reklama
Hello dziewuszki, jestem i ja....
co prawda nie tryskam od wczoraj energią ale postanowiłam sie chociaż odmeldować....
w pracy tak jak sie spodziewałam, stan zawieszenia.... generalnie chodzi o to ze postanowiłam odejsc, tzn przeniesc sie wewnetrznie i dlatego wiedziałam ze po nowym roku nie bedzie różowo jak to obwieszcze...no i teraz walcze zeby mnie puścili... to tak jesli chodzi o obraz sytuacji
jesli chodzi o całą resztę - zaczynam miec pietra przed czwartkowym usg
tak wiec nerwowo troche, pewnie dlatego taka skołowana chodzę...
co do smaków.... nie uwierzycie... dzis mi sie zachciało - uwaga- czereśni .... jakiś pomysł skąd pozyskać takowe w środku zimy?.... co gorsza nie wiem jak to powiązać ze sobą ale dzisiaj również ugotowałam kapuśniak.....
dziewczynki wybaczcie ze nie bede sie dziś rozpisywać, przeczytałam wszystko ale jakoś chyba nie dam rady tego odtworzyć....
ahaaa i dziekuje Wam wszystkim za wsparcie;-)
a ponieważ zaczął sie widze tydzien usg genetycznych to wszystkim życze udanych wizyt i pieknych widoków zdrowiuśkich maluszków
do miłego..
co prawda nie tryskam od wczoraj energią ale postanowiłam sie chociaż odmeldować....
w pracy tak jak sie spodziewałam, stan zawieszenia.... generalnie chodzi o to ze postanowiłam odejsc, tzn przeniesc sie wewnetrznie i dlatego wiedziałam ze po nowym roku nie bedzie różowo jak to obwieszcze...no i teraz walcze zeby mnie puścili... to tak jesli chodzi o obraz sytuacji
jesli chodzi o całą resztę - zaczynam miec pietra przed czwartkowym usg
tak wiec nerwowo troche, pewnie dlatego taka skołowana chodzę...
co do smaków.... nie uwierzycie... dzis mi sie zachciało - uwaga- czereśni .... jakiś pomysł skąd pozyskać takowe w środku zimy?.... co gorsza nie wiem jak to powiązać ze sobą ale dzisiaj również ugotowałam kapuśniak.....
dziewczynki wybaczcie ze nie bede sie dziś rozpisywać, przeczytałam wszystko ale jakoś chyba nie dam rady tego odtworzyć....
ahaaa i dziekuje Wam wszystkim za wsparcie;-)
a ponieważ zaczął sie widze tydzien usg genetycznych to wszystkim życze udanych wizyt i pieknych widoków zdrowiuśkich maluszków
do miłego..
:-) Witam wieczorową porą :-).
Jestem po USG genetycznym i wychodzi na to, ze wszytko jest wporządku :-) :-) :-). Szczegóły na odpowiednim wątku.
Oli09, nie wiem, dlaczego mamy ten sam termin porodu, a inny tydzień ciąży na suwaczku . Mój suwaczek pokazuje dokładnie taki tydzień, jaki wyliczyła mi pani dr.
Jestem po USG genetycznym i wychodzi na to, ze wszytko jest wporządku :-) :-) :-). Szczegóły na odpowiednim wątku.
Oli09, nie wiem, dlaczego mamy ten sam termin porodu, a inny tydzień ciąży na suwaczku . Mój suwaczek pokazuje dokładnie taki tydzień, jaki wyliczyła mi pani dr.
Czereśnie są u mnie w słoiku, zajadam się nimi kilka razy w tygodniu.
A kapuśniaczek miam, chyba też ugotuję.
Smaka mam na .... musztardę
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam popołudniowo. Dziś miałam taki zachrzan w pracy, że nawet na bb nie zajrzałam.
Ja też mam jutro wizytę i też troszkę się martwię czy wszystko jest dobrze.
Ja też ja też mam wizytę jutro :-) od 11 lekarz mój przyjmuje ale o której ja się dostanę to nie wiem jestem tylko ciekawa jak się sprawdzi ten lekarz mam nadzieję że będę z niego zadowolonaSam ja tez jutro się wizytuje, trzymam kciuki za Twoje i swoje dobre wyniki :-)
Ja miałam wózek z tej firmy i powiedziałam mężowi że nigdy więcej z niej nie kupimy wózek był straszny w użytkowaniu, ale to łyżeczko ciekawie wygląda ale jak dla mnie za drogieJa mam takie tylko w innym kolorze, pod podwieszanym dnem jest jeszcze taki sprzecik z wibracjami chociaz nigdy nie uzywalam
GRACO KOJEC..CONTOUR ELECTRA DELUXE KOL.GEOFFREY (517955621) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też ja też mam wizytę jutro :-) od 11 lekarz mój przyjmuje ale o której ja się dostanę to nie wiem jestem tylko ciekawa jak się sprawdzi ten lekarz mam nadzieję że będę z niego zadowolona
Ja miałam wózek z tej firmy i powiedziałam mężowi że nigdy więcej z niej nie kupimy wózek był straszny w użytkowaniu, ale to łyżeczko ciekawie wygląda ale jak dla mnie za drogie
Izabell mozliwe ze wozek do bani szczerze mwiac nie wiem bo ja mialam jak na razie 2 wozki z peg-perego i jestem bardzo zadowolona. Teraz tez bede musiala kupic nowy i prawdopodobnie tez z tej firmy, chyba ze znajde cos co mi sie bardziej spodoba
Witam późna porą. Właśnie wstałam po drzemce popołudniowej.;-)
Dużo czytania ale widzę, że wątek zakupowy się nam tu rozbujał. Ja wczoraj w nocy siedziałam dość długo na necie i oglądałam te wózeczki, kołyski i łóżeczka. Mniej więcej wiem co wybiorę ale jeszcze spacer po naszych sklepach trzeba będzie zrobić dla porównania i obejrzenia wszystkiego na żywo. Mężowi już mówiłam o tym i tylko sie uśmiechnął.... A to dobra reakcja.
Wózek będę kupować za radą przyjaciółki mojej mamy, bo ona tym sprzętem się zajmuje od dobrych kilku lat. Ale już mniej więcej mam wybrany rodzaj......
Finansowo tak myślę, że 1200 zł powinniśmy się zmieścić w łóżeczku i wózku.
Co do porodu to preferujemy tylko i wyłącznie rodzinny.:-) Bo innej możliwości nie ma. Mąż jakby mógł to pewnie i za mnie by urodził..... :-) Jutro świętujemy 3. rocznicę bycia razem w związku.
Dużo czytania ale widzę, że wątek zakupowy się nam tu rozbujał. Ja wczoraj w nocy siedziałam dość długo na necie i oglądałam te wózeczki, kołyski i łóżeczka. Mniej więcej wiem co wybiorę ale jeszcze spacer po naszych sklepach trzeba będzie zrobić dla porównania i obejrzenia wszystkiego na żywo. Mężowi już mówiłam o tym i tylko sie uśmiechnął.... A to dobra reakcja.
Wózek będę kupować za radą przyjaciółki mojej mamy, bo ona tym sprzętem się zajmuje od dobrych kilku lat. Ale już mniej więcej mam wybrany rodzaj......
Finansowo tak myślę, że 1200 zł powinniśmy się zmieścić w łóżeczku i wózku.
Co do porodu to preferujemy tylko i wyłącznie rodzinny.:-) Bo innej możliwości nie ma. Mąż jakby mógł to pewnie i za mnie by urodził..... :-) Jutro świętujemy 3. rocznicę bycia razem w związku.
kochanus
Jasiowa mamusia:)
calla jak napisalas o tych czeresniach to poczulam nieodparta chec zjedzenia takowych:-)
U mnie kolejna ciezka noc sie zapowiada...wczoraj na zmiane mdlosci i zgaga, zasnelam nad ranem. A dzis od roznicy temperatur na zewnatrz i w domu tak mi rosadza glowe, ze znow od 3 godzin sie przewracam w lozku i nie moge zasnac a o 7 trzeba wstac;(
ależ ja sie marudna zrobilam pozdrawiam mamusie:*
U mnie kolejna ciezka noc sie zapowiada...wczoraj na zmiane mdlosci i zgaga, zasnelam nad ranem. A dzis od roznicy temperatur na zewnatrz i w domu tak mi rosadza glowe, ze znow od 3 godzin sie przewracam w lozku i nie moge zasnac a o 7 trzeba wstac;(
ależ ja sie marudna zrobilam pozdrawiam mamusie:*
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Kochana zapraszam do mnie, u mnie w spiżarce sporo słoiczków z czereśniami i malinami :-)co do smaków.... nie uwierzycie... dzis mi sie zachciało - uwaga- czereśni .... jakiś pomysł skąd pozyskać takowe w środku zimy?....
do miłego..
Co do rodzinnego porodu,hmm mój mąż był ze mną 5 godzin na porodówce i był bardzo dzielny chociaż ręce mu się trzęsły że hoho. Niestety nie było nam dane razem urodzić bo po tych paru godzinach zrobiło się dość nieciekawie i skończyło się szybką cesarką. Teraz też mamy zamiar razem rodzic... mam nadzieję,że tym razem będzie to poród w 100% naturalny
iwon to gorące życzenia rocznicowe :-)
monia witaj po przerwie i uważaj na siebie
witajcie nowe mamuśki!
Powodzonka życzę na wizytach i gratulacje dla mamusiek które już po...
Ja jak widać nie mogę spać, wszystko mnie swędzi... jakiejś wysypki dostałam wrrrrrrrr