reklama
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam nowe mamusie
Ja dzis mam tak zakręcony dzień w pracy że od 20 minut próbuje napisać coś i ciągle ktoś przeszkadza ;-),
Mój mąż miał jutro jechać ze mna na usg ale kolega się rozchorował i niema jak się wyrwać ale sie wkurzyłam a już tak się cieszyłam ehhhh szkoda słów.
Wczoraj wieczorem gdy siedziałam to maje maleństwo tak się mocno poruszyło że jestem pewna na 100 % że od pewnego czasu daje już znać o sobie.
daaa przykro mi bardzo, trzymaj się
Ja dzis mam tak zakręcony dzień w pracy że od 20 minut próbuje napisać coś i ciągle ktoś przeszkadza ;-),
Mój mąż miał jutro jechać ze mna na usg ale kolega się rozchorował i niema jak się wyrwać ale sie wkurzyłam a już tak się cieszyłam ehhhh szkoda słów.
Wczoraj wieczorem gdy siedziałam to maje maleństwo tak się mocno poruszyło że jestem pewna na 100 % że od pewnego czasu daje już znać o sobie.
daaa przykro mi bardzo, trzymaj się
Ostatnia edycja:
Powiem szczerze, że własnie z obawy przed najgorszym najchetniej bym robila usg co najmniej raz w tygodniu, żeby sie uspokoić i wiedzieć, że wszystko jest w porządku. Wiem, że lekarze zalecają 3-4 USG w czasie calej ciazy. własciwie po USG genetycznym nastepne powinno byc USG połówkowe miedzy 20 a 24 tygodniem, kiedy sprawdzają czy serduszko sie prawidłowo rozwija. ale pomiędzy jednym a drugim USG jest prawie 10 tyg. odstepu, więc straaaasznie długo.
Nawiązujac do kwesti suwaczka, to suwaczek pokazuje już skończone dni ciąży. Czyli jak pokazuje np. 14 t i 4 d oznacza, że tyle trwa ciąża, natomiast ty juz jesteś wtedy w 15 tygodniu, jak suwaczek pokazuje równo 15 tygodni to znaczy że to własnie pierwszy dzień 16 tygodnia:-):-):-)
Nawiązujac do kwesti suwaczka, to suwaczek pokazuje już skończone dni ciąży. Czyli jak pokazuje np. 14 t i 4 d oznacza, że tyle trwa ciąża, natomiast ty juz jesteś wtedy w 15 tygodniu, jak suwaczek pokazuje równo 15 tygodni to znaczy że to własnie pierwszy dzień 16 tygodnia:-):-):-)
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
Daaa jesteśmy z Tobą !!!!! nie poddawaj się!!!
ja straciłam 2 ciąże, ale na szczęście później urodziłam zdrową dziewczynkę teraz jestem w 16 tyg. za każdym razem coś się dzieje, ale nie poddaje się i to najbardziej się liczy
no bo wg kalendarza zwykłego to mija mi 16 tydz, a wg suwaczka 15
u gina, czy w szpitalu jak byłam zawsze właśnie podają o wg kalendarza, a nie jak suwaczek pokazuje
ja straciłam 2 ciąże, ale na szczęście później urodziłam zdrową dziewczynkę teraz jestem w 16 tyg. za każdym razem coś się dzieje, ale nie poddaje się i to najbardziej się liczy
no bo wg kalendarza zwykłego to mija mi 16 tydz, a wg suwaczka 15
u gina, czy w szpitalu jak byłam zawsze właśnie podają o wg kalendarza, a nie jak suwaczek pokazuje
Monia_lipiec2009
Lipcowe mamy'09
Daaa bardzo mi przykro :-(
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Daaa ściskam mocno :-(
Ja zaraz kończe pracę (w której i tak ostatnio nie bardzo się udzielam) ...i o 16 mam wizyte u dentysty ...i starsznie mi sie nie chce tam iść ...i się boję (bo nie dostane znieczulenia z uwagi na ciąże)
...i jakaś taka roztrzęsiona jestem po dzisiejszej wiadomości Daaa byłam przekonana, że ryzyko juz za nami i że to żadnej z nas nie dotyczy
...i jakaś taka roztrzęsiona jestem po dzisiejszej wiadomości Daaa byłam przekonana, że ryzyko juz za nami i że to żadnej z nas nie dotyczy
reklama
... no własnie tez słyszałam, że można brac te znieczulenia bez adrenaliny, ale mój dentysta stwierdził, że mi nie poda w pierwszym trymestrze ciąży, bo nie wieźmie za to odpowiedzialności i juz dwa ząbki mi zrobił na zywca, ale nie było tak źle jak myslałam, że bęździe - wytrzymam - jeszcze tylko dwa zęby i nie za duże dziurki.