Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Zdrówka dla córeczki życzę.:-(Ja dopiero wrociłam z corka od lekarza mala ma zapalenie oskrzeli i jest strasznie marudna co mi sie udziela
Sidorek i Mama Helenki witajcie
A znowu miałam tydzień, w którym przypaliłam dwa garnki i patelnie A jeden z garnków to tak porządnie.Ja dosłownie miałam jeden taki dzień gdzie nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Kroiłam coś w kuchni potem poszłam do pokoju, wróciłam do kuchni i szukam noża....Oczywiście nigdzie go nie ma. Cholera mnie już brała bo wszystko znikało. A to się okazało że jakimś dziwnym sposobem nic nie leżało na swoim miejscu a nóż znalazłam przy komputerze.... To samo miałam z okularami które były na moim czole.... Itd...itp....
Dziewczyny ale macie tempo, u mnie weekend przebiegł pod znakiem rodziny, także nie miałam za bardzo czasu. My z synem powoli dochodzimy do zdrowia, ale jeszcze nie możemy korzystać z ładnej pogody.
Co do brzucha, to mój już jest taki typowo ciążowy i zryć się już go nie da;-) Rano trochę mniejszy, wieczorem większy, ale zawsze widoczny, aż się boję co będzie pod koniec ciąży.