reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

AgIk współczuje o to prawda jak nie urok to sraczka.
Tomek byl u lekarki i KAROLEK ma zaszczyki mam nadzieje ,że pomogą.
Jeszcze nie dostał pielegniarka o 17.00 ma przyjsc.
Biedny pol nocy nie spal tak go dusiło on kaszlał ,a ja płakałam bo nie miałam jak pomóc:no::no::no:
:no:.
Ach ten WROCŁĄW nie dosc ,ze chamscy kierowcy to bandziory.
Teraz odsypia,a ja jakos nie mam zaplału ,ani szału świątecznego.
Tomek pojechal do miasta po mleko ,mandarynki i takie tam.

i farbe do włosów mam zamiar ja nałożyć ,ale nie wiem co wyjdzie,najwyzej bede ruda.:eek::szok:

Mi tam farsz czeka na do robienia bo krokietow musze dorobic,a na reszte czekam z miasta.

reklama
Dziewczyny ponieważ jutro raczej nie będę mieć czasu na BB to dziś chcę Wam złożyć świąteczne życzenia:

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!!

Przede wszystkim ZDROWIA WAM i oczywiście rodzinom życzę bo jak jest zdrowie to i reszta się jakoś ułoży :-)

images.jpeg

Aga, przykro mi z powodu auta, moich dziadków też kiedyś okradli we Wrocławiu i włamali im się do domu. Wogóle Wrocław słynie ze złodziei :no:

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe/2#ixzz18wnyYxLO

KOCHANE !!!
Życzę WAM zdrowych,rodzinnych spokojnych świąt .
Niech JEZUSEK NOWO NARODZONY WRAZ Z WIARĄ,MIŁOŚCIĄ I NADZIEJA SPEŁNI WASZE MARZENIA !!!
I nie życzę WAM prezentów bez liku ,bo nie one ważne lecz Miłości bez granic i pieniążków bo czasy ciężkie.;-)
JA CHOĆ NIE MOGĘ OSOBIŚCIE KAŻDEJ Z WAS Z OSOBNA NA DŁONIE SKŁADAM OPŁATEK ŚWIĘTY I ŚCISKAM BARDZO GORĄCO!!!
...i życzę pociechy z dzieci i mężów !!!!

całusy od JUSTYCHY I RODZINKI :tak::tak::tak:;-)

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej wdzięcznej sposobności życzymy Wam Wszystkim moc radości,
dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,
uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.
I żeby Wam się darzyło,z roku na rok lepiej było !!!

Kochanym MALUSZKOM i ich rodzicom życzą Beata, Roksanka i reszta gromadki :-):-):-)

Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a Gwiazda betlejemska prowadziła Was ku szczytom.

Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Załączniki

• boze narodzenie.jpeg
    boze narodzenie.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 22
Witam WAs dziewczyny po długiej przerwie.
Rzadko się odzywam bo w domu mam zepsuty modem, a teraz jestem u mamy i zajadam świateczne potrawy.
Ogolnie po mało zaczynam odliczanie do porodu, już chce mieć to za sobą.
Poza tym jestesmy już po naszym małym ślubie :)
A kacperek to straszny łobuz jest jakiś nadaktywny, wchodzi gdzie tylko sie da, nie chodzi tylko biega, nie wiem skad ma na to silę, ogolnie to straszny nerwus i w ostatnim czasie gdy wyszło mu 8 zębów w b.krotkim czasie zaprzestał picia mleka... juz probowalam wszystkiego a on nie chce i juz... niewiem co mam z nim z robic, do tegp bardzo malo je... i to nic konkretego..

Dziewczyny chce Wam jeszcze złozyc spóznione zyczenia świateczne.Buziaki.

Ada serdeczne gratulacje z okazji ślubu.:-)Jak sie czujesz jako mężatka:-)Napewno jest ci juz ciężko z brzuszkiem co?
Beatko fajnie ze sie odezwałas,pisz czasem co tam u Ciebie,Roksanki i psiaków:tak:

A od nas własnie wyszli ostatni goscie,mąż sie połozył na moment i juz chrapie wiec sprzatanie na stole całe moje.Dobrze ze jutro szary bury poniedziałek to wkoncu odpoczne bo w tym roku jestem strasznie zmęczona świetami,było duzo sprzatania,szykowania i gosci.wczoraj poszłam spac o czwartej nad ranem a dzis od rana w kuchni,wiec mało użyłam,uśmiałam sie chociarz:tak::-D

reklama
Adddaa widziałam zdjęcia na nk ślicznie wyglądasz :tak: i oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze :*

u nas święta ok, Jula dostała super wielkiego miśka troche innych zabawek np matę wodną puzzle drewniane no i sporo kaski. Jutro idziemy na zakupy coś jej pokupować. Ja dostałam nową nokię jest zaje... :-D za to moja siostra (ktora mieszka w Holandii) nieźle zaszalała i każdemu kupiła strasznie drogie prezenty np perfumy Diora dla mamy, tacie lacoste, mojemu M Hugo Bossa, babci koszule nocną z triumpha, siostrze dała 500zł a mi kupiła kpl pościeli. Rodzice też nam dali pościel więc ja się cieszę. Rodzice i brat Marka dali kasę dla Julki bo nie wiedzieli co jej kupić. Za to jego babcia dała słodki sweterek czapkę i szalik (już dziś wypróbowane) słodycze i kaskę. A nam od teściów przypadł nowy czajnik, T powiedziała że nam dają bo nie chcą żeby któreś z nas znów miało kamienie. A nasz stary czajnik był serio dojechany :-D

No i co zabawne przez święta schudłam 400g, prawie wogole jeść mi sie nie chciało

A nasza Julka w ciągu tygodnia została wzbogacona o wszystkie czwórki :szok: teraz 3 w natarciu.

Zmykam spać, bo rano do pracy idę.

Całuski :***

Do góry