzę mówi mi "a nie mogłaś sobie tego inaczej zaplanować???" A kto planował??? jak planowałam to nic nie wychodziło a ja jestem zadowolona bo przed chwilką przyszedł do mnie pan i w zamian za zapłaconą fakturkę dostałam pudełko lodów ale fajnie i to jeszcze moje ulubione;-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja też gratuluję zdanego egzaminu :-)
Pamiętam, że strasznie się stresowałam przed egzaminem
Pamiętam, że strasznie się stresowałam przed egzaminem
Witam w to pochmurne popołudnie
Sylwia m gratuluje zdanego prawka:-):-):-) przyznam sie Wam dziewczęta że zdałam dopiero za 3 razem no cóż, dwa razy nie wyszłam z placu manewrowego i to wcale nie przez kopertę;-)
dzis z rana strasznie mnie brzuch bolal, może to ta rosnąca macica i jeszcze troszku a brzuszek będzie widać.
AsiaJan ja też z niecierpliwościa czekam na wiosnę i wcale nie uważam, że odzież ciażowa to tylo przyduże tuniki, jest teraz tyle fajnych ciazowych ciuszkow, ze nawet sxy mozna się poczuć:-):-):-) przyznam się że juz chetnie bym wciągnęla na pupunię dżinsy ciazowe, ale jak juz pisałam na razie brzuszka brak
Sylwia m gratuluje zdanego prawka:-):-):-) przyznam sie Wam dziewczęta że zdałam dopiero za 3 razem no cóż, dwa razy nie wyszłam z placu manewrowego i to wcale nie przez kopertę;-)
dzis z rana strasznie mnie brzuch bolal, może to ta rosnąca macica i jeszcze troszku a brzuszek będzie widać.
AsiaJan ja też z niecierpliwościa czekam na wiosnę i wcale nie uważam, że odzież ciażowa to tylo przyduże tuniki, jest teraz tyle fajnych ciazowych ciuszkow, ze nawet sxy mozna się poczuć:-):-):-) przyznam się że juz chetnie bym wciągnęla na pupunię dżinsy ciazowe, ale jak juz pisałam na razie brzuszka brak
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
dopiero niedawno wróciłam do domu, pojechałam na swoją uczelnię po dyplom, bo obrona była we wrześniu a dyplom dopiero teraz!!! ale przynajmniej dzień mi zleciał i się nie nudziłam
Dosia
może szczęści ci się maluje na twarzy:-):-)
Oli
mi wychodzi chłopiec, to już drugi test mówiący o synku, zobaczymy;-)
ja tez się nie moge doczekać wiosny, bo u nas ostatnio ciągle szaro i ponuro, wprost okropnie...
Sylwia
gratuluję zdania egzaminu, dużo stresu ale warto;-)
ja też się strasznie denerwowałam, ale dziewczyna która tez miała wtedy egzamin dała mi tabletkę na uspokojenie i było całkiem fajnie, zagadałam egzaminatora i zdałam;-);-)
Dosia
może szczęści ci się maluje na twarzy:-):-)
Oli
mi wychodzi chłopiec, to już drugi test mówiący o synku, zobaczymy;-)
ja tez się nie moge doczekać wiosny, bo u nas ostatnio ciągle szaro i ponuro, wprost okropnie...
Sylwia
gratuluję zdania egzaminu, dużo stresu ale warto;-)
ja też się strasznie denerwowałam, ale dziewczyna która tez miała wtedy egzamin dała mi tabletkę na uspokojenie i było całkiem fajnie, zagadałam egzaminatora i zdałam;-);-)
reklama