reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Oli09 ja też słyszłam, ze oliwa z oliwek jest najlepsza bo najbardziej naturalna:tak: Nawet małego po porodzie kazali mi nią smarowac a nie kosmetykami ale ona tak strasznie śmierdzi:baffled::baffled::baffled:

He he ja juz po takim czasie zdazylam sie przyzwyczaicdo tego zapachu :-D Malego jak najbardziej smarowalam i to przez dlugi czas za to skore mial cudowna. Wyprobuj na sobie posmaroj kawalek nogi masujac przez 5 min a pozniej kaz m sie dotknac i zobaczysz co powie:blink: Jezeli nie lubisz tego zapachu to wlej pol na pol do plynu, w ktorym sie kapiesz na gabke i heja zapachu czuc nie bedzie a skora jak elastyczny aksamit:-D

reklama
Witam popołudniowo. Dziś miałam taki zachrzan w pracy, że nawet na bb nie zajrzałam:dry:.

Robaczek moja czterolatka też już trochę waży, dlatego bierzemy sanki i idziemy na górkę. Czasem ją tylko troszkę pociągnę jak wracamy. Trzymam kciuki za usg.

Fajne też poduszki do karmienia i nie tylko, ale ja się chyba nie skuszę. Nie planuję więcej dzieci, więc troszkę mi szkoda kasy. Przy małej radziłam sobie bez poduszki i nie było tak źle;-).

Żonek współczuję dolegliwości.

Izabell ja też się skłaniam ku łóżeczku turystycznemu. Oglądałam już na allegro, ale mam zamiar jeszcze zobaczyć w realu. Szczególnie stabilność całości mnie interesuje.
Co do kosmetyków Johnsona to ja kupiłam cały zestaw jak mała się urodziła, głównie ze względu na bardzo ładny zapach. Niestety okazało się, że Ula ma na te kosmetyki uczulenie:baffled:. Później używałyśmy tylko Nivea.
Zazdroszczę ruchów maluszka, ja jeszcze nie czuję. Za to drugi dzień odczuwam ucisk w lewej części brzucha, cały czas w tym samym miejscu. Zastanawiam się, czy to możliwe, że dzidziuś się tam umiejscowił i to dlatego:confused:.

Wasi mężowie do brzuszków mówią, a mój zapomniał mi dziś wyniki odebrać:wściekła/y:.

Betiinka na pewno wszystko będzie dobrze. Uważaj na siebie.

Kochanus to przełomowy rok przed Tobą, ślub, matura, dziecko. Dużo wrażeń:-).

Sylwia współczuję nocki i Tobie i synkowi.

Impresja Wiosenna dzięki za opinię o łóżeczku. Chyba się jednak na turystyczne zdecyduje skoro tak zachwalasz;-). I dobrze, że napisałaś o materacyku, nie brałam go pod uwagę.

MamusiuM ja też myślę o zakupie łóżeczka turystycznego do użytku codziennego.

Kleo_mk mój mąż był przy narodzinach córki i nie wyobrażam sobie, żeby go miało teraz zabraknąć. On sam bardzo chciał, a mi jego obecność pomogła. Czułam się dużo pewniej i bezpieczniej. Mąż był prawie cały czas przy mojej głowie, krew to zobaczył dopiero jak mała wyskoczyła. Pępowiny jednak nie przeciął, bał się mój twardziel;-). Nas to wspólne rodzenie jeszcze zbliżyło do siebie i nie było mowy o rzeczach typu obrzydzenie.

Dosia mojej szwagierki mąż był przy porodzie dość trudnym. Potem przez wiele lat twierdził, że nie chce mieć więcej dzieci i więcej oglądać czegoś takiego.

Eska witaj. Widzę, że jesteś odważniejsza ode mnie. Ja jeszcze córci nie powiedziałam o dzidzi. Boję się, że mnie zamęczy pytaniami ile jeszcze czasu;-).

Ja też mam jutro wizytę i też troszkę się martwię czy wszystko jest dobrze.

Anika Tak najzwyklejsza oliwe z oliwek, mysle ze ta lepszej jakosci bedzie lepsza jednak.

Wiem na pewno ze jest oliwa z migdalow, ktora jest niezastapiona ale to nie na moja kieszen ale mimo to z oliwek moze byc

Sam ja tez jutro się wizytuje, trzymam kciuki za Twoje i swoje dobre wyniki :-)
Oli będę testować, dzięki za podrzucenie info :tak:

reklama
witam serdecznie wszystkie mamusie po przerwie swiatecznej i wszystke nowe mamusie ale strasznie duzo wiadomosci od wigili pozdrawiam was wszystkie serdecznie , jak minal wam ten wspanialy czas swiat i sylwestra:-)
Same swieta nie byly takie straszne ale po swietach dostalam zapalenia pecherza - niesamowity bol nie zycze tego nikomu wiec musialam wziasc zntybiotyk, dalej czuje pelen pecherz ale przynajmnie moge sie zalatwic:no:

Do góry