reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ale naprodukowałyście normalnie nie wiem na który temat Wam odpisywać:-)
co do łóżeczka to jednak zostanę przy drewnianym bo bardziej mi się widzą a te mebelki z orchideą - bajeczne tylko ta cena:-( co do porodu to jak narazie nie chcę by mój mąż był ze mną bo on bardziej przeżywa moje cierpienie niż ja sama pamiętam jak poszłam do dentysty na wyrywanie to jak wyszłam to on był bardziej blady ode mnie i siedział już w samochodzie żeby broń Boże nie słyszeć moich krzyków no to na porodówce tylko by mi jego panika przeszkadzała ale z drugiej strony to na samym początku mógłby ze mną jeszcze posiedzieć w końcu sama sobie tego dziecka nie zrobiłam więc dlaczego tylko ja mam to przeżywać.
Ja też miewam kłujący ból z lewej strony ale jeszcze przed ciążą tak miałam i właściwie nie wiem co to bo żaden lekarz nic tam nie znalazł.
Dzisiaj znowu nie mogłam spać w nocy i teraz siedzę w pracy jak neptyk jak mnie zacznie znowu głowa boleć to idę do domu drugi raz się nie będę tak męczyć. Starczy tego bo Wam się czytać nie będzie chciało;-) miłej środy

reklama
hej:-)
Oli
ja wczoraj zakupiłam oliwkę i mam nadzieję że mi też pomoże..
calla
nawet nie wiesz jak mi się chce truskawek:-D:-D

zmykam się szykować bo idę do lekarza, najpierw laboratorium potem usg.....

miłego dnia :*

Witajcie:)
A mi ostatnio sie chciało pączków:confused: Ogólnie mam zachcianki na słodkości:-) A jeżeli chodzi o poród rodzinny to przy pierwszej ciąży uparłam sie że chce być sama bo nie chcialam żeby mój mąż widział mnie w takim stanie ale póżniej tego żałowałam, że musiałam tak cierpieć w samotności i tym razem postaram sie żeby mój M był przy mnie chociaż podczas skurczy do czasu aż zacznie sie druga faza porodu. A co do łóżeczek to wybieram standardowe drewniane. Życzę miłego dzionka:-)

czesc
ale jesteście szybkie, napisałam posta wczoraj wieczorem a juz dziś rano nawet nie wiem gdzie jest .. zasypałyscie go nowymi postami.
ja myślę o porodzie rodzinnym. na pierwszym mój M był ze mną, dzieki jego szybkiej reakcji synkowi nic się nie stało, poród skończył się cesarką a nam urodził się "ogromny" zdrowy dzidziuś. dlatego teraz zabieram męża ze sobą niech czuwa...
co do smaków to ja nie mam jakiś szczególnych zachcianek. raczej przez mdłości przyswajam same niezdrowe jedzenie. bardzo mnie to denerwuje.
mnie też 12.01 czeka usg genetyczne...
pozdrowienia
siedze w pracy , pozagladam tu do Was pewnie jeszcze

Witam z rana:-):-)

Ja dzisiaj wyspana bo mój maluch spał pięknie 13godzin:szok::-D

Iwutek no i co ja mam teraz zrobic?:confused: Przez Ciebie mi sie pączka teraz chce a nie mam jak wyjśc i go kupic:sorry2::rofl2:

calla powodzenia w pracy i oby sytuacja szybko się ustabilizowała:-)

Miłego dnia kobietki:-)

Witam
lecę zaraz do lekarza :-D:-D:-D
Magduśka ja tez od 4 nie spałam hehe ale nie wstawałam leżałam w łożku i się kręciłam ale jak zobaczyłam że ty też nie spałaś to się nieźle uśmiąłam :-)

Oj wzięło nas dziewczyny widzę na zachcianki, ja właśnie rozmrażam truskawki hehehe a wszystko przez Was :-) zrobię sobie koktail z jogurtu i truskawek, już się nie mogę go doczekać ;-)
Ale tu dziś u mnie wieje!! Nie da się znów wyjść na spacer, na szczęście kochana sąsiadka zrobi mi najpotrzebniejsze zakupy a później małża do marketu wyciągnę.
izabell daj znaka po wizycie!

Czesc dziewczyny! Dzisiaj mam melancholijny nastroj :( Chcialam Wam podziekowac za takt, za okazywanie sobie i innym szacunku i bycie normalnymi. Wlasnie zbulwersowalam sie pewnymi wpisami na forum "czterech katow" - Nowe mieszkanie - nowej Forumowiczki :) - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl Nie wiem jak mozna byc takim chamem. Czy to, ze nie podpisuja sie imieniem i nazwiskiem daje im taka "wolnosc slowa"? Szkoda mi tej dziewczyny i uwazam, ze miala naprawde sliczny brzuszek (po kliknieciu na jej nick wyswietli sie Wam jej galeria). To jest powazny argument za zamknietym watkiem. Pozdrawiam Was goraco w ten zimny i lzawy dzien.
P.S. Wczoraj po raz pierwszy bylam na jodze i kazda z nas dostala "zlota mysl" (na chybil - trafil) mi przypadla taka:
"Pamiętaj: nie bądź arogancki wobec pokornych i nie bądź pokorny wobec aroganckich."

witam i ja.
matylda przeczytalam ten watek z tego forum i masz racje. jakiekolwiek zdjecia najlepiej wklejac na zamknietym watkiem.
co do zachcianek to ja dzis na obiad robie zurek z kielbaska i jajeczkiem. chodzi za mna juz od 2 dni. a tak to raczej dziwnych zachcianek nie mam ale dziwnie lacze jedzenie. na przyklad na sniadanie zjadlam paroweczke na cieplo z ketchupem a zaraz po niej zjadlam baton. dziwne polaczenie ale tak mi sie chcialo i co zrobic???

reklama
Zurek z bialej kielbasya i jajeczkiem moj M zrobil na swieta. PYSZNY ale przyznam, ze jak sie gotowal musialam ewakuowac sie z pomieszczen chocby przylegajacych do kuchni. :baffled:
Koszmar. Najmniejszy zapach przyprawiam mnie o takie mdlosci, ze nie moglam wytrzymac.
Najdziwniejsze jednak, ze gotowy zurek smakowal mi wysmienicie i zapach tez mi nie przeszkadzal :confused:

Mam nadzieje, ze masz drwadszy zoladek, bo ja gotowania zurka bym fizycznie i psychicznie nie zniosla :szok:

Do góry