reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

raczej nie przeszkadzaja mi juz zapachy a jesli nawet to mam straszny katar, zatkany nos wiec duzo nie poczuje...

reklama
To ja wszystko przechodze z dwumiesiecznym opoznieniem:-D
Przez pierwszy trymestr, NIC. Zero mdlosci itp., a teraz wszystko mi smierdzi, mam mdlosci (chociaz narazie obylo sie bez przytulanek), bole glowy.
To co u wiekszoci dziewczyn sie konczy u mnie sie dopiero zaczyna i to z kazdym dniem coraz gorzej :szok:

Juz sie boje co bedzie pozniej. Cale szczescie, ze do kuchni mam odwieczny zakaz zblizania sie;-) To jest jedna z dwuch rzeczy ktorych moj M mi zabrania w domu: gotowanie i spiewanie :-D Mowi, ze do jednego ani drugiego nie mam kapletnie talentu :-D

Ostatnia edycja:
ja przez swieta tez prawie nic nie robilam w kuchni. zajmowal sie tym moj m. lubi gotowac i dobrze mu to wychodzi. ale teraz jak wrocil do pracy to ja sie tym zajmuje. najwiekszym problemem dla mnie byl zapach miesa. zrobienie kotletow na obiad stawalo sie dla mnie koszmarem wiec teraz tez staram sie ich nie robic. a przytulanki nadal mi sie zdazaja. na przyklad w niedziele zrobilam sobie na przeziebienie mleko z czosnkiem miodem i maselkiem i skonczylo sie to w lazience.

Witam :-) przepraszam, że ostatnio tak cichutko siedze, ale nadal nie mam internetu w domu (w sumie gdyby nie baby boom to by nie było takie złe :-D ) i codziennie staram się przeczytać wszystkie posty w pracy, ale co chwile ktoś mi nad głową wisi i w sumie nie mam za wiele czasu, bo ostatnio troszke wiecej pracy jest.
Co do porodu rodzinnego to bardzo bym chciała, ale moj mąż niestety nie :-( nic na siłę, jak nie zmieni zdania to trudno, narazie był na usg dopochwowym ze mną i przeżył to może i na poród się skusi :-D
MamusiaM lista wygląda SUPER! :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)

oj dosia teraz nie dotrwam do konca pracy :) przez ren zurek - aż mi ślinka pociekła
... ja siedze w pracy... ale prawde mówiąc nie bardzo moge sie skoncentrowac na czymkolwiek i tak własciwie to nic nie robię (zresztą już trzeci dzień) :) ale nie ma szefowej, więc na razie luzik :)

planuje jeszcze dzis babke upiec ale nie wiem czy mi wyjdzie. zawsze wychodza mi zakalce...
a taka mam ochote na takie domowe ciasto.
a na zurek zapraszam...

Witam :-) ostatnio nie mam czasu na nic nawet na was a jestem na zwolnieniu od 10 grudnia moze dla tego ze moi rodzice mieszkaja blisko nas i moja mama codziennie rano wydzwania zebym przyszla a mnie nawet pallca nie chce sie wystawiac na ten mroz a co mowiac ubierac i wyjsc z domu i jeszcze sie z nia pokłocilam o pierdoły jutro jak nie bedzie tak wiało musze sie wybrac do kolezanki na ploteczki .Dobra nie bede juz was zanudzac. Boje sie piatkowej wizyty u mojego gin

Cześć :tak:

Ale tu dziś u mnie wieje!! Nie da się znów wyjść na spacer, na szczęście kochana sąsiadka zrobi mi najpotrzebniejsze zakupy a później małża do marketu wyciągnę.
izabell daj znaka po wizycie!

kosta w Gdańsku nieziemska co? Pierwszy raz w życiu nie mogłam sobie rano poradzić z otwarciem drzwi do auta, tak mocno wiało:szok::szok:

Witam
lecę zaraz do lekarza :-D:-D:-D
Magduśka ja tez od 4 nie spałam hehe ale nie wstawałam leżałam w łożku i się kręciłam ale jak zobaczyłam że ty też nie spałaś to się nieźle uśmiąłam :-)

ja o 4 rano robiłam sobie parówkę z rumianku i amolu:crazy: Mam chyba zapalenie zatok, bo mnie okropnie boli głowa:baffled: Wczoraj nawet wzięłam apap ale nic nie pomógł:-(
Nie wiem czy można w ciąży leczyć zatoki? zapytam jutro na wizycie u ginki.

calla jak napisalas o tych czeresniach to poczulam nieodparta chec zjedzenia takowych:-)

jezuuuuu, co jest? za mną też chodzą od kilku dni czereśnie:-D:szok::-D:szok:
Napadło mnie na nie po obejrzeniu zdjęć z wakacji, na których moja córa miała kolczyki z czereśni:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny - mam takie może troche głupie pytanie, ale co tam po to tu jestem , żeby sie dopytac nawet o drobiazgi :)))
Czy depilujecie sie teraz regularnie? w tym równiez okolice bikini? Bo ja nie wiedziec czemu po zwykłym goleniu mam teraz powazny problem z wrastającymi włoskami i tak mnie okrutnie swędzie, że nie wyrabiam, a co do kremów depilujacych mam wątpliwości czy można ich bezpieczenie używiać....
...po za tym depilacja okolic intymnych sprzyja infekcjom (tak mi przynajmniej kiedys powiedział jakis gin)
...i taki to mam problem na dziś :)))

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry