reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
ja prawko zrobiłam rok temu i szczerze mowiac to odkad jestem w ciazy to mało jezdze. moj zawsze zabiera samochod bo musi jakos dojechac do pracy. ja tylko czasami wybieram sie do mamy ale wsiadam w autobus i nie ma problemu. ale wiem ze zle sa takie przerwy w jezdzie. im dluzej sie nie jezdzi tym potem wiekszy stres zeby wsiasc za kierownice.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
sylwia.m ja Ci też ogromnie gratuluję zdania prawka!
Ja swoje prawko robiłam jak moja młoda miała pół roku i też zdałam za pierwszym razem;-);-);-) Myślałam, że nigdy w życiu nie zabiorę się za to, bo po co skoro wszędzie woził mnie małżowy hehe, ale przy dziecku drugi samochód okazał się niezbędny:-):-):-)
No to dziś obie jesteśmy szczęśliwe, każda z innego powodu;-);-);-):-)
Ja swoje prawko robiłam jak moja młoda miała pół roku i też zdałam za pierwszym razem;-);-);-) Myślałam, że nigdy w życiu nie zabiorę się za to, bo po co skoro wszędzie woził mnie małżowy hehe, ale przy dziecku drugi samochód okazał się niezbędny:-):-):-)
No to dziś obie jesteśmy szczęśliwe, każda z innego powodu;-);-);-):-)
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Sylwia gratuluje serdecznie zdania egzaminu:-)
Anika nie daj się Olce. Trzymam kciuki.
I synek nie da mi chyba już nic więcej napisać ;-)
Anika nie daj się Olce. Trzymam kciuki.
I synek nie da mi chyba już nic więcej napisać ;-)
Dobrze, że stało się jak się stało. Teraz mamy pewność że nikt "obcy" nie będzie mam grasował po naszym zamkniętym wątku
Szkoda tylko, że te wszystkie fotki które dziewczyny już zdążyły powklejać się też musiały skasować:-(
Szkoda tylko, że te wszystkie fotki które dziewczyny już zdążyły powklejać się też musiały skasować:-(
Ale za to jaką fajną masz ta fotkę.;-) Mój M. jak Cię zobaczył to pierwsze jego słowa: "Ja ją skądś znam...":-) Ale szybko mu wytłumaczyłam gdzie mieszkasz....
Ale fakt faktem znam dziewczynę strasznie do Ciebie podobną
Ale fakt faktem znam dziewczynę strasznie do Ciebie podobną
M
MALENSTWO 33
Gość
Mój kochany M właśnie walczy z ta zalana klawiatura powiedział że może jeszcze da się ją uratować a jak nie to będę musiała jemu zafundować nowa i tez multimedialna
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Dziewczyny mam wyrzuty sumienia, bo dzisiaj prawie wcale nie miałam czasu na bb ale niestety siła wyższa i jutro pewnie powtórka z rozrywki. A co do wątku zamkniętego to ja jestem zadżumiona i nawet dobrze nie wiem o co chodzi??? A mam jeszcze jedno pytanie w ciąży jestem 15 tygodni i 5 dni i czy jak wskoczy mi 16 to znaczy, że będę już na początku piąteko tygodnia? Niby umysł chłonniejszy w ciąży a ja jestem ciemna jak tabaka normalnie czuję się jak jakś dziuńka;-);-)
reklama