reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ja rano troszkę posprzątałam. Teraz facet wierci mi koło okna dziurę na kabel internetowy i antenowy, bo kupiliśmy sobei w prezencie gwiazdkowym dekoder (oczywiście Cyfra +, bo przecież musi być Canal+SPORT :/) Podłączamy się do anteny teściów, więc tylko kabel trzeba pociągnąć.

Właśnie zafarbowałam sobie włoski - ciemny blond (na moich włosach, jak brąz). Jak będę miała chwilę to cyknę fotkę i wstawię.

...ciekawe czy Adam się obudził. Pan tak wierci, że nie słyszę własnych myśli...

Pan skończył, a Adama nie słychać... może się udało...

reklama
Ewa to mnie jutro czeka wiercenie :-D też zakładamy kablówkę z internetem ale z UPC. Mają przyjść między 11 a 13 czyli w czasie drzemki łosia :-/ a fryzurą pochwal się koniecznie!

Witam sie prawie nocnie.
I mnie szkrab nie spi ,od wykapania sie zdążył wylać olej,pogryzc mnie i karola ,pobić ,rzucać ,oblać sie caly sokiem i posikać wszystko mozliwe ,że jeszcze czegos nie wymieniłam.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Karolek śpi dzis ostatni zaszczyk i mam nadzieje ,że bedzie dobrze już.

wiecie co mój syn pierworodny powiedział,aż łzy mi stanęły ze szczęscia.
-Mamusiu wiesz jestes fajna ,malujesz pieczesz jestes fajna NO !!!:tak::tak::tak::-)

A pozniej powiedział ,że jestem gruba.:-D:-D:-D:tak::szok:
Ale sie nie dziwie bo ja sama chodze i gadam ,a ten notuje :-D:-D:-D:-D:szok:.

Ewa fajna fryzurka ,ale wiesz zdjecie tak efektu napewno nie oddaje.
U Ciebie tak jak i umnie ciemny blond to tak jak czarny:-D:-D:-D.

Aniu jak spotkanko??
pewnie ,że sobie zrób trwałą.
Ja juz nie robie choc chrapke miałam nieraz ,włosy mi poniszczyło a krecic sie nie chciało.
Moze wam kieys fotki wstawie ,ale skanera nie mam u mamuski w namysłowie jest.
A wtedy byłam laska ....hmmmmm,aż sie rozmazyłam:tak::tak::tak::-D;-):-)
i humor popsułam.....;-)

Julek jeszcze nie spi wlazł do łóżeczka i sie przykrył szkrab,śmiesznie to wygląda!!:-D:-D:-D

A dzisiaj ja pierwsza, ha!:-)

Spotkanko sie udało:tak: Gorzej będzie z dzisiejszym wieczorem bo zupełnie nie mam pomysłu jak by go tu wyjatkowo spędzić. Bo rzecz jasna, nigdzie nie wychodzimy:sorry2::sorry2: Mielismy spędzic sylwka ze znajomymi- maja dwóch synków 2,5 i 3,5 roczku, zosia lubi sie z nimi bawic, ale sie pochorowali:-( Anginę ropna mają i lipa:-(.
Pewnie skonczy się na objadaniu i oglądaniu filmów. Tatus będzie z córcia tańczył bo ona to uwielbia. Polozymy małą spać i Nowy Rok przywitamy w łózku;-);-);-):-D

Jakbyscie miały lepsze pomysły, to piszcie:tak:

My Aniu też do znajomych (w sumie to mojej kuzynki), którzy mają o miesiąc starszego od Adama synka mamy iść. Ale za to ja w nocy miałam gorączkę i czuję się fatalnie. I nie wiem co będzie wieczorem...

Hej matki wariatki! Dzisiaj kacper przebił samego siebie i nie śpi od 5.45! A zazwyczaj wstaje ok 8. No ale winowajców znamy bo dolne czwórki idą. Marudny jest strasznie, ma stan podgorączkowy. Aniu my też dzisiaj sylwester mamy na białej sali! Mieliśmy się spotkać ze znajomymi co mają synka prawie rocznego ale wczoraj się przeprowadzali więc roboty mają masę. Tyle dobrze że bliżej nas się przenoszą :-D aż klatkę obok :-D więc już daleko nie będziemy musiały do siebie targac :-) żeby na kawke skoczyć wystarczy że kurtkę się zarzuci i jazda :-D miłego dnia! Będę tu do południa zaglądać ale przez telefon bo dzisiaj przychodzą nam neta i kablówkę podłączyć. A popołudniu to już z kompa :-D buziaki

Ostatnia edycja:
hello, u nas nocka druga z rzędu przespana (dziś do 7) więc i mama wypoczęta.
Teraz Jula drzemie z tatusiem. A mamusia w pracy :O

My sylwester też w domu spędzamy. Przyjdą moi rodzice, to się pobawimy. Wczoraj upiekłam drożdżowe pierożki z kapustką i grzybkami, do tego będzie barszczyk knorr ze śliwką i ten z grzybami. Po pracy zrobię biszkopt z owocami i galaretką a także sałatkę . Rodzice też coś przyniosą, więc żarcie będzie, oby też coś w tv było.

Dziś chyba temp w pracy pobiła rekord, mam aż 5 st brrrrrrrrrr.

Jakbym już dziś nie zajrzała to życze WAM udanej zabawy i oby nowy rok nie był gorszy od starego !!!

Haha a u mnie w domu temperatura gorąca a to za sprawą ludzi z upc. Mieli zakładać neta i kablówkę i co? I wielkie nic. Mąż patrzył przez okno, podjechało ich auto 2 klatki dalej, wysiadają gostki, idą nie do nas. Za chwilę wracają wsiadają do auta i tyle ich widzieliśmy. Mąż zaraz za telefon, dzwoni do nich i co? Zły adres. Zamiast b jest d. Dobra to pyta o której będą, czy ich zawróci a babka z upc do niego że w piątek za tydzień haha. Jak on się wkurzył, mówi czy da radę wcześniej bo to przecież ich wina, a ona że za tydzień i koniec. No to babke opierniczyl i powiedział że rezygnujemy :-D i neta i kablówki nie ma i nie będzie póki co :-D :-D :-D

Dziewczyny co mam zrobić żeby mnie postawiło na nogi. Mam 37,7 , prawie nie smarkam. Gardło mnie nie boli. Wzięłam aspirynę, teraz scorbolamd i piję herbatę z miodem i cytryną.

Czekam na dobre rady, bo jak tylko się podnoszę to mi słabo i się chwieję. Pomóżcie!

reklama
Ewcia jedyne co ci chyba zostało to wziąć ciepłą kąpiel i do wyra się wygrzać ;-) do wieczora może przejdzie. Moja teściowa by powiedziała " A nie ma ci co? " :-D

Do góry