reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziękuję wam dziewczyny za rozmiary:)
W sumie skuszę się na 86, bo widzę że większość z was taki nosi. A moja do olbrzymów nie należy, bo mamy teraz 74 i jest jeszcze sporo za duży:) Mamy Cocodrillo i raczej też firmy też chcę kupić następny;)
Jeszcze raz bardzo wam dziękuję:)

reklama
Hej!
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, może tak poprostu musi być.

Ania mi też przód odpadł jak się odwróciłam po cukier, a opażenie też zaliczyłam, wrrrrr..... Ale wkońcu się udało
Justysia też o tym myślałam ale niestety już nie zdąże do końca roku
Adudz może jednak Tobie się poszczęści bardziej niż mnie

Jeszcze raz dzięki i też zdrówka życzę

Patrysia to musisz miec bardzo podatne ,ja mialam kilka razy i wierz mi ,że krecily mi sie jak po umyciu nalozylam mega xxlpianki i tez nie było spezynek.
Ja mam włosy druty,fryzjerka sama poiedziala .Prostownicy nie trzeba.

Jak bylam mala jakos loczki mi sie trzymaly ,ale teraz pol dnia i po lokach nie ma śladu:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Justyna to dokładnie tak jak u mnie, mi nawet pól dnia się nic na głowie nie utrzyma, a jak sobie jakieś 10 lat temu zrobiłam trwałą, to dobrze mi się trzymała przez ok tydzień, chyba do 3 umycia głowy, a później to już tragedia była, kręciły się tylko jak były mokre i miałam problem aby je rozczesać, i od tamtej pory powiedziałam, ze żadnej trwałej więcej nie robię

Ewcia a jak tam twoja fryzura??

Ostatnia edycja:
Oj to moje włosy serio są podatne bo wytrzymały pół roku przy ich codziennym myciu :-D a żeby mieć fajne miękkie włosy wystarczyła odżywka bez splukiwania. Pianki strasznie nie lubię bo skleja loki. Na moje włosy fryzjerzy też narzekali :-D że jest ich tak gęsto i dużo. Jak fryzurę wyrównywali to zawsze jakieś nowe kłaczki wychodziły :-D hehe

Witam się w przedostatni dzień tego roku

męża wyprawiłam do pracy już kwadrans temu, mała jeszcze śpi więc ja z kawką -;-) standardowo z kawką ;-)- mówię wam dzień dobry

mam pytanie: czy waszym dzieciakom zdarza się płakać przez sen??:baffled: bo moja to po prostu czasami tak płacze, a nawet powiedziałabym, że wyje przez sen, że :szok::szok::szok: i jak już zacznie to tak parę razy w nocy i nie wiem czy dać jej się wypłakać?? czy może ją obudzić??

o słyszę że dziecko mi się budzi, więc idę do niej

Cześć matki wariatki! U nas noc w miarę ok. Mały dzisiaj marudny, bo po pierwsze idą zęby, dolne czwórki, a po drugie beczy bo nie może iść obudzić taty który odsypia pracę. Ma na 18 więc wraca dopiero przed 3 w nocy. A kacper zawsze go budzi a że sypialnia zamknięta na klucz bo do klamek sięga, więc jest ryk :-) . Adudz ja kawy nie pije ale przyłącze się z herbatą :-) a łosiu też czasem przez sen popłakuje, ale jemu wystarczy głaskanie po twarzy i się uspokaja. Nieraz się z niego uśmieje bo takie pozycje przyjmuje że szok. Powyginany we wszystkie strony, czasem i na siedząco potrafi spać. W ogóle to teraz śpi w kojcu bo w łóżeczku tak sobie skakał że deski połamał :-D

a łosiu też czasem przez sen popłakuje, ale jemu wystarczy głaskanie po twarzy i się uspokaja. Nieraz się z niego uśmieje bo takie pozycje przyjmuje że szok. Powyginany we wszystkie strony, czasem i na siedząco potrafi spać.

no u mnie głaskanie nie pomaga a co do spania to jest tak samo, śpi w takich pozycjach, że ja bym leżeć tak przez 2 minuty nie mogła a mowa spać, :tak::tak::tak: spanie na siedząco, też ma opanowane do perfekcji:-p:-p:-p

Cześc Laseczki!

U nas dzis laba. Dopiero wstałysmy. Mąż mi sniadanko rano zrobił jak zwykle, ale odmówiłam wstawania;-)Wobec tego własnie jem, Zosia rysuje. Zaraz i jej damy śniadanie i idziemy na zakupy bo bedziemy mieli dzisiaj gości. Wczoraj bigosiku nagotowałam cały gar, smalczyk z przyprawami do chlebka sie jeszcze smaży, sałatki przyniosa goście, a ja jeszcze ciasto jakies musze wyczarować i wsio.

Miłego dzionka Wam zyczę.

A propos włosów i trwałej- moje tez druty i nigdy nic sie trzymac nie chce, ale trwała robiłam 3 razy w życiu. Pierwsza do kitu. Za to druga i trezcia kazda trzymała sie rok, loczki były super- grube przez co wygladały naturalnie. Więc powaznie sie zastanawiam czy by po ciązy ni ezrobic sobie raz jeszcze:tak:

reklama
Do góry