reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ale tu ruch wieczorem, ;-);-);-);-) aż miło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co do całuśnych dzieciaczków to moja tez tak lubi całować, a jak to śmiesznie wygląda :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Beacia U nas jest odwrotnie. Kacper tak z tatą szaleje. A przy mnie się wycisza. Ostatnio męża poprosiłąm żeby usiadł przy małym to śruba łośkowi popuściła. I skończyło się na tym że ja usypiałam... Ach gdzie te czasy kiedy łosiek z kojca nie wychodził i go odkładałam i wychodziłam.. A teraz trzeba siedzieć aż uśnie bo inaczej tup tup i już poza łóżkiem.. :rofl2:

Faktycznie ruch jak na targowisku w sobotę :rofl2: Advokat sie leje to i babeczek przybywa :-D

No to zdrowie!!! Bo druga kolejka się leje :-D A Patrycję to już wiem jak zatrzymać na forum, bo podobno miała iść spać (hihihihi) A tak przynajmniej trochę dłużej nam potowarzyszy :-D

Kamilka to i ja kielicha nadstawiam,herbata nie zając ostygnie to na kaca na rano będzie:-)
No kocha i całuje ale w pyska z otwartej tez dzis zarobiłam:-p

PATRA Lena nie spi w dzien, ale wieczrem jak juz idze spac to do swojego łóżeczka i zasypia sama.. pgolnie w dzien jak ma isc do lozeczka to ejst histeria.. tak, wiec 2tyg temu jak zrobila mi niezla scene przy kolezance "za kare" wlozylam ja do lozeczka.. poplakala troche , potem poszlam po nia, mowiac, ze musi byc grzeczna, bo inaczej bedzie musiała spacw dzien... Od tej pory metoda - kara łóżeczkowa SKUTKUJE!!!!!!!!! Dzis tez, juz byla zmeczona.. marudna.. foszki pokazywala.. wsadzilam ja na 10min do lozeczka (ona oczyiwscie wali z calej sily w sciane, wyrzuca maskotki).. ale po wyjsciu z lozeczka jest jak anioł... Wieczorem nie ma urazu do łóżeczka :-)

BEATKO
moja Lena je sama juz dlugo.. pije z normalnego kubka czy szklanki tez dlugo (zaczela jak miala 8msc, bo ona butli nie chciala), je wszytsko, duze kawalki itd.. tzn. ja robilam tak,ze zawsze jej pozwalalm jesc i pic samej..oczywiscie na poczatku jedzenie i picie bylo wszedzie :-) trzeba przez to przejsc... :-) ale naprawde warto!!! Co do owocow to teraz moja je banany (tylko dostaje w calosci duzego do gryzienie) mandarynki, pomarancze, grejpfruty, cytryny, jabłka ... nie za bardzo jest teraz wybor jak sama piszesz, wiec jemy te owoce. daje jej tez dla urozmaicenia sliwiki i morele ze sloiczka. A co do gryzienie to pamietam ja ona miala tylko 2zabki i ladnie wszystko gryzla- dzieci tez dziaselkami ladnie gryza :-)

DMUCHAWIEC u na scale zabkowanie przeszlo bez jakis objawow - tzn nawet nie wiedzialm kiedy malej zeby ida!!! zero placzu, nieprzespanych nocy temp.. ale ztego co wiem przy zabkowaniu moze byc nawet i 38.. azel nie pomoze, bo on dziala tylko na wierzchnia warstwe dziasla.. a na glebsze jzu nie ;-( Wow y juz niedlugo rodzisz.. :-) :-) dzis byla u mnie siorka ciezarowka rodzi w polowie marca :-) Zazdroszcze Wam!!

AGNIESZKA super, ze juz po operacji!!!!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
Kamcia a dużo tego masz?? Bo nie wiem czy drugie pranie nastawiać :-D

Co do całowania to Kacpra czasem coś najdzie, podbiegnie i nastawia buźkę do całowania. A tak to trzeba się go prosić.. Zbytnio uczuciowy nie jest :-D Za to jak całuje to od razu z języczkiem. Bo on jęzorek wystawia gdy daje buziaka :-D Komicznie to wygląda.

No po takim ciężkim alkoholu to i kac może być ciężki :-D No ja w pyska jeszcze nie dostałam, przynajmniej nie w złości, a jak przypadkiem uderzy to zaraz robi Aja i głaszcze lub dmucha :-)

Patra spokojnie nastawiaj pranie, wystarczy jeszcze na kilka rozlań, a jak się skończy to następna butla z czymś innym się znajdzie :-D

Ostatnia edycja:
Moja Agatka też całuśna ale gryzie równie dobrze i z płaskiej ręki nie raz pociągnie. Najgorsze że mówi ałała i gryzie mnie po sutkach bo dalej cycusia ciągnie. Wie, że nie wolno gryźć ale robi to. Normalnie ze strachem daję jej pierś bo boli mnie jak diabli jedynie w nocy ciągnie normalnie a wieczorem przy usypianiu to tylko się wygłupia i daję jej smoczek. Z butelki nie chce pić, z kubka też nie tylko normalnie ze szklanki albo przez rurkę. Kaszę tylko łyżeczką je. Czasami jestem zmęczona tym karmieniem łyżeczką i zagadywaniem żeby zjadła kaszkę, ale normalnego mleka nie ruszy a wapń dziecko potrzebuje.

reklama
No ja w pyska jeszcze nie dostałam, przynajmniej nie w złości, a jak przypadkiem uderzy to zaraz robi Aja i głaszcze lub dmucha :-)

no ja już dostałam, to w sumie też przy zabawie, bo kiedyś robiła "cacy cacy", i głaskałą ładnie po policzkach, ale w pewnym momencie jak dostałam z "plaskacza" w oba policzki na raz to aż zawyłam z bólu i łzy mi poleciały, nie myślałam, że ona ma taką siłę

Do góry