reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Sidorek i Mamo Helenki witajcie na lipcowym forum :)

AsiaJan ja tez często mam przed snem takie konkretnie zlokalizowane bóle(cos jakby kłucia) - mówiłam o tym lekarzowi, a on na to że tak juz jest i tyle, chociaz czasem naprawde się niepokoję, a problemy z ułożeniem sie mam coraz większe (chociaz to dopiero 13 tc) - zdecydowałam sie na zakup tej podłuznej poduchy, jak dotrze dam znac czy warto :)

reklama
Ja też już mam problem ze spaniem :(

Za pierwszym razem nie kupiłam poduchy dla ciężarnych i teraz też raczej nie kupię. Świetnie spisuje się dodatkowa kołdra, którą można zrolować i ułożyć w odpowiedni sposób :tak:

A co do rozpoznania płci, mój lekarz twierdzi, że w 15-16 tygodniu można już coś zobaczyć ale nie jest to norma. I nie należny się spodziewać w 100% trafnego wyniku. Za pierwszym razem dowiedziałam się w 22 tygodniu.

Poczekamy zobaczymy :)

Ciekawość rzecz ludzka. Jak każda z nas też bardzo bym już chciała wiedzieć co mi tam w brzuszku rośnie ale nie wiedzieć dlaczego jak bardzo chciałam mieć synka tak teraz coraz częściej myślę, że to faktycznie dziewczynka. Moja P. dr też stwierdziła, że płeć dziecka można zobaczyć już koło 18 tygodnia to może się uda przy następnej wizycie. Dla mnie i tak najważniejsze jest to że moja Kruszynka rozwija się prawidłowo i na dzień dzisiejszy nie ma stwierdzonych żadnych wad!!!!

Chciałam się z wami pożegnać. W środę trafiłam do szpitala. Stało się najgorsze... Znowu... Niestety muszę was opuścić... Dziękuję za wszystko i trzymam za Was kciuki ...

Agorana
mnie też zawsze dusił amoniak w farbie, ale poszukam farby bez amoniaku i zafarbuję włosy, bo 9 miesięcy bez farby nie wytrzymam;-)
Kasia
ja tez myślałam ze suwak pokazuje tydzień do tyłu, ale np ja teraz jestem w trakcie 12 tygodnia a on mi pokazuje 11 tydzień i x dni
Sidorek
witaj:-)
są różne wątki znajdziesz je w spisie ale tak naprawdę trochę schodzimy z tematów;-) ten jest ogólny i tu jest gadka o wszystkim
a suwaczki zrobisz na różnych stronach np z tej Suwaczek ciążowy - Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www a potem w ustawienia na swoim profilu i sygnaturę, jest tez dział techniczny na forum gdzie jest to dokładnie opisane
Mama Helenki
witaj:-)
Daaa
przykro mi bardzo:-:)-:)-(bądź dzielna i nie załamuj się.....
Twój Aniołek jest z tobą
[*]

Daaa naprawde mi przykro :( to smutna wiadomość - wiem przez co teraz przechodzisz i wiem tez, że żadne słowa nie są w stanie Cię teraz pocieszyć. Łączę się z Tobą w bólu.
Dbaj o siebie i kiedys sie uda. Nie trać wiary.

reklama
Bardzo mi przykro :( Nie wiem jakie to uczucie, moge sobie tylko wyobrazic. Moja bliska kumpela kilka razy poronila i bardzo dlugo nie mogla zajsc w ciaze az w zeszlym roku urodzila slicznego chlopca a przed chwila dzwonila do mnie, ze jej wody odeszly i niedlugo urodzi drugiego :) Trzymam kciuki za Ciebie i wierze, ze Ty tez jeszcze doczekasz sie swojego malenstwa!

Do góry