reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No to jednak sie dzis przespie jak Pati nic na koncie nie ma:tak:
Mes to sie masz z tym cycem,u nas nawet łatwo poszło choc mały tez juz był cwaniak i cycy wołał 13,5 miesiaca jak zabrałam,ja najpierw w dzien stopniowo zabierałam pużniej na wieczór miałam okazje bo pracowałam wieczorami.Wracałam 1-2 w nocy i jak o drugiej to mały juz sie budził i czekał na mojego cyca.Musiałam dac i dopiero szłam sie myc.A póżniej to juz tylko nad ranem wiec jak mu nie dałam trzy noce to sie z tym pogodził.Gożej było ze smokiem bo z 10 dni była walka

reklama
Patrycja gdybym własnie nie pękała ze śmiechu to moze i gola z tej bramki dałabys rade wbic:-D:-D:-D:-D.Kochana ty to jestes gorąca sztuka:-D:tak:
UUUUF Popłakałam sie az se smiechu a moze z tego goraca tak mnie rozgżałas:tak::-D

Już wyobraziłam sobie Twoją minę jak czytałaś te smsy... :-D:-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieję że Twój mąż mnie nie zabije :-D No to na dobranoc dostaniesz jeszcze jednego sms i rozpalona możesz zająć się.. mężem :-D Może mi za to podziękuje :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

A teraz zmykam i dobranoc kochane!!!

Artur patrzy ze mi odwaliło tak tu klikam i się chichram:-)
To i ja lece się kąpac,moze zimny prysznic bo z wrazenia zasnąc nie będę mogła:tak:
Nie będę zdradzac szczegułów dziewczynki ale w naszej Patrycji to niezły zwierz siedzi

DOBREJ NOCY LASECZKI

Ostatnia edycja:
cześc matki wariatki!!!

noc minęła ok, pobudka o 7:15. Mały z płaczem obudził się o 6 bo z wieszaka kurtka spadła :-p Ale mama dała buziaka i spał dalej.

Teraz po pracy męzul spi więc do ok 15 mam czas. Zastanawiam się co na obiad zrobić, mam schab wieć trzeba go wykorzystać.

Beacia i jak noc minęła? :-D
A co do zwierza.. Ogłaszam konkurs!
Jaki zwierz siedzi w Patrycji? Oto kilka propozycji, a może macie inne?

Załączniki

• 056449edafd6a483.jpg
    056449edafd6a483.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 26
  • 1250743176595252511.jpg
    1250743176595252511.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 17677_smieszne-zwierzeta-ladowe.jpg
    17677_smieszne-zwierzeta-ladowe.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC02895_5ce6cbfd62.jpg
    DSC02895_5ce6cbfd62.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 29
  • Leniwiec.jpeg
    Leniwiec.jpeg
    52,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 1289899670231.jpg
    1289899670231.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 26
Witam i ja po nocnej popijawie
A oczy mam jak zwierz na ostatnim zdjęciu :-D:-D

Ale się naśmiałam :-D:-D
Patra być może mam zablokowaną tą funkcję, nawet nie wiem :sorry2: Kurczę, a bym się porozpalała jak Beatka, bo ja weszłam do łóżka, do męża...... A on do mnie ŻE NIE TERAZ :baffled::-D:-D:-D:-D HIHIHI

Beatko już sobie wyobrażam jakie było Twoje zaskoczenie z sms-ów :szok::szok::-D

Mam 3 propozycje :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 38
Kamcia faktycznie zdjęcia w 100% odzwierciedlają moje różne humorki :-D:-D:-D wszystkie do mnie pasują. Dzisiaj mam dobry nastrój więc pasuje fotka konia co się smieje :-D a wczoraj to świnka.. bo miałam sprośne myśli :-D Oby jutro goryl nie był.. :rofl2: Kamcia a ja nawet kaca nie miałam :-)

Uff my właśnie ze sklepu wróciliśmy. Kacper oczywiscie na nogach. Już 3 dzień wózek nie ruszony :-D Korzystamy z pogody. U nas za wiele słońca nie ma, ale ważne że jest sucho na chodnikach, nie wieje i nie pada ;-) Zaraz za obiadek się biore. Dzisiaj schab w sosie z marchewką. Ups zapomniałam kupić ziemniaki :szok::szok: Oj ja głupia.. Teraz by pasowała do mnie fotka osła :-D Pff mąż wstanie to skoczy :-D

Ostatnia edycja:
WOW :szok::szok::szok: ale miałam czytania , super !! to lubię , przynajmniej czas mi szybciej w pracy leci :-D

Wczoraj wieczorem razem z Julką rozkręcałam bujaczek, ona trzymała twardo śrubokręt i pomagała mamusi, potem chowałyśmy go do kartonu. Cały czas tłumaczyłam Julce że bujaczek jest zepsuty i ona już nie będzie się bujać w nocy i takie tam, a Jula kiwała głową i mówiła TAK :-D Zasnęła ok 20:30 i.... spała bez jęknięcia do 7:30 :szok: a ja czekałam o 3, potem o 4 znow się przebudziłam i potem o 5 i zdziwiona byłam że młoda się na BABA nie obudziła :confused::-D oby jej tak zostało:-D

Patra, szkoda że mąż nie dostał tej 14 stki zawsze kasa by się przydała.

Asia, życzę Wam żebyście sie w max 2 tyg wyrobili z remontem i przeprowadzką :-D

Fajnie że tak trzymacie straż nocną, ja padam na ryjek ok 22 i lipa z mnie pozytku nie ma :-D:-D

Aga, bardzo się cieszę że Joni już po operacji, zobaczysz jak szybko do domku wrócicie i mały znów będzie biegał radośnie i szalał w kinder coś tam no kurde nazwy nie pamiętam :-D

Ada fajnie ze sie odzywasz:tak:
I ze czas na bb się znalazł:-)
Jestes super dzielna mamuśka:tak:

podpisuję się pod tym postem , ADA jesteś bardzo dzielna !!:-)

reklama
Patra Kto nie ma w głowie ten ma w nogach :-D:-D:-D W tym przypadku to M musi mieć w nogach :-D No tak- syren nie słyszymy, dziecka wchodzącego do łóżka nie czujemy, z postami się gubimy, o ziemniaczkach nie pamiętamy :no: :-D:-D:-D:-D:-D Tu chyba potrzebny będzie specjalista :-D Taki jak dla mnie :-D
Bo wiesz co? Ja to z pamięcią mam duże problemy..... Ostatnio nie wiem co gdzie chowam, np. portfel-poszłam do sklepu, nie było go w torebce, nie miałam pojęcia co z nim zrobiłam:szok::-D, nowy puder położyłam na płytach i nie miałam pojęcia gdzie jest, wszystko przeszukałam:szok::-D, pamiętam że chowałam kopertę do torebki z pieniędzmi Małej ze Swiąt a się okazało że wogóle jej tam nie włożyłam :baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D Może to tak z wiekiem robi????? :-D

beata26 super że nocka przespana, może teraz będzie już tak zawsze? oby :tak: Może Mała wzięła na poważnie to że jest popsuty, wkońcu to bardzo mądra dziewczynka :tak:

Patra to fakt, kaca nie było, bo jakby był to byśmy tak wyglądały :-D

Załączniki

• spite myszki.jpeg
    spite myszki.jpeg
    20,4 KB · Wyświetleń: 43
Do góry