reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Święta święta i po świętach :tak::tak::tak:
ja mam na szczęście wolne więc mogę jeszcze chwilkę odpocząć:tak::tak::tak:
mała właśnie położyła się na drzemkę więc mam chwilkę na spokojne wypicie kawki,
nie wiem ja u was ale u mnie znowu mróz dał o sobie znać, przez święta było koło 0 a dziś rano już -11 st.

Ada gratulacje z okazji ślubu :-)

pozdrawiam poniedziałkowo :-)

reklama
adudź, u nas to samo. Mróz w nocy -12, szłam do pracy -10 było a w robocie masakra jak zimno. Do tej pory (czyli już 2 h) mam rece jak sopelki. Nie mówiąc już o tym ile śniegu miałam do ośnieżenia i jak wielkie sople były ...

Hej dziewczyny. U nas znowu choróbska wróciły. Adamowi leci z nosa. Tomkowi siedzi katar w nosie i w nocy kaszlał strasznie. Praktycznie od godziny 4 do 7 (do póki nie wstaliśmy z łóżek) kaszlał i kaszlał. Teraz się uspokoiło.

Co do świąt, to minęły tak szybko, że chłopaki nawet dobrze wszystkich zabawek nie obejrzeli :-D Tomek oczywiście w Wigilię nie mógł się już doczekać kiedy zjemy ten barszcz z uszkami, bo potem miał przyjść aniołek/dzieciątko Jezusek z prezentami. A dostali te planowane + Plac budowy - koparka, wywrotka, dzwig, żuraw itp. i jeszcze farmę ze zwierzątkami.

My też się obłowiliśmy, tzn od babci dostaliśmy pieniążki dla chłopaków (na ten regał co już kupiliśmy), dla nas też na szafkę pod telewizor. Ręczniczki, stację meteo, patelnię ceramiczną... No a ja dodoatkowo zgarniałam prezenty imieninowe :-D

no faktycznie pustki tutaj ...
chyba jeszcze nie wszystkie po świętach wróciły do "normalności" ;-);-);-)
ja właśnie Monię położyłam spać i myślałam, że będę miała co poczytać a tu tylko kilka postów, niewiele, no ale w sumie to przynajmniej nie będę miała zaległości :-p:-p:-p

Ja sie witam poświatecznie.

Ada I JA GRATULLUJE miałam wczesniej ,ale nie mialam sił.

BEATKO fajnie ,że sie odezwalas.
gratulluje prezentów,my za to nic nie dostaklismy jak zwykle ,ale dzis Karol dostał nastepną dawke zaszczykow.
Miałbyc dzis ostatni ,ale osłuchowoo nie najlepiej w oskrzelach chuczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wiec w aptece juz 250zł ,a choroba niee poszła:no::no::no::no:.
Nie spalismy 3 dni bo Karolka meczył non stop kaszel ,wygladał jak zombii biedny.

jula tez sie dalej smara.

Acha ruda nie jestem;-).

Justysia i Ewa zdrówka dla waszych chłopaków życzę,
Justysia a jaki masz kolorek włosów, pochwal się kobietko :-)

Troche jasniejszy i pasemka mi sie zrobiły jasniejsze.
Jak nałożyłam na strare farbe to mi sie jeszcze zjasniały.
Oczywiscie blond jak zrobie fote to pokaze.
ale jeszcze raz bym musiala,aby były jeszcze jasne.

Farbowałam GARNIER naturals 111,mialabyc nutriss111 ,ale Tom mi kupil taka ,tez fajna:tak::tak::tak:.

Hej dziewczynki! Rano zdążyłam tylko napisać o prezentach i mąż zadzwonił, że już wraca i mam ubierać chłopaków.

No więc po kolei...

Ada Gratulacje! Też oglądałam na NK zdjęcia. Wyglądaliście ślicznie!

Justysiu dużo zdrówka dla chłopaków! Mój Tomi też nie najlepiej, ale jak na razie daję mu ten Eurespal (do piątku), który przepisała laryngolog. Zobaczymy czy przejdzie. Do tego jakiś Ceruvit, woda morska, krople do nosa ze srebrem, Prospan, no i jeszcze kropelki do oczu, bo w Wigilie zbudził się z zaropiałymi oczkami, więc od razu do przychodni i dostał Tobrex i Dicortineff. Do kolacji siadał z popuchniętymi oczami jak by mu ktoś przyłożył. Ale już w pierwszy dzień świąt było o wiele lepiej. Wczoraj śladu nie było, więc dziś rano już mu nie dałam, ale w południe już miał znowu ropkę. Kiedy te choróbska się skończą!!!???!!!

reklama
no to Beata chyba nie będzie miała co czytać w pracy ;-);-);-) za dużo to tu się nie działo;-);-);-)
Beatko mam nadzieję, ze dzien ci w pracy zleci szybciutko, i że nie będziesz miała już tak zimno :tak::tak::tak:
Ewa trzymam kciuki, żeby choroby zakończyły się u was najpóźniej z końcem tego roku:tak::tak::tak: oby Nowy rok rozpocząć już zdrowo
a czemu reszta się nie odzywa?? dziewczyny dajcie znać co u was !! nie będę wymieniała każdej z osobna bo to w sumie długa lista by była, ale napiszcie choć parę słówek
ja zaraz mykam spać, więc do juterka i kolorowych snów wam życzę

Do góry