reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Schab się obsmażył, teraz się dusi... a ja? a ja nie wiem co ze sobą zrobić... jakaś wypluta jestem :/

...a Tomi skacze z krzesła i mówi, że jest ptakiem...

A ja tez wypluta.
Zwykle po spacerze czuje sie mega zmęczona i nic mi sie nie chce. Maiłam sie brac i siedzę:sorry2: Eh jak to ja.

Obiadek mam cały wczorajszy- pieczarkowa i kotleciki schabowe zapiekane z cebulka i pieczarkami. Suróweczke tez mam. Wspaniałe okoliczności do zabrania sie za porzadki. Niech mnie ktos w tyłek kopnie:sorry2:

Tomi udaje ptaka:-D a ja obecnie mogę ino słonia poudawać:-D

Ide po czekolade...

Ostatnia edycja:
witam się popołudniowo :-):-):-)
ja już po zwolnieniu do pracy wróciłam od środy więc i czasu na bb mniej :-( niestety
nie wiem jak was ale u nas tyle śniegu nasypało, że :szok:
obiadek mam wczorajszy więc jak mi dziecię pozwoli to postaram się poczytać co u was i skrobnąć jeszcze ze dwa słowa, a na razie miłego popołudnia życzę

DZIEN DOBRY PO OBIADKOWO.
Pochodzilismy po dworze z dobrą godzinke ,mały zasnął na dworze i śpi dalej juz w łóżeczku.
Tomek zapomniał telefonu i mi na przerwie nie napisze:-(.
Karol coś mi tu zasypia,a mielismy mikołaja robić z papieru:-(.

ANIU to nie jest wcale śmieszne.
ZAkwasów ciąg dalszy:-:)-:)-(!!!
Ale na wersalke się juz nie rzucam .:tak::tak::tak:
Jest dobrze mam nadzieje ,że wieczorem serce kardio bedzie biło.
po tych ćwiczeniach naprawde wali serducho,jakby która chciała
Zobacz jak skutecznie spalić tkankę tłuszczową - ćwiczenia

Ale wiecie co najgorzej było w nocy się chce ,a nie można:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!
Gorzej jak inwalida :no::no::no::no:.

i co tu robić ,KAROL zasnął!!:dry:
EDIT:
Aha SŁONICY w dodatku ciężarnej kopać niee:no::no::no::no:będe,jeszcze ochrona zwierząt się mną odpowiednio zajmnie ,nie bede ryzykować ,o NIE !!!;-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
Hej hej. Dzieciaki już w łóżkach - tatuś im czyta :-)

Teść przypalił skwareczki i mieliśmy w trakcie kompieli przymusowe wietrzenie bo na strychu siwo!!! dalej śmierdzi, ale u chłopaków musieliśmy już zamknąć. U nas w sypialni jeszcze troszkę uchylone, dymu nei ma ale wali - fuuu!

Jakiś plan na wieczór drogie panie?

Ewa ja nie mam żadnych konkretnych planów na wieczór, obejrzę teraz "na wspólnej" i w sumie to nie wiem co dalej, a może ty masz jakiś pomysł??

reklama
Do góry