reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej dziewczyny! My właśnie wróciliśmy ze spontanicznego wyjazdu nad morze:) Byliśmy w Mielnie od środy, było cudnie, pogoda wymarzona. Potem poczytam co u Was, bo teraz muszę Juniora położyć spać :)
Tęęęęskinłam za Wami!!!!!!!!

reklama
Hej Laseczki!

Ja tylko na chwilkę, bo muszę zaraz uciekać

Jeszcze jestem u mamy i nadal dogadujemy się co zrobić. Roczek ok, tylko T wzięła moją mame do domu i narzekała chyba z godzinę na mnie! Jędza i tyle!

Ogólnie impreza sie udała, Mała zadowolona :tak: Torcik Lalkę zrobiłam, wkleję na Fotografie.....

Będę jeszcze próbowała do Was zajrzeć ale nie wiem czy sie uda, bo na kompa przychodzę do brata

Wszystkiego naj dla Jasia

Tęsknie za Wami :tak:

Cześć Kobitki!
Melduję się w końcu. Doczytałam co u Was, ale odpisać nie mam szans, o mały właśnie się budzi....
U nas ok. Mati na czworaka lata i włazi wszędzie. Ogólnie jest bardzo kochany, ale łobuz:szok: Jesteśmy na etapie planowania roczku. Mszę mamy 18 lipca, a imprezkę 24.
W ogóle to duże zmiany się szykują u mnie w pracy i będę prawdopodobnie na 3/4 etatu, o teraz jestem na 1/2. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Udało mi się nakusić M. na wyjazd nad morze na 4 dni. Jakiś czas temu zrobiłam sobie skarbonkę i wrzucam tam pieniądze, ale tylko powyżej 2 zł :-D Podbieram mojemu M. z portfela jak nie mam nic u siebie. Bo jak nie uzbieram to nie mamy za co jechać.

Oj, uciekam bo mały zleci mi zaraz z łóżka.
Papa

P.S spóźnione STO LAT dla Oliwci i Jasia.

witam się i ja poweekendowo :-)
pogoda u nas dopisuje, jest gorąco, chociaż ja już takich upałów nie lubię, bo nie za dobrze się przy nich czuję

mała zdrowa i wesoła
o właśnie się budzi po popołudniowej drzemce, więc musze uciekać, a zaraz jeszcze M z pracy wraca i musze już obiadek wstawiać

Ewcia super ze się dobrze na weselu bawiłaś :-)
Kamlotka a ten torcik to ci sliczny wyszedł, mała też cudnie wyglądała, a teściową się nie przejmuj, szkoda sobie nerwy psuć

Witajcie Lipcóweczki I Lipczątka :-)

Wybaczcie kilkudniową nieobecnosc ale taki upał,ze albo w baseniku na ogrodzie siedzielismy, albo nad jeziorkiem, a to akurat wczoraj:-) Byliśmy w Boszkowie koło Leszna, Justyś ty pytałas, jest tm super czysta woda, dlatego,ze to jeziorko sie samo oczyszcza, poniewaz znajduje sie w nim zródło wody, tyle wiem od męża
Filip pokochał wodę, biegał, ciągnął mnie za rękę zeby iść głębiej, był tak daleko,ze pod szyje miał wodę, a chciał iść dalej:-):-):-) potem pływał sobie w takim kwadracie ratunkwym,coś ala chodzik ale do pływania,i cały czas robił brummm brum, -pewnie myslał,ze to motorówka:-p

Dziś juz upał mniejszy, słoneczka nie ma, ale dobrze, przyda sie odpoczynek:tak:

Asiu,
super,ze wypad sie udał, no i Ja tez teskniłam, ale za takie uciekanie bez zapowiedzi to po dupsku sie należy:-p:-p:-p;-)
Olciu, Ciebie tez brakowało:-):-):-) udanego zbierania pieniążków na wyjazd:-) Ja juz zmuszona byłam skarbonkę swoją opróżnic, bo nadal nie dostałam wypłaty ze szkoły, bo UWAGA szefowi zepsuł sie samochód:baffled:

Kamilko, super,ze roczek udany, widziałam fotki, torcik rerwlacja:tak::tak::tak::tak::tak: A tesciową olej cienkim sikiem:-p;-):-D

Sexi Mamo Ewo, fajnie,ze weselicho sie udało:-) czekamy na jakies foteczki :tak:

Beatko, Iwonko
udanego wypoczynku nad morzem:-):-) Niech pogoda Wam dopisuje, i samopoczucie tez:tak: Ale Wam zazdroszczę:tak:

Maylaszku, dobrze,ze juz jesteś. Ja to Ciebie straszliwie lubię, wiesz? :)))

Inne kobitki oczywiscie tez, ale jakoś tak za Madzia się stęskniłam wyjątkowo.

Zapomniałam się pochawlić :-) od wczoraj Adam potrafi sam ustać sam nawet z pół minuty, a w butach to jeszcze dłużej :tak: Do tej pory jak go puszczałam to od razu asekuracyjnie na kolanka, nei chciał stać, a teraz to jak tylko zapytam "Adaś, jak stoisz sam?" a on już się puszcza i cieszy mordeczkę :-D

Aniuuuuuu ja Ciebie też lubię:-):-):-):-):-) bardzo i inne lipcóweczki też:tak::tak::tak: i smutno mi jak u nas taaaaakie pustki:-(
ale oby do zimyyyyy, heheheheh:-p:-p

Ewka, gratulacje dla Adaśka, teraz jeszcze moment i będzie buszował jak mój FIfi który dzis zerwał sobie wiśnie i prawie ją zjadł, normalnie z oczu go spuścić nie można:szok::baffled::-D

reklama
przypominam sie :)
pamietacie mnie jeszcze??
nie bylo mnie nie bylo ale znow sie zglaszam :)
jonathan juz nadgonil inne dzieciaczki i umie juz duuuuuzo nowych rzeczy :)
widze ze coraz to wiecej rzeczy rozumie :)
buziaki dla was dziewuszki

ANIU!! widze ze jestes w ciazy!! Ale swietnie :)
my po wakacjach sie bedziemy starac:)

Do góry