reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam.
my już zdrowi zaszczyki precz.:tak::-):-):-)

Aniu ja też nie mam pomysłu nic nie zostaje jak siedziec z dziadkami przed tv.Jula usnął wiec bedzie kto nam dotrzymywal towarzystwa.
w ogóle te moje dzieci jakies dzis marudne,lekarka powiedziala ,że chyba dlatego ,że odwilż idzie.:dry:

Ja też mam jakiegos doła ......ryczeć mi sie chce i już !:-:)-:)-(

EWO czosnek ,czosnek ,mleko i jeszcze raz czosnek i pukaj gardło woda z solą ,wiadomo ,że od razu nie przejdzie,ale pomoże.

PATRA nie martw sie bo ja tez bez neta zostane.
Dziala do 21stycznia ,a pozniej ADIJOS!
chcielismy wziasc z polsatu,ale u nas jeszcze nadajnikow nie ma wiec bedziemy odlaczeni.
Pocieszyłam CIĘ ;-).
KOCHANY LIPCU ABY TEN 2011 ROK BYŁ LEPSZY DLA NAS WSZYSTKICH !!!

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU! ABY WSZYSTKO POTOCZYŁO SIĘ TAK JAK SOBIE WYMARZYŁYSCIE! A my właśnie z m oglądamy polsat a dokładnie koncert dody. Mały słodko śpi od 10 minut. Buziaki dla was!

Partycja ,a my mamz kinder bal.:tak::tak::tak:;-)
GLONKI SIE WYSPALY I PYSKIEM RUSZAJA jak to karol mowi i innymi czesciami ciala.:tak::tak::tak::eek:

a EWCIA widocznie na balu u znajomych bo sie nie odzywa ,albo usnela .:confused::sorry2:

Dziewczyny tata kazał mi przekazać wszystkim znajomym - więc przekazuje - "hepi niu rok" :-D :-D :-D i najlepsze życzenia od nas! Wracam do męża buziaki

Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby był lepszy niż ten, który pożegnaliśmy :tak::tak::tak:
sylwester się udał, robiliśmy u siebie w domku, miało być tylko 6 osób, a doszło do 10 + do tego jeszcze trójka dzieci, więc ludzi w domku sporo :tak::tak::tak:
dopiero się wszyscy rozjechali, małą położyłam spać więc wpadłam wam życzenia złożyć, i lecę ogarnąć trochę domek, bo wieczorem jeszcze ma wpaśc do nas brat mojego M z rodzinką, a jutro do mojej babci na imieninki jedziemy więc pewnie czasu tez mieć nie będę, no a od poniedziałku z powrotem do pracy już mi sie na samą myśl nie chce

miłego weekendu wam życzę,
Ewa jak zdrówko??

witajcie w nowym roku :)

ja tak prędko, bo mała woła.

Jula przespała bez jęknięcia calutką noc :) nawet fajerwerki jej nie ruszyły :0

Byli u nas rodzice, sąsiadka z m nie przyszli bo im się mały pochorował , albo coś ściemniali :D Było bardzo miło, chłopaki wypili piwko, mama winko a ja nic bo na antybiotykach jestem. Poszliśmy spać o 1 a o 7:30 Juluś nas zbudziła. Ogólnie jest super więc zmykam teraz do męża i Julci nacieszyć się tą radością :)

Cześć matki wariatki! Dzisiaj ja pierwsza. Noc do bani. Małemu te zęby tak dają w kość że prawie wcale nie spałam. Jęki, płacz, wstawanie w łóżeczku, normalnie padam. Syrop czy żel tylko na chwilę pomagały. Mąż jeszcze niech pośpi z godzinę i zmiana. Ja idę odespać nocke a on zajmie się marudą. Zresztą nie wiem czy czasem znowu choroba go nie łamie. Dostał katarku i pokasłuje trochę. Mnie też łamie. Tzn nam kaszel. I boli mnie w klatce piersiowej, bardziej po lewej stronie, i trochę promieniuje do lewej ręki, słabo mnie ona boli ale czuje jakby była o wiele cięższa. Trza się będzie jutro do lekarza przejść. Zresztą jutro mamy kolędę, ma wpaść znajomy proboszcz, dawny sąsiad męża, co nam ślubu udzielał. Ciekawe jak kacper zareaguje bo w zeszłym roku ziewnął demonstracyjnie i usnął hehe. Był inny ksiądz i jak to zobaczył to się zerwał z krzesła i poszedł :-D no a ta w ogóle to jak wasze maluchy zareagowały na petardy? Koło naszego bloku jest dom przyjęć. Organizowali bal z fajerwerkami. Hałas niesamowity bo wystrzelały tuż nad naszym blokiem, jasno się zrobiło momentalnie a mały ani drgnął :-D miłego dnia dziewuszki :-)

reklama
Patra u nas to samo z petarami, stałam nad łóżeczkiem ze smokiem w ręku żeby w razie co podać i utulić. No a moje dziecko co?? nawet nie drgnęło :O

pusto tu coś, u nas cały dzień leniwie, choć spacerek był. Ja dostałam antybiotyki na babskie sprawy i teraz jestem po nich jakby mi kto w łeb dał. Jakaś taka ociężała w myśleniu, łepetyna pęka i problemy ze snem mam, do tego mdłości i bóle w podbrzuszu. W życiu nie miałam żadnych skutków ubocznych do jakiegokolwiek leku, a ten to jakiś syf chyba...

idę się dalej bawić z córcią i mężem :)

Do góry